Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredka - gratulacje
).
Dla tych mam, których dzieci od kilku nocy śpią niespokojnie. Może problemem jest zapalenie układu moczowego? Nasza pociecha przy okazji trzydniówki okazało się, że ma również infekcję układu moczowego. Czego byśmy nie wiedzieli gdyby nie trzydniówka i badanie ogólne moczuOstatnie nieprzespane noce zwalałam na trzydniówkę a okazać się może że biedaczce coś innego też dokuczało. Od dziś bierzemy antybiotyk i oby było już lepiej.
Szkoda mi tylko tego pięknego ciepłego słoneczka za oknem, bo musimy w domu siedzieća tak ciepło pewnie już nie będzie ;(((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 15:12
-
Zgredka gratulacje! Zdrówka życzę
U nas mała rewolucja:) zasypiamy na leżąco bez noszeniaNawet szybko nam to poszło bo Antoś ryczał tylko przez 2 dni. Na 3 dzień usnął już bez większego problemu
Jestem z niego dumna
pannaniedzwiedzia, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Zgredka gratulacje
Ja czekam na testowanie ❤️Jak dobrze pójdzie to razem będziemy :)być może któraśvdo nas dołączy .
U nas dobrze wszystko ,Ignaś już podparty stoi pięknie dłużej niż 2 minmoże wnet chodzić zacznie .Ale wolę by raczkował .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 18:35
-
Alicjaa, dziękuję, zaraz napiszę o co chodzi
Teraz tylko tak na szybko na temat tych nocy Waszych dzieciaczków - może to lęk separacyjny? Bo to chyba w sumie ten etap.
Zgredka, gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 18:31
-
W przypadku natki to nie lęk. Cos jej na noc i noc doskwiera bo nawet na rękach juz z zamkniętymi oczami co jakiś czas wpada w ryk, pręży sie i wygina. Teraz trwało to dzis 30min kim zapadła w spokojny sen. Może ostatnie dni, badania, lekarze tak na nią wpłynęły ze sie boi na noc? Albo ja boli cos od zakażenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:17
-
Krysti niech Ignas jeszcze trochę poczeka z chodzeniem, lepiej dla kręgosłupa
chociaż ostatnio w przychodni widziałam 8 mies dziewczynkę chodzące bardzo ładnie także nigdy nie wiadomo
Wy też się staracie juz o dzidzie?
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Mój już się podnosi do czworaków i buja
Dzisiaj nawet udało mu się przesunąć o kilka mm
I u nas niespokojny wieczór - Michaś strasznie histeryzuje, nie mam pojęcia co mu jest. Jest padnięty, ale nie może zasnąć. Aktualnie się cycujemy.
Alicjaa, widziałaś mój post o machaniu głową przez synka? Jeśli nie, to później znajdę i zacytuję, bo trochę do pisania jest. Chodzi mi właśnie o to machanie. Dostałam informację, że to może być odruch przy robieniu siku, ale obserwowałam Młodego i to jednak nie to. Chciałabym wiedzieć czy powinnam to skonsultować z neurologiem. -
JoD, czytałam wtedy jak to opisywalas, ale nie pamiętam dokładnie, jakbyś znalazła to wklej ten opis, zebym mogła dobrze lekarce wyjaśnić w czym problem.
Iwonka, na którą masz 4? Bo ja przełożyłam swoją rehabilitację z 5 na 4 właśnie na godz 10.
Kurcze, czytając o ciąży zgredki rozmarzyłam się jak to było fajnie za ciążowych czasówMy może za 2 lata zaczniemy próbować, chyba, że los nam ześle wczesniej
Chociaż z moim jednym jajowodem raczej tak łatwo nie bedzie.
Krysti, daj znać jak tam twoje testowanie wyjdzieKiedy to będzie?
-
Objawów zapalenia dla mnie widocznych nie bylo. Moze pokryly sie z trzydniówka bo mala miala gorączkę i stracila apetyt. A w moczu wyszlo mnóstwo bakterii i krew. Sa specjalne w aptece torebki doblapania koczu niemowląt. Ja obtyl nie wiedzialam i dwa razy musialam lapac
-
Ola nie staramy ale było
no i ciekawa jestem co to będzie,jak bedzie plus no to bede happy ❤️ To by była siostra Marylka:) Albo brat Jaś
Alicja 19 goWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 20:36
Ola89, AlicjaaA, Gosha lubią tę wiadomość
-
My mamy chicco polly krzesełko, ale jeszcze Juli nie sadzam- boję się o jej kręgosłup...
Zgredka! Gratulacje! Kilka dni nie zaglądałam a tu takie nowości!
Amy, co u Ciebie?
JoD-moja tak macha głową we śnie, jak chce jeść, albo cos jej przeszkadza spać...
Co do zębów, moja córka chce chyba pobić rekordy... 4 już całkiem ma, 2 ledwo przebite i jeden na wylocie... Za 10 dni 7miesiecy... I 7 zębów! -
Mf, no widzisz, u Ciebie Jula robi tak z konkretnych powodów, u mojego tak nie ma
Alicjaa:
"Podpowiecie czy powinnam się martwić? Synek od kilku dni macha głową "na nie". Wcześniej też tak robił, ale bardzo energicznie (aż uderzał w materac jednym i drugim policzkiem), zawsze przy usypianiu i wiem, że to było naturalne zachowanie. Teraz wygląda to inaczej - robi tak, kiedy jest aktywny i o wiele delikatniej, wygląda to tak, jakby miał tik nerwowy albo chciał odgonić muchę z nosa. Wiem, że może dla niektórych z Was ten problem wyda się śmieszny, ale dla mnie wygląda to trochę niepokojąco (chociaż na początku było zabawne) i chciałabym się upewnić, że niepotrzebnie panikuję. Może Wasze dzieci też tak miały i jest to po prostu kolejny etap w rozwoju?
Szukałam odpowiedzi w internecie, ale znalazłam tylko o tym energicznym machaniu."
I bardzo dziękuję, nawet jeśli wyleci Ci to jednak z głowy
A jeszcze a propos ząbkowania - czy to możliwe, żeby ból przy tym dokuczał tylko w nocy? U Michała zaczynają się przebijać ząbki, ale w ciągu dnia jest spokojny i wesoły, tylko dłubie sobie w buzi. Za to od kilku dni na noc przy usypianiu jest dosłownie histeria, ciężko go ululać, wszystko go denerwuje. W nocy często się budzi z histerią. Nie wiem czy to ząbki, czy jednak coś innego.