Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti, ale sliczny ten Twoj Ignas:)
A moja jeszcze nie ma zabkow, ale chyba zabkowanie zaczelo sie bo marudna i mega sie slini.
Dziewczyny, czy Wy gotujecie dzieciaczkom czy uzywacie sloiczkow? Czy jest z Was ktoras z Wrocławia i wie gdzie mozna kupic jakies "zdrowe" warzywka i miesko?
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
U Miśka od dwóch dni czuję pod palcem, że coś idzie, ale jeszcze nie widać. I ostatnie dwie nocki były super - zasypiał ok. 21:00, budził się 00:30, zjadał i spał do 6:30, a potem drzemał jeszcze do 9:00/10:00
No marzenie
I zaczyna rzadziej jeść - już nie domaga się co dwie godziny, tylko co 3-3,5h
Annika, ja gotuję sama. Jedzenie mam z babcinej działki albo kupuję w sklepie z ekologiczną żywnościąAle nie jestem z Wrocławia, więc nie pomogę z konkretnym miejscem.
-
A ja daję sloiczki z hipp albo gerber. Nie mam zbytnio dostępu do eko warzyw więc wolę sloiczki. Tomek uwielbia wszystko co jest podawane łyżeczką. Nawet herbatkę koperkową z butelki nie chce, a łyżeczką sporo wypije. Jak tylko ja coś jem, to cały się trzęsie, wyciaga łapki i krzyczy albo płacze, że też chce.
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Alicja wspoczuje okresu
Ja uzywam sloiczkow. Glownie Hipp, a w zasadzie ostatnio tylko Hipp, a wczesniej tez Bobovite. W weekend ugotowalam warzywka z warzywniaka i dodalam zoltko jaja. SmakowaloBede tak robic raz czy dwa razy w tygodniu. Ale jeszcze troche i nastawiam sie na gotowanie, bo moj glodomor juz caly sloiczek 190g wciaga w 10 minut
Obiadki uwielbia, za to owockami pluje, a podejsc bylo juz kilka.
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
U nas dobrze. Julek rosnie, wczoraj skonczyl pol roczkupoki co nie mamy zadnych zebow.
Moj wcale nie pije herbatek i soczkow. Jesli juz to tylko woda ale tez niechetni. Moze jakbym podawala z kubka a nie z butelki to byloby inaczej -
Ja tez wlasnie daje sloiczki, ale juz mi sie oklepaly i chce sie przerzucic na gotowanie. Kilka razy zrobilam jakies zupki jak udalo mi sie kupic jakies "lepsze" warzywka i calkiem to fajne. No i taniej:)
Moja Emi chetniej je obiadki, zupki niz owoce. A myslalam, ze jak slodkie owoce to bedzie schodzic w mig, a tu niespodzianka.
-
U mnie Adaś pije herbatki i soczki hippa rozcieńczone,wody nie znosi i póki co pije z butelki ze smokiem ale na dniach planuje zakup jakiegoś kubka tylko zastanawiam się jakiego ;/
Co do jedzonka póki co je słoiki.Różne z wszystkich firm zależy co mi wpadnie w oko. Co niedziele je rosołek naszej roboty na normalnych sklepowych produktach...
Ale też za ok miesiąc planuje coraz więcej sama gotowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 21:29
-
Cześć dziewczynki
Dawno się nie odzywaliśmy, ale to dlatego, że Piotruś jest teraz mega zajmującą marudą.
Mamy już dwa ząbki, ale nie umiemy z nich korzystać
Fajnie, że Wasze dzieciaczki już tak ładnie jedzą. U nas nadal tylko cyc, jak zbliża się łyżeczka z inną zawartością to mój syn się krzywi, i wykręca głowę we wszystkie możliwe strony świata! ale może niedługo się przełamie i odciąży trochę moje cyce, bo są już z lekka pogryzione
Pić też nic nie pije. Nie wiem co z tym moim dzieckiem, zapatrzony w maminego cyca jest baaardzo
Dziewczyny, któraś dostała okres tylko karmiąc piersią? bo u nas narazie cisza w tym temacie- nie żebym narzekała, tak pytam z ciekawości
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dzionka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:01