Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Amy masz rację, jak któraś wyraźnie czuje malucha to nie rozumiem czemu ktoś inny to neguje, nie wiem co by komuś to dało mówienie że czuje dziecko jakby tak na prawdę nie czuł, bezsensu chyba... Podobnie jak po lekarzu napisałam ile ma mój mały a któraś stwierdziła że to niemożliwe tak jakbym sobie to wymyśliła trochę dziwne jest takie podejście...
Ja ogólnie sie staram nie przejmować tymi komentarzami, ale uważam, że czasem lepiej coś przemilczeć niż napisać - sory to na pewno nie dziecko..
Broń boże teraz nie chce nikogo atakować za to że tak pisze, ale każda z nas jest inna, nasze organizmy są inne i każda z nas zna swój organizm najlepiej. Jesteśmy na forum żeby się cieszyć naszymi maluchami dzielić opiniami i wymieniać informację, ale nie negować czyjeś odczucia.
3-4 tygdonie to jest na prawde na naszym etapie wielka różnica jeśli chodzi o rozwój maluchaKrysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Ja ogólnie sie staram nie przejmować tymi komentarzami, ale uważam, że czasem lepiej coś przemilczeć niż napisać - sory to na pewno nie dziecko..
Broń boże teraz nie chce nikogo atakować za to że tak pisze, ale każda z nas jest inna, nasze organizmy są inne i każda z nas zna swój organizm najlepiej. Jesteśmy na forum żeby się cieszyć naszymi maluchami dzielić opiniami i wymieniać informację, ale nie negować czyjeś odczucia.
3-4 tygdonie to jest na prawde na naszym etapie wielka różnica jeśli chodzi o rozwój maluchaAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ją się dotknięta nie czuję
Zamykam dziewczyny odwieźć Gabi do przedszkola, chociaż wcale mi się nie chce bo leje i wieje niesamowicie. Mam prośbę nie drukuje za dużo, żebym w miarę na bieżąco była
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ją się dotknięta nie czuję
Zamykam dziewczyny odwieźć Gabi do przedszkola, chociaż wcale mi się nie chce bo leje i wieje niesamowicie. Mam prośbę nie drukuje za dużo, żebym w miarę na bieżąco była
Ja ogólnie czuję się dotknięta, jak ktoś twierdzi że zna "moje ruchy" w brzuchu lepiej niż ja, ale ogólnie staram się trzymać uczucia na wodzy. Niestety jestem z tego wrażliwszego gatunkui wszystko biorę "do siebie"
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ją się dotknięta nie czuję
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:W Polsce juz tez powinien byc w Kinach ale film jeden z najlepszych jaki ogladalam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e76fb2e29ff2.jpg
O zaraz posprawdzam repertuar. Może jak mąż będzie miał wolny weekend to pojedziemyKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:O zaraz posprawdzam repertuar. Może jak mąż będzie miał wolny weekend to pojedziemy
) zobaczysz wtedy powiesz jaki byl
zobaczylam po 23 z kina wyszlismy taki dobry film
w Rzeszowie u ciebie tam czy w Stalowej Woli powinien byc w jakim kinie .
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Wybaczcie ale ja nie lubię jak ktoś mówi, że coś jest niemożliwe. Nie zapominajmy że nas dzielić może 3 tygodnie a nawet 4 róznicy - nei wszystkie jesteśmy na jednym etapie. ja w 14, 15, 16 czy 17 tygodniu nic nie czułąm prócz łąskotek. Teraz czuję wyraźne kopniaki i malucha który się czasem przemieszcze (jednak przy przemieszczaniu muszę już położyć rękę na dole brzucha i lekko docisnąć, żeby to wyczuć)
U mnei pierwszy kop był dzień po USg, więc 18+1
no własnie dlatego ja spokojnie czekam narazie nie ma paniki bo jest między nami tak naprawde mies różnicy a dla takiego maleństwa do wiecznośćAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Polecam nie pożalujesz ja na poczatku myslalam oo wojenny a moj mówi ale jaki
) zobaczysz wtedy powiesz jaki byl
zobaczylam po 23 z kina wyszlismy taki dobry film
w Rzeszowie u ciebie tam czy w Stalowej Woli powinien byc w jakim kinie .
W stalowej już grają, ale ja weekendy siedzę u teściów i do rzeszowa najprędzej pojedziemybo tylko tam do kina chodzimy
ale u mojego w kinie maja teraz niezly sprzet wiec i tam podejdziemy jak mój nie będzie miał służby
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:W stalowej już grają, ale ja weekendy siedzę u teściów i do rzeszowa najprędzej pojedziemy
bo tylko tam do kina chodzimy
ale u mojego w kinie maja teraz niezly sprzet wiec i tam podejdziemy jak mój nie będzie miał służby
Wojskowy tez . No pewnie pojedzcie sobie wiesz jak mizna się w kinie odprezyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 08:06
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja co prawda miałam sie wybrac na L4 już teraz bo czułam ze mnie przeziębienie rozkłada ale przeszło więc nie chciałam jeszcze brac, ale potem sobie myslę ze sie nawet nie zapytał czy mi dać i czy jak bede chciała wziąć w przyszłości t oczy nei bedzie robił problemówhtt