Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas buziaki są opanowane do perfekcji ale dostajemy je z języczkiem Nie muszę mówić że wszystko jest mokre Miała już pierwsze pocałunek z kolegą.
Dziś dziadek (mój) się zdziwił, że ona chodzić sama jeszcze nie umie a wchodzi i schodzi po schodach.
Sprytne te nasze dzieci -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:U nas buziaki są opanowane do perfekcji ale dostajemy je z języczkiem Nie muszę mówić że wszystko jest mokre Miała już pierwsze pocałunek z kolegą.
Dziś dziadek (mój) się zdziwił, że ona chodzić sama jeszcze nie umie a wchodzi i schodzi po schodach.
Sprytne te nasze dzieci
Moj tez mnie obslinia zwsze. SLodkie to jest jak z taka rozdziawiona buzia sie nachyla. Zwykle jak go spac klade . A po schodach to faktycznie zasuwa jak rakieta. -
Zgredka, super się rozwija synek
Angela, schodzi po schodach Martynka? Wow! Nieźle, u nas to jeszcze daleka droga do tego Jakiś miękki w kręgosłupie ten mój syn
LaRa, no coś ty, jaki tam z ciebie 'szaraczek', że się chcesz dopisywać hehe
A ja wczoraj zrobiłam sobie wychodne wieczorem. Poszłam z przyjaciółką na pizzę i piwko No i dowiedziałam się, że od maja ruszają u nas zajęcia ,Aktywna mama' dla mam z dzieciakami zajęcia fitness, więc się zapisalysmy, bo ona ma córeczkę 3 mies młodszą od Toma. A żeby było jeszcze fajniej to te zajęcia są bezpłatne!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 11:53
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Hehe, wiem Ula, ale uroczo to zabrzmiało taka lista szaraczek
Tak, Haneczka robiła
Aguś, a ty w grupie fb nie jesteś, żeby Haneczke wywołać? Ty chyba ze 'starej' ekipyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 12:38
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Kolejne kwietniówki się zapakowują, czego serdecznie gratulujemy! Mamy też wolne miejsca na liście i kibicujemy starającym się
KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ
1. Amy będzie się działo!
2. LaRa zaczyna szaleć od czerwca
3. wolne
4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni
5. Lwica oczekuje na okres
6. Psotka w oczekiwaniu na @
CZŁONKOWIE HONOROWI
1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici
KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU
1. zgredka czerwcówka 2016
2. Klaudia90 sierpniówka 2016
3. Angela89 wrześniówka 2016
4. weronika86 wrześniówka 2016
5. Robotka1 wrześniówka 2016
6. olka30 wrześniówka 2016
7. wrześniówka 2016
8. Auro październikowa mamusia 2016
9. adk_1989 listopadówka 2016
10. MłodaDama ?
11. m.k.83 dawna Martafr ?
12. Polarisa90 grudniówka 2016
GRATULUJEMY!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 09:52
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Koleś ma się nazywać Kostek, trochę odpal, ale tym razem ją nie wybieram ..
A ja w ogóle myslalam, że Kotka pisała wcześniej, że pozostaje przy jednym..
Zgredzia, rozumiem ze imię Kostek Co sie nie podoba? Jeśli tak to nie masz nic do powiedzenia???