Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JoD Ostatnio syn był chory poszłam do pediatry no i opisałam tez ze Adaś bardzo sie spina,prostuje nóżki i cały sztywnieje na sekundkę podejrzewałyśmy napięcie mięśniowe wzmożone no i jak się okazało oprócz tego mamy zaburzone niektóre odruchy.
Poczytałam o tym hnb i tak jakby opisywali mojego syna masakra...
Powiem wam nie wiem co sie z moim dzieckiem dzieje. Bardzo duzo placze,piszczy,malo sypia w nocy sie przebudza z krzykiem...martwi mnie to, watpie ze to zabki,bo te dwie jedynki wyszły i dziasła sa ładne rozowiutkie nic nie widze. Brzuszek tez nie mysle ...tylko co... eh ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:35
-
U nas dzień wygląda tak:
5 - mleko
8 - mleko
11 - mleko z kaszką
14 - obiadek + deserek z godzinke po posiłku
17 - mleko
20 - mleko
Oczywiście godziny orientacyjne, ale mniej więcej tak to wygląda Zazwyczaj budzi się po 7, a zasypia po 20JoD lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
U nas jest wolna amerykanka nigdy nie wiem ile Basia zje i jak długo będzie najedzona dziś jadła o 1 kleik bo mleka nie chciała, o 5:45 mleko, o 8:15 mleko, o 11 obiad (je 2 obiady dziennie bo owoców nie lubi), o 13:20 odrobinę mleka i zasnęła ze smokiem w dziobie. Koło 15 będzie obiad, o 18 kleik i po kąpieli pewnie dopije odrobinę mleka i pójdzie spać. W nocy tez różnie czasami o 22 się obudzi na jedzenie a czasami dopiero o 1. Tylko ze ja jakoś nie mam fazy na ustalanie sztywnego rytmu dnia nasz dzień jest zupełnie inny kiedy jestem z nią sama i zupełnie inna jak mąż jest w domu
JoD lubi tę wiadomość
-
U nas w koncu jakas poprawa. Adam ma chyba lek separacyjny niech tylko strace sie z oczu to masakra. Dzisiaj tata go pilnowal ja sprzatalam ciagle mu plakal i szukal mnie patrzyl i ta mina 'mamo wez mnie przytul' ehh przylepa mala. Tak samo budzi sie z drzemki i pierwsze co robi szuka nas w lozku przyjrzalam sie zza sciany ostatnio a tylko jakis glos uslyszy juz patrzy na drzwi i widzi nas to banan. Nocki juz trzy z rzedu sa ladne pobudka gora raz w nocy ale nie pospi u siebie. Musi spac z nami. Jest to okrutnie uciazliwe bo oboje go gnieciemy kiedys mu cos zlamie. Chyba bede musiala sie przeniesc z nim do salonu ehh kurde no. Odkladam go do siebie ale sie budzi a tylko poloze go obok w mig zasypia spowrotem na dobre.
Mf ale ze marchewke odstawiasz czy w ogole przerwa w jedzeniu na dwa tygodnie? Szkoda probuj czegos innego na pewno cos jej zasmakuje nie poddawaj sie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 16:43
-
Aha no chyba ze tak rozumie
-
Moja od dłuższego czasu jest już na modyfikowanym. A i tak co 2h je. Winą jest to, ze je mało a często. Czy da się to zmienić, czy to już taki styl (wdała się w męża)? Trzeba mieć teraz zawsze na poczekaniu butelkę bo odkąd zaczęła prawie raczkować to i czasem co godzinę chce mleka.
-
pannaniedzwiedzia wrote:Moja od dłuższego czasu jest już na modyfikowanym. A i tak co 2h je. Winą jest to, ze je mało a często. Czy da się to zmienić, czy to już taki styl (wdała się w męża)? Trzeba mieć teraz zawsze na poczekaniu butelkę bo odkąd zaczęła prawie raczkować to i czasem co godzinę chce mleka.
Mój też je co dwie godziny w nocy, a jak ma gorszy humor, to nawet co godzinę. Mleka wydaje mi się, że ma sporo, więc to raczej nie to. I też je mało, ale często. Myślałam, że im będzie starszy, tym będzie przesypiał więcej, a jak na razie jest na odwrót.pannaniedzwiedzia lubi tę wiadomość