Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga89 - pisz ile chcesz, jak tylko będziemy mogły pomożemy, doradzimy od tego tu jesteśmy! Dobrze że udało CI się iść do gina, oby jednak wyniki kolejnej bety były dobre i wszystko się ułoży! Trzymam mocno kciuki!
eM - ech mam nadzieję że i u Ciebie jest ok i że faktycznie ciąża jest młodsza... bo jedno wiedzieć kiedy była owu, ale kiedy już zagnieżdżenie to ciężko stwierdzić, więc może miałaś bardzo późno stąd tyle młodsza jest ciąża... spokojnie będzie dobrze. Również trzymam mocno kciuki i tulam
A ja byłam w toalecie i jakaś brązowa plamka była, ech i znowu zaczęłam się martwićoby jutro wyszło na usg że jest ok... a tu jeszcze 20h... ale ten czas się dłuży
a już nie mówię że tyle się słyszy o tych złych przypadkach, że aż łzy same lecą
Trzymam mocno kciuki za dziewczyny które mają jutro wizyty, a jest nas trochęAmy, liwi, MartaAlvi, calineczka_11
POWODZENIA!
Aga89, MartaAlvi, weronika86, eM lubią tę wiadomość
-
Aga - trzymaj sie Dziewczyno
my tez trzymamy kciuki. Musisz wytrzymac do srody. Ale wyniki robilas w tym samym labie? Musi przyrosnac i basta, a lekarz postapil slusznie ze Cie ani nie straszyl ani nie mamil, tylko kazal wziac dupka i powtorzyc badanie. To bedzie decydujace; niestety
Justinka - ja tez trzymam kciuki, a brazowym sluzem nie przejmuj sie zbyt mocno, to sie moze zdarzac na tym etapie, bo szyjka jest b.mocno ukrwiona i nim sie zamknie na dobre to "wszystko" moze ja draznic.Aga89, Justinka lubią tę wiadomość
-
calineczka_11 wrote:Justinka - ja tez trzymam kciuki, a brazowym sluzem nie przejmuj sie zbyt mocno, to sie moze zdarzac na tym etapie, bo szyjka jest b.mocno ukrwiona i nim sie zamknie na dobre to "wszystko" moze ja draznic.
Mam nadzieję, że ten wczorajszy epizod to też był spowodowany pozytywnymi zmianami jakie tam zachodzą..
calineczka_11 lubi tę wiadomość
-
Ida może i pesymistyczne ostatnio jak bylam w ciąży luzno do tego podeszlam i wyszlo poronienie, teraz z kolei chyba az sie za bardzo spinam mąż mnie troche do porządku przywoluje ale nie potrafię odgonić złych mysli nic na to nie poradze, a na dodatek jeszcze malo objawow ciazowych mam ale pocieszam sie ze jak bylam bylam w donoszonej ciazy z corcia to tez nie mialam objawow ciazowych wcale, poza apetytem i rosnacymi cyckami:) teraz to samo, ale postaram sie zmienic nastawienie:))
dziewczyny ktore maja jutro wizyty trzymam kciuki i meldujcie tu jutro co i jak:)Justinka, Ida lubią tę wiadomość
-
Hej. Stres mi się włącza przed tą wizytą. Bardzo jestem ciekawa czy serduszko bedzie już biło.
Wizyte mam o 16;20, zaraz po pracy. Jak ja tyle wytrzymam?
U mnie mdłości coraz gorsze, słaba jestem przez to, nic mi się nie chce.
Pamiętam ze z córą miałam tylko takie dziwne oczucie w gardle przez jakiś czas ale nie było mdłości a teraz masakra, pierwsze co zrobie po przebudzeniu to śniadanie bo się zaczynam cała trząść tak mi słabo.
Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty.Justinka lubi tę wiadomość
-
liwi ja przy synku mialam od 5 tyg takie mdlosci ze masakra
i zyganko zaraz...na ulicy wygladalam jak pijaczka, bo sie zataczalam i zygalam po rowach a jeszcze brzucha nie bylo hahahhaha najgorsze bylo to ze mieszkalismy bardzo blisko cukrowni i w listopadzie zaczyna sie produkcja burakow..boze jak to smierdzialo!!!!!! do dzisiaj pamietam....
aga bardzo mi przykro...ale jeszcze jest wczesnie wiec sie nie poddawaj...ja przez te zle historie sama zaczelam sie teraz bacTrzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z dzisiejsza wizyta! oba juz bylo widac serduszka...ja cholerka jeszcze mam 10 dni do wizyty z polozna i 12 dni do usg! jak to przeczekac? probuje sie zajac ale domu to ja nigdy nie mailam tak czystego...kazdy kat wysprzatany, okna pomyte-tyle mam energii ze masakra...jedzenia ugotowanego i pomrozonego: bigosik, pierogi rozne, zupy, kotlety najro\znijsze mam na miesiac pomrozone..i co teraz robic? przeciez nie bede odkurzac caly dzien..moj jest wstrzasniety bo przy jednym dziecku to len bylam jak nic a teraz mowi MATKA POLKA hahha jednak pierwsza ciaza w wieku 16 lat to za wczesnie...kocham mojego synka nad zycie, zabilabym za niego, ale w ciazy nie bylam tak swiadoma jak teraz
-
Witaski.
Liloe moja gin zostawiła mi inf. w systemie że mam brać Żurawit 2x1 tabletkę i na wizycie pojawić się planowo w poniedziałek więc tak zrobie.
Za wszystkie dzisiejsze wizyty mega kciuki.
U mnie wieczór zakończył się wczoraj mega biegunką i zawrotami głowy,mam nadzieję że dziś będzie lepiej.Justinka lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
witam wszystkich. niedawno dowiedziałam się ze jestem w ciąży więc jestem tu nowa. według bbf jestem w 5t5d ciąży. próbuję od wczoraj dostać się do jakiegoś lekarza ale niestety. w jednej przychodni mają urlop i do czwartku nikogo nie ma żeby rejestrować, w drugiej mają miejsce na sam koniec sierpnia dopiero. a prywatnie też wyłączony tel. dzisiaj będę próbowała dalej prywatnie bo nie chcę czekać tak długo. mam nadzieję że uda mi się jak najszybciej bo nie mogę się doczekać żeby sprawdzić czy już coś widać i czy wszystko jest w porządku. na razie nie mam żadnych wyraźnych objawów poza wzmożonym apetytem i lekką sennością.
-
Witam
Mnie póki co mdłości nie dopadły i mam nadzieję, że tak zostanieza to zawsze rano mega ból krzyża i pleców
w ciągu dnia zdarzają się zawroty głowy i osłabienia, a senność i ciągłe zmęczenie to cały czas
Witaj MiraMoja szwagierka ma tak na imię
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Justinka - póki brązowe to staraj się za mocno nie martwić. To stara krew. Najważniejsze, że nie świeża. Ja bym starała się jednak dużo odpoczywać i leżeć.
Wczoraj miałam intensywny dzień - bieganina za lekarzami z synkiem... no i przy nim za bardzo nie da się odpoczywać, jedynie tylko jak śpizobaczymy co dziś na wizycie wyjdzie...
-
sylvia a ty nie mialas juz miec umowionego usg???daj znac kiedy bedzie ja tez chyba dzis zadzwonie do jednego lekarza jeszcze ktorego biore pod uwage i mam nadzieje ze nie bedzie na urlopie:)
trzymam kciuki za was dziewczyny i dzisiejsze wizyty:)Justinka lubi tę wiadomość
-
Witam i ja, wczoraj dostałam się do miłej pani ginekolog - niby na wizytę prywatną, a nie dość że nie wzięła żadnej kasy to mnie wkręciła na nfz, dała leki ze zniżką i skierowanie na betę. Jakieś cuda nie z tej ziemi. Wczorajsza moja beta 11302,60.. Pęcherzyk był na usg prawidłowy, wielkości jak na ten etap ciąży, serduszka nie było. A wokół ciemne plamy, które okazały się nie plamami, ale torbielami na obu jajnikach. Każdy ponad 5 cm.. Stąd moje cudowne bóle podbrzusza w weekend. France urosły takie w 3 tygodnie, bo na ostatnim usg był tylko nie pęknięty pęcherzyk na lewym jajniku
Jak nie urok to sraczka. Takie rzeczy zdarzają się w ciąży jednej kobiecie na 1000.. Wiadomo, musiało trafić na mnie. Najpierw się człowieku starasz parę lat, a jak się udało to nie wiadomo co z tego będzie
-
liwi wrote:Hej. Stres mi się włącza przed tą wizytą. Bardzo jestem ciekawa czy serduszko bedzie już biło.
Wizyte mam o 16;20, zaraz po pracy. Jak ja tyle wytrzymam?
U mnie mdłości coraz gorsze, słaba jestem przez to, nic mi się nie chce.
Pamiętam ze z córą miałam tylko takie dziwne oczucie w gardle przez jakiś czas ale nie było mdłości a teraz masakra, pierwsze co zrobie po przebudzeniu to śniadanie bo się zaczynam cała trząść tak mi słabo.
Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Witam nowe mamuśki i trzymam kciuki.
Padl mi laptop więc się nie odzywalam bo pisanie z tableta doprowadza mnie do nerwicy!
Zrobilam kolejny test clearblue i pokazał, że to juz ponad piec tygodni. To jedyny sposób zeby sprawdzić czy beta rośnie a że tydzień temu pokazywał 3-4 tc to chyba jest dobrze...
Jutro wizyta u lekarza.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! ♥shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość