Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
annika wrote:Dziewczyny, a jak jest z jedzeniem miodu przez karmiaca mamusie? Jecie? Ja zaczelam jesc miod jakies 2 tyg temu i sie zastanawiam teraz czy to moze szkodzic?
-
Aguś wiem ! Dlatego będe ostrożna, wczoraj po tym bananie wymiotowal pare razy ,co go na karmiłam to na podloge wszystko ! Dziś okey ! Tak lubiał banany a tu nagle takie rzeczy ! Byłam u lekarza z nim dziś ,pani doktor kazała nie dawać mu bananów wogóle .No i zrobimy test i się upewnimy.
-
Aguś, dziękujemy;) poza niejedzeniem wszystko ok, chociaż coraz chętniej próbuje nowości, ale dalej tylko trzymane w łapce, papki beeee... Dobrze też, że mam wsparcie w naszej pediatrze a jak Szymuś?
Ja się nie udzielam ostatnio, bo mam zszargane nerwy (mieszkanie jeszcze chwilkę z Teściami, ale już widać światełko w tunelu!), a jak czytam forum i widzę podwójne zmiękczenie, to źle to działa na moją psychikę... Szkodzi mi tak, jak miód dziecku może więc wolę nic nie pisać, żeby nie było znowu, że się czepiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 15:58
shimmer_lip, Aguś86, Angela89, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Szymuś dobrze. Mial kilka bardzo marudnych dni i kilka nocy z pobudkami. Bylam przekonana, ze zabek tuz tuz (od jakiegos miesiaca ma biala kropke w miejscu dolnej prawej jedynki), ale zabka nadal nie ma. Nie wiem czy cos ruszylo czy nie, bo oprocz marudzenia to wszystko bylo normalnie. Tak wiec stan zabkow nadal zero.
2 tygodnie temu na szczepieniu wazyl 7200, sama go zmierzylam i ma 69 cm.
Na jego jedzenie nie moge narzekac, bo zje kazdy obiadek ktory mu ugotuje, mleko, kaszke. Jeszcze miesiac temu odrzucal owocki i z dnia na dzien mu sie odmienilo 3, 5 miesiaca walczylam i probowalam mu dawac, a plul az w koncu chyba sie przekonal Teraz zjada caly duzy sloiczek dziennie i moglam "wyrzucic" jedna porcje mleka
Moze i Julka sie w końcu przekona? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O ja wieki mnie tu nie było, ale tu cicho:/
Dzieciaczki rosną. Nikus juz ma 8 miesiecy, sam siedzi, nie raczkuje, nie chodzi, duzo gaworzy po swojemu.
Krysia gratulacje zamążpójścia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 00:18
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Krysia to Ty nie masz ślubu??? Jak pisałyśmy w ciąży to byłam przekonana że jesteście małżeństwem, tym bardziej że pamiętam jak do Anki pisałaś że się jej dziwisz że żyje bez ślubu. No to jestem w szoku. Ignaś ma już tyle miesięcy i tak w grzechu żyjecie?
mf, Robotka1, Amy_, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aaa, w marcu dopiero... Ktoś tu plotę puścił, chyba dlatego ze nspisalaś "mężulek"
Ktorego marca? Macie juz wszystko załatwione? Sala, suknia itp? Pochwał sie pierścionkiem zaręczynowym matka!
A Kuba dzisiaj kończy 9 miesiecy cały dzien tylko mama i mama, ale uwielbiam to słowo w jego ustach, nawet jesli powtórzone pierdylion razy
A wczoraj spotkałam się z Rudzią i Sofijką, było rewelacyjnie!!!mf, misia83, Angela89, JoD, AlicjaaA, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hej! O ja też myślałam, że Kristy ze swoim są małżeństwem. O to się niedługo ślub szykuje. A weselicho będzie?
U nas wczoraj skończony 8 miesiąc, a Tomek od 3 dni i nocy daje mi nieźle popalić, chyba górne jedynki będą szły, mam hardcore do tego stopnia, że mąż mi wczoraj w nocy kawę robił, bo bym padła z małym na rękach.
A z dobrych wieści to od soboty mieszkamy już w nowym mieszkanku. Jest cudownie!! Dzis dotarła jeszcze lanapa do salonu, więc już w ogóle jestem happy No i muszę się pochwalić, że Tomek od pierwszego dnia tu śpi już tylko w swoim łóżeczku. Co prawda bardzo mi go brakuje w nocy, no i do karmienia muszę wstawać i siadać na fotel, ale mam wrażenie, że on też się lepiej wysypia, gdy może się rozłożyć sam u siebie. Udało się dzieki zamontowaniu płoz do bujania łóżeczkiem. Odkładam go na wpół spiacego po karmieniu, przy odkładaniu zaczyna płakać, a po dwóch zakołysaniach od razu odpływa. Bujam tak ze dwie minuty i dziecko śpi
Gosha, co tam u Rudzi i Sofijki? Dawno tu nie zaglądała a szkoda, bo bardzo sympatyczka z niej mamuśkamimka84 lubi tę wiadomość
-
Krysti gratuluję ślubu, koniecznie pochwal się jak wygladaliscie
Alicja pewnie fajnie już być u siebie zazdroszczę że Tomuś sam śpi, ja próbuję Wojtka w łóżeczku usypiam ale i tak kończy się ze śpi że mną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 13:43
-
nick nieaktualny