Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusiek, gratulacje dla córci Jaka zaradna U nas prawie ten sam zasób słów, z tym, że ostatnio zdarza się jeszcze "tam" i "ej ty" no i "mama" już w sumie od dawna
Nie pochwaliłam się wam jeszcze, że już widziałam pikające serduszko w mojej niespełna 6mm fasolce. A mój pęcherzyk ma się dobrze i wyokrąglał.
Wracając do Arturka, mój ekspresowy syn jak nie robił nic, to nie robił nic, a jak już zaczął raczkować, siadać, wspinać się, to i wstał 2 tygodnie później. Na razie przy meblach i czasem nie wie, jak ma usiąść z powrotem, więc mama w pogotowiu.
Arturek ma typowo dzidziusiową dietę, ale powoli zaczyna zjadać to co ja jem, czyli kanapki, jogobellę, pastę rybną, a nawet moje mięsko z obiadu. Dlatego muszę pomyśleć o zmianach w jego jadłospisie.Aguś86, Amy_, mf, AlicjaaA, mantissa lubią tę wiadomość
-
chyba się tutaj nie chwaliłam, że od jakiegoś czasu Antoś porzucił pozycję czołgacza i zaczął raczkować chyba pomogło chodzenie mamy na czworaka haha
Aguś86, mimka84, AlicjaaA, haneczka, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Haneczka, super, że kruszynce już bije serduszko. Teraz już możesz być spokojna
Ulka, na pewno mu pomogłaś tym czworakowaniem swoim, bo dzieciaki nas naśladują. U mnie też Tomek podniósł się jak zaczynał raczkować po tym jak moj mąż na żarty obok niego chodził na czworaka, albo jak się bujał na czworakach w przód i w tył, to mały zaraz robił to samo.
A u nas była dziś integracja Tomka z o dwa mies młodszą córeczką mojej przyjaciółki. Myślałam, że padne ze śmiechu Najpierw był.nieśmiały, potem zaczął ją łapać za rączki. Polozylismy ich razem obok siebie na macie na brzuchach, to mój do niej podszedł na czworakach tak blisko do twarzy i czołem dotykał do jej czoła. Urocze to było. Potem juz wyrywali sobie zabawki i walczyli o szeleszczące skrzydło motyla na macieAguś86, Ulka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
PONAWIAM KWIETNIÓWKOWE ZAPISY NA KOLEJNĄ DZIDZIĘ! SPIESZCIE SIĘ, LICZBA MIEJSC OGRANICZONA
KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ
1. Amy będzie się działo!
2. adk_1989 nie poddaje się w staraniach
3. Polarisa90 przezwycięży PCOS
4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni
5. Lwica oczekuje na okres
CZŁONKOWIE HONOROWI
1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici
KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU
1. zgredka czerwcówka 2016
2. Klaudia90 sierpniówka 2016
3. Angela89 wrześniówka 2016
4. weronika86 wrześniówka 2016
5. Robotka1 wrześniówka 2016
6. olka30 wrześniówka 2016
7. haneczka wrześniówka 2016
GRATULUJEMY!!![/QUOTE]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:18
Gosha, Aguś86, Olina, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, Jestem kwietniowka 2016 i borykam się z problemem jakim wszystkie się borykalyscie około roku temu. Mianowicie wybór wózka. Patrzę czytam oglądam filmiki na YouTube i juz jakiś wybieram a za dzień okazuje się że wózek ten ma dużo negatywnych opinii i wad.
Moje pytanie do was, czy jesteście zadowolone z wózków? Jak tak to jaki polecacie a jaki odradzacie kategorycznie jako pomyłkę?
Będę wdzięczna za podpowiedź
Z góry dziękuję. -
Ja mam bebetto luca i wozi już drugie dziecko. Osobiście jestem zadowolona. On nadal jest w sprzedaży chociaż widzę, że trochę design się zmienił gondolki, bo teraz co innego robi się modne Ja kupowałam pod koniec 2012 roku. Cięzko cokolwiek doradzić. Zwróć uwagę na wagę, wielkość gondoli i patrz przede wszystkim na funkcjonalnosć spacerówki, bo gondoli używa się tak naprawdę około pół roku, a póżniej już spacerówki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:12
Anastazjaaa lubi tę wiadomość