Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Alicja zdrówka! To pierwsze przeziębienie?
Dziękuję Aguś Tak, to w sumie pierwsze przeziębienie Tomka, choć raz już kiedyś miał mini katarek, ale trwał 2 dni. Teraz już kilka dni, ale nie jest źle.
Haneczka, super, że jest zarodek Na pewno nie długo będzie też serduszko. Najważniejsze to zachowaj spokój i się nie nakręcaj, musi być dobrze A od opisów przypadłości z netu to z daleka!!
To na koniec jeszcze wam trochę po spamuję To moje dzisiejsze dzieło!! Dresik w miśki
haneczka, mimka84, ustronianka24, Krysti ~~>, Aguś86, iwonka1077, Gosha, Olina lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:KRYSTI jak tam Ignas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:06
AlicjaaA, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Moje ambicje rosną i znowu chcę podnieść poprzeczkę Tym razem planuję rozpinaną ciepłą bluzo-kurteczkę na wiosnę tybu basebolówka. Mam już fajny gruby materiał w buldożki A potem coś dla siebie- bluza albo sukienka dresowa
Poza tym u nas nuda.. Dziś w końcu pierwszy raz od dłuższego czasu wyrwalam się z domu połazić po sklepach. Miałam plan, że może coś spontanicznie sobie kupie..a wróciłam tylko ze śpiochami dla Tomcia ;-/Krysti ~~>, mimka84 lubią tę wiadomość
-
A my dziś kończymy 10 miesięcy! Jak ten czas leci! Z Zuzia to dokladnie od 3 dni bylam juz w pracy. Szymek ma szczęście byc kilka miesięcy dluzej z mama, bo do zlobka idzie od sierpnia, a ja wracam do pracy we wrześniu.
Krysti ~~>, AlicjaaA, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ojej, ale tu się pusto zrobiło U nas ostatnio noce z częstymi pobudkami, gornych jedynek nadal brak, choć od dawna dziąsła bardzo spuchnięte.
Czy zaczynacie już uczenie dziecka korzystania z nocnika? Jak to robicie? Bo ja nie mam pojęcia jak się za to zabrać. W sumie zacząć muszę od kupna nocniczka, chciałabym może jakiś z oparciem fajny, polecicie coś? -
Alicja, mój Piotruś korzysta z nocniczka ja zaczęłam go uczyć jak tylko zaczął siedzieć stabilnie. Sadzam go zazwyczaj rano (jak tylko zaczyna stękać ) i robi ładnie kupkę i siusiu, później w ciągu dnia siusiu. Czasem oczywiście nic nie zrobi, ale najważniejsze, że nie złości się jak siedzi na nocniczku i nie wygina się w łuk kiedy chcę go na nim posadzić. No i mamy najzwyklejszy nocnik pod słońcem za 10 zł
A tego ząbkowania współczuję, wiem o czym mówisz u nas już 7 zębów, wychodziły w takim tempie, że Piotruś potrafił się budzić w nocy co pół godziny... teraz czekamy jeszcze na dolną dwójkę i mam nadzieję, że trochę odpoczniemy, czego i Wam szczerze życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:09
haneczka, AlicjaaA lubią tę wiadomość
-
Alicja ja dopiero podejmę pierwsze proby jak Szymek skonczy poltora roku. Podobno wtedy juz niektóre dzieci sa gotowe. Zuzia nauczyla się siusiac na nocnik dopiero majac prawie 2, 5 roku, bo wcześniejsze proby konczyly sie fiaskiem. Nie chcialam naciskac, bo niektóre dzieci potem sie blokuja. Ale za to w pakiecie porzucilismy pieluche w dzień i w nocy od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:52
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
My też poczekamy z takimi sprawami, choćby dlatego że ja nie chcę korzystać z nocnika, tylko od razu z nakładki na sedes. Także pierwsze próby będą jak Korniś będzie miał ok. 1,5 roku. Jeśli zobaczę że nie jest gotowy to przesuniemy na później.
Aguś86, AlicjaaA lubią tę wiadomość