Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela, fajne i Mikołaj i Kuba Fajnie, że to Martynka wylosowała imię dla brata
My od początku mieliśmy wybrane tylko imię dla dziewczynki. Jak się okazało, że będzie chłopiec to długo był problem. Teraz na ewentualną drugą ciążę mamy nadal tylko imię dla dziewczynki -
nick nieaktualnyAlicjaaA wrote:Angela, fajne i Mikołaj i Kuba Fajnie, że to Martynka wylosowała imię dla brata
My od początku mieliśmy wybrane tylko imię dla dziewczynki. Jak się okazało, że będzie chłopiec to długo był problem. Teraz na ewentualną drugą ciążę mamy nadal tylko imię dla dziewczynki
My przy Tysi mieliśmy duży problem z imieniem dziewczęcym dla chłopca był jakiś typ, teraz dla dziewczynki był typ a dla chłopca się zmieniło. No a losowanie jako współwinna Nie umie mówić więc nie powiedziała by swojego typu ale za to wybrała
A co do chodzenia po schodach to łazi po nich na czworaka ale wchodzi i schodzi radzi sobie dziewczyna. -
LaRa wrote:Kolejne kwietniówki się zapakowują, czego serdecznie gratulujemy! Mamy też wolne miejsca na liście i kibicujemy starającym się
KWIETNIÓWKI STARAJĄCE SIĘ
1. Amy będzie się działo!
2. LaRa zaczyna szaleć od czerwca
3. wolne
4. Fasia między kwietniem a wrześniem najpewniej spotkasz ją w sypialni
5. Lwica oczekuje na okres
6. Psotka w oczekiwaniu na @
CZŁONKOWIE HONOROWI
1. Jaga też zapragnęła, lecz z bzykanka nici
KWIETNIÓWKI PONOWNIE W DWUPAKU
1. zgredka czerwcówka 2016
2. Klaudia90 sierpniówka 2016
3. Angela89 wrześniówka 2016
4. weronika86 wrześniówka 2016
5. Robotka1 wrześniówka 2016
6. olka30 wrześniówka 2016
7. wrześniówka 2016
8. Auro październikowa mamusia 2016
9. adk_1989 listopadówka 2016
10. MłodaDama ?
11. m.k.83 dawna Martafr ?
12. Polarisa90 grudniówka 2016
13. Ulka84 grudniówka 2016
GRATULUJEMY!!![/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
zgredka wrote:Koleś ma się nazywać Kostek, trochę odpal, ale tym razem ją nie wybieram ..
A ja w ogóle myslalam, że Kotka pisała wcześniej, że pozostaje przy jednym..
Bo czasem mialam tak dosc ze sobie nie wyobrazalm miec jeszcze jedno . ALe chce zeby mial rodzenstwo. Kiedys myslalam nawet nad 3ka i nadal uwazam ze fajnie miec tyle dzieci ale chce jednak lepiej przylozyc sie do wychowania 2ki bo wiem ze z 3ka jest mniej czasu i trzeba go dzielic wlasnie miedzy 3osoby a ja wole jednak miec wiecej czasu dla 2ki. -
nick nieaktualny
-
Tak to Konstanty,mieliśmy taki układ, ja damskie on męskie, kostek jest od czasów listów do m, zanim ogóle chcieliśmy mieć dzieci
Już się do Kostka przyzwyczaiłem, gdyby w ogóle nie odpowiadaloby to by nie było (jak przy damskich było)
Polarisa gratulujePolarisa90 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Polarisa gratulacje! Zycze serduszek Jesteś w szoku, ze sa dwa?
Jestem w szoku chociaż po przyroście bety przeszła mi taka myśl przez głowę ze mogą być bliźniaki. Ciesze się i zarazem boje się jak cholera jak dam rade z trójka małych dzieci....AlicjaaA, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Musze się oswoić z nową sytuacją napewno damy rade musimy dać dwa bąbelki to podwójna radość zawsze tak mówiłam o bliźniakach a teraz jak sama się spodziewam to jest obawa jak to będzie ale i szczęście ze juz w grudniu rodzinka nam się powiększy o dwa skarbeczki