Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wynik drugiej bety 9651. Pierwsza była 4676. Równo 48h odstęp i przyrost 106,4% . Wg kalkulatora jest w normie dla 22 i 24 dni po owulacji i wynik trochę powyżej średniej, ale do maksa jeszcze daleko. No to chyba czas uwierzyć w tę ciążę!
Trzymam kciuki za wszystkie starające się kwietniówki :* Lista na październik już otwarta.Aguś86, mf, AlicjaaA, Ulka84, iwonka1077, olka30 lubią tę wiadomość
-
Wizytę mam umówioną w ciemno na 04.02 czyli równo za tydzień, ale napisałam do swojego gina, to mi powie kiedy powinnam się stawić. Najlepsze jest to, że mam dość wysoką tą betę i lekarz myśli, że to starsza ciąża, a ja wiem kiedy był sex i obstawiam tak jak widać na suwaczku. Być może przyspieszy moją wizytę.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Powiedziałam sobie, że nie dam się w jednej ciąży dwa razy w konia zrobić. Tak jak z tymi bladymi testami i zerową betą. Bałam się, że zaraz się okaże, że coś jest nie tak i będzie powtórka z rozrywki. Najpierw nadzieje, potem zawód. Ale teraz jestem już spokojniejsza. Dzięki, że jesteście :*
Aguś86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Haneczka i Olka gratulacje. Haneczka ale niespodzianka. Super! Czyli da radę zajsc w ciążę karmiące piersią. Spokojnej ciąży! Umnie od ostatniego czasu byly 2 zastoje mmimo regularnego karmienia. Nie znosze ich. Rozmawialam z lekarzem na tem temat ijeate ewenementem ze mam tak czesto po takim czasie karmienia. Ehhhh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 11:15
olka30, haneczka lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za Ciebie i kolejne mamusie:) Byłoby super, jakby kolejna fala kwietniówek zaatakowała październik
PS. Może uda mi się dostać na wizytę w poniedziałek, to Wam powiem co i jak Lekarz zapraszał w najbliższych dniach na usg.Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Wg usg 5t5d, w pęcherzyku było już widać żółtko 0,35cm i zarodeczek 2mm, ale serduszko jeszcze nieuchwytne. Cieszę się, że coś się pojawiło w moim pęcherzyku po 5 dniach. Zastanawia mnie tylko podłużny kształt pęcherzyka ciążowego jest owalny, ale długi na 16,9 mm i trzy razy węższy niż długi. Miała tak któraś z Was i mimo wszystko ciąża rozwijała się prawidłowo?
Pytam, bo już głupot się naczytałam. Głupia ja