Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haneczka odszukalam pierwsze usg Zuzi i wtedy moj pecherzyk mial 0, 83 cm, pokazywalo 5w1d i nie bylo jeszcze pecherzyka zoltkowego. Poznie jw 6w4d byl juz zarodek i serduszko Wszystko będzie dobrze. Musisz jeszcze poczekac z poltora tygodnia i zarodek i byc moze serduszko powinny juz byc. Jak beta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:50
haneczka lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Haneczka odszukalam pierwsze usg Zuzi i wtedy moj pecherzyk mial 0, 83 cm, pokazywalo 5w1d i nie bylo jeszcze pecherzyka zoltkowego. Poznie jw 6w4d byl juz zarodek i serduszko Wszystko będzie dobrze. Musisz jeszcze poczekac z poltora tygodnia i zarodek i byc moze serduszko powinny juz byc. Jak beta?
Aguś, no to cudnie:) Ja miałam wczoraj pęcherzyk 0,82 i też obstawiam skończony 5 tydzień. Liczę na pozytywny przyrost bety (dzisiaj 4676) i że pojawi się żółtko i zarodek. Dziękuję za otuchę!!! :*Aguś86 lubi tę wiadomość
-
U mnie z Arturkiem w 5t5d był widoczny pęcherzyk 1,02 cm, ale już z żółtkiem. Wczoraj obstawiam 5t0d, pęcherzyk 0,82 cm to i możliwe, że żółtka jeszcze nie dostrzegł doktorek. Głupie to czekanie. W poprzedniej pierwszej ciąży kompletnie się nad niczym nie zastanawiałam, nie czytałam, po prostu czekałam i wiedziałam, że musi być dobrze. A teraz poznałam tyle historii, tyle niepowodzeń i komplikacji, ze chyba oszaleję
-
A ja wtedy zaszłam w ciążę 2 tyg po odstawieniu wieloletniej antykoncepcji hormonalnej, więc pomyślałam, że skoro takie cuda się zdarzają, to wszystko musi być dobrze. I jeśli tym razem też wszystko się powiedzie, to jestem typowym wyjątkiem od reguły, który nie miał problemu z zajściem po odstawieniu tabletek i mimo karmienia piersią i braku okresu.
-
Haneczka jestem 5tydz.1 dzień wg okresu, bety nie robiłam i nie robię na usg nie byłam, pójdę jak będzie serducho widać czyli za jakiś tydzień. Beta przyrasta na pewno bo testy robiłam od 15 stycznia co dzień i co dzień były mocniejsze aż wyszły dwie grube krechy. Czyli wszystko jest ok. Nie mam zamiaru dać się zwariować jak przy tamtej ciąży i przede wszystkim nikt mi nie zabroni ruchu. Tamta ciąża była mocno wyczekana, staranka trudne, więc lekarz chuchał na zimne, a ja też się bałam żeby wszystko było ok, więc mimo że się czułam dobrze dałam się ograniczyć z każdej strony. I tylko za dużo przytyłam (wg mnie przynajmniej). Ta ciąża będzie inna, czuję się bosko i póki tak się będę czuć nie mam zamiaru na siłę szukać sobie komplikacji. Tzw. luz w dupie
haneczka, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Sama jeszcze nie dowierzam. Może uwierzę, gdy zobaczę jak beta przyrasta. Jutro badanie, pojutrze z rana wynik.
Olka30, to masz dobre, zdrowe podejście. Ja tak samo z Arturkiem zrobiłam, że poczekałam z 1. usg, ale tu to było zaskoczenie. I już się głupia zamartwiam, kiedy zarodek zobaczę i czy w ogóle. A tak spałabym spokojnie. -
Haniu Gratulacje ogromne buzie ,całuje mocno w brzuszek :)jednak jesteś w ciąży niech maleństwo zdrowo rośnie .
Ola30 tobie rôwnież Gratulacje ogromne ,niech maleństwo rośnie zdrowo ,całuje mocno :******Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:51
olka30, haneczka lubią tę wiadomość
-
Adam tez dostaje jak wstaje rano butle mm potem drugie śniadanie kaszka na mm i jak idzie spać ostatnie mleko w butli. Czyli 3x