Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam babyactive shell eko i ogólnie jestem zadowolona, szczególnie z gondoli byłam zadowolona, bo obecnie znacznie częściej korzystam już ze spacerówki parasolki. spacerówka z zestawu plus waga dziecka to jest za ciężko np. w przypadku wniesienia ich razem na choćby kilka schodków.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa przede wszystkim uwaga na wózki 3w1. Najczęściej po zachwycie gondolą czar pryska przy zmianie na spacerówkę. Masz Starszego syna, to pewnie masz nieco doświadczenia w tym temacie A ja mam Jane Muum Reverse, tyle że bez gondoli bo mój maluch od razu jeździł w spacerówce, która rozkłada się na płasko. Mogę go polecić przede wszystkim ze względu na wagę (9,5kg).
-
Ja mam camarelo eos i jest ok. To jest spacerowka, gondole mialam pozyczona espiro jakis tam- nie bylam zadowolona.
Dziewczyny, ile Wasze dzieci spia w dzien? Moja to ma 2 drzemki po 30-40 minut, w tym jedna na spacerze. I jak usypiacie dzieci? Ja mam dwie metody którymi długo nie pociągne. Pierwsza usypianie przy cycu- niedlugo bede chciala kończyć karmic i druga- bujanie na rekach lub ostatecznie w wozku- rece i kregoslup powoli wysiadaja a po bujaniu w wozku musze gruntownie myc przedpokoj bo wnosze na kolkach psie kupy do domu hehe.
Mf, aczemu bylas z Jula u stomatologa? Aaaa i od kiedy mozna zaczac dbac o ząbki dzieci i jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 22:58
-
My też musieliśmy odwiedzić stomatologa z małym ale to po szpitalu zalecona kontrola-niezbyt mu sie podobało ;P
Ja mam RICO NANO i odradzam ale nie wiem może to mój taki felerny wózek był hmmm
annika - mały ma 3 drzemki dziennie. dwie po ok 40 min i jedna później ok 1,5 -2h a usypiamy u nas w łożku ,bo mały śpi z nami po prostu dostaje smoka kładziemy się on trochę połazi po łóżku aż w końcu pada i śpi albo wtuli się do mnie ja go masuje i zasypiaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 23:14
-
Anastazjaaa ja mam Mutsy Evo i jestem bardzo zadowolona Polecam
Annika Antoś śpi dwa razy dziennie zazwyczaj po godzinie Usypiam kładąc się obok niego i czytam bajki żeby się wyciszył, Czasami lekko bujam klepiąc go po dupceAnastazjaaa lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hej,
Rownież jestem kwietniowka 2015
Mam pytanie: czy jest tu jeszcze jakieś dzieciątko, ktore nie ma jeszcze zębów? U nas niedługo minie 10 msc a w buzi brak zebolkow
Pocieszyloby mnie to gdyby moja Ania nie była sama.
Lekarka nie widzi w tym nic dziwnego, ale jednak troszkę mnie to niepokoi.
Pozdrawiam i gratuluje mamusiom w dwupaku. Spokojnych i nudnych ciąż. -
U nas dwie drzemki w dzień po ok godzinie o 10 i 14. W dzień nie mam problemu z uspaniem, bo chwilę potrzymam na rękach na siedząco czy stojąco i zasypia, wtedy odkładam do łóżeczka. Wieczorem przy karmieniu zasypia, albo chwilę bujam na rękach. Ale podobnie jak u ciebie Ola, mamy masakre w kwestii czestych pobudek w nocy. Ostatnimi czasy zdarza mi się nawet spać po max 2 godz w nocy, tak daje czadu. Ale to ewidentnie te uparte górne jedynki, które nie chcą wyjść, bo po dentinoxie się uspokaja.
LaRa, u nas dwa zęby na dole, więc też nie za wiele. Jeśli lekarz nie widzi problemu, to chyba ma jeszcze czas -
Ulka84 wrote:Anastazjaaa ja mam Mutsy Evo i jestem bardzo zadowolona Polecam
Annika Antoś śpi dwa razy dziennie zazwyczaj po godzinie Usypiam kładąc się obok niego i czytam bajki żeby się wyciszył, Czasami lekko bujam klepiąc go po dupce
Z synem miałam przeboje z wozkiem, dlatego teraz jest to dla mnie taki duży problem... Nie chce aby znów podczas jazdy odpadalo mi kółko, a spacery były stersujace....
Eh... Dobrze ze z innymi rzeczami nie miałam takich dylematów... Choć na kolorem kocyka minky zastanawiałam się chyba że trzy dni....
Dzięki za opinie każda jest dla mnie ważna.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Hej,
Mam pytanie: czy jest tu jeszcze jakieś dzieciątko, ktore nie ma jeszcze zębów? U nas niedługo minie 10 msc a w buzi brak zebolkow
Pozdrawiam i gratuluje mamusiom w dwupaku. Spokojnych i nudnych ciąż. -
LaRa wrote:Hej,
Pozdrawiam i gratuluje mamusiom w dwupaku. Spokojnych i nudnych ciąż.LaRa lubi tę wiadomość
-
annika wrote:Ja mam camarelo eos i jest ok. To jest spacerowka, gondole mialam pozyczona espiro jakis tam- nie bylam zadowolona.
Dziewczyny, ile Wasze dzieci spia w dzien? Moja to ma 2 drzemki po 30-40 minut, w tym jedna na spacerze. I jak usypiacie dzieci? Ja mam dwie metody którymi długo nie pociągne. Pierwsza usypianie przy cycu- niedlugo bede chciala kończyć karmic i druga- bujanie na rekach lub ostatecznie w wozku- rece i kregoslup powoli wysiadaja a po bujaniu w wozku musze gruntownie myc przedpokoj bo wnosze na kolkach psie kupy do domu hehe.
Mf, aczemu bylas z Jula u stomatologa? Aaaa i od kiedy mozna zaczac dbac o ząbki dzieci i jak?
Szymek ma juz zazwyczaj jedna drzemke okolo 11-12 trwajaca 30-40 minut. Sporadycznie sa dwie 11 i 15 i trwaja po okolo 20 minut. Ja nie usypiam :p Klade do kojca jak trze oczy i sam zasypia :p Tylko, ze tak bylo juz od poczatku i sie przyzwyczail. -
Byłam u dentysty i zapytałam, czy robi przeglądy u takich maluszków, a że Jula była ze mną to jej tam zajrzała Była zdziwiona ilością zębów, ale wszystko jest ok i upewniłam się, że prawidłowo pielęgnujemy. Następna wizyta w okolicach 1,5r
Jula ma 2 drzemki ok 10 40min i ok 16 1-2h, spać idzie ok 19:30 zasypia przy cycu, albo na spacerze
Wózek polecam Roan MaritaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
mf wrote:Byłam u dentysty i zapytałam, czy robi przeglądy u takich maluszków, a że Jula była ze mną to jej tam zajrzała Była zdziwiona ilością zębów, ale wszystko jest ok i upewniłam się, że prawidłowo pielęgnujemy. Następna wizyta w okolicach 1,5r
Jula ma 2 drzemki ok 10 40min i ok 16 1-2h, spać idzie ok 19:30 zasypia przy cycu, albo na spacerze
Wózek polecam Roan Marita
A jak pielegnujecie zeby?