WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Amy masz rację, jak któraś wyraźnie czuje malucha to nie rozumiem czemu ktoś inny to neguje, nie wiem co by komuś to dało mówienie że czuje dziecko jakby tak na prawdę nie czuł, bezsensu chyba... Podobnie jak po lekarzu napisałam ile ma mój mały a któraś stwierdziła że to niemożliwe tak jakbym sobie to wymyśliła trochę dziwne jest takie podejście...

Ja ogólnie sie staram nie przejmować tymi komentarzami, ale uważam, że czasem lepiej coś przemilczeć niż napisać - sory to na pewno nie dziecko..
    Broń boże teraz nie chce nikogo atakować za to że tak pisze, ale każda z nas jest inna, nasze organizmy są inne i każda z nas zna swój organizm najlepiej. Jesteśmy na forum żeby się cieszyć naszymi maluchami dzielić opiniami i wymieniać informację, ale nie negować czyjeś odczucia.
    3-4 tygdonie to jest na prawde na naszym etapie wielka różnica jeśli chodzi o rozwój malucha

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije Cacao i jest mi zajebiscie ,wczoraj bylam na ,,Fury '' film wojskowy ale jaki super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 07:41

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja ogólnie sie staram nie przejmować tymi komentarzami, ale uważam, że czasem lepiej coś przemilczeć niż napisać - sory to na pewno nie dziecko..
    Broń boże teraz nie chce nikogo atakować za to że tak pisze, ale każda z nas jest inna, nasze organizmy są inne i każda z nas zna swój organizm najlepiej. Jesteśmy na forum żeby się cieszyć naszymi maluchami dzielić opiniami i wymieniać informację, ale nie negować czyjeś odczucia.
    3-4 tygdonie to jest na prawde na naszym etapie wielka różnica jeśli chodzi o rozwój malucha
    Amy i oto chodzi mamuśka cieszmy się tymi chwilami :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Pije Cacao i jest mi zajebiscie ,wczoraj bylam na ,,Fury '' filmie wojskowy ale jaki super :)
    uwielbiam filmy wojenne i wojskowe <3

Krysti lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją się dotknięta nie czuję ;-) Zamykam dziewczyny odwieźć Gabi do przedszkola, chociaż wcale mi się nie chce bo leje i wieje niesamowicie. Mam prośbę nie drukuje za dużo, żebym w miarę na bieżąco była ;-)

Amy lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy piękne brzuszki dzieci rosną jak na drożdzach cieszmy się :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    uwielbiam filmy wojenne i wojskowe <3
    W Polsce juz tez powinien byc w Kinach ale film jeden z najlepszych jaki ogladalam :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e76fb2e29ff2.jpg

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ją się dotknięta nie czuję ;-) Zamykam dziewczyny odwieźć Gabi do przedszkola, chociaż wcale mi się nie chce bo leje i wieje niesamowicie. Mam prośbę nie drukuje za dużo, żebym w miarę na bieżąco była ;-)

Ja ogólnie czuję się dotknięta, jak ktoś twierdzi że zna "moje ruchy" w brzuchu lepiej niż ja, ale ogólnie staram się trzymać uczucia na wodzy. Niestety jestem z tego wrażliwszego gatunku :P i wszystko biorę "do siebie"

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Tu to samo wieje strasznie zimno tez jest na Polu jak z psem bylam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    W Polsce juz tez powinien byc w Kinach ale film jeden z najlepszych jaki ogladalam :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e76fb2e29ff2.jpg

O zaraz posprawdzam repertuar. Może jak mąż będzie miał wolny weekend to pojedziemy :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    O zaraz posprawdzam repertuar. Może jak mąż będzie miał wolny weekend to pojedziemy :)
    Polecam nie pożalujesz ja na poczatku myslalam oo wojenny a moj mówi ale jaki :)) zobaczysz wtedy powiesz jaki byl :) zobaczylam po 23 z kina wyszlismy taki dobry film :) w Rzeszowie u ciebie tam czy w Stalowej Woli powinien byc w jakim kinie .

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadciągają zimne dni brrrr i wiekszosc czasu w domu spedzone :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w kinach same dobre filmy :D
    Zaginiona dziewczyna
    Bogowie

Krysti, Angela89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ale w kinach same dobre filmy :D
    Zaginiona dziewczyna
    Bogowie
    Ten tez polecam :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22b2ef81046e.jpg

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Wybaczcie ale ja nie lubię jak ktoś mówi, że coś jest niemożliwe. Nie zapominajmy że nas dzielić może 3 tygodnie a nawet 4 róznicy - nei wszystkie jesteśmy na jednym etapie. ja w 14, 15, 16 czy 17 tygodniu nic nie czułąm prócz łąskotek. Teraz czuję wyraźne kopniaki i malucha który się czasem przemieszcze (jednak przy przemieszczaniu muszę już położyć rękę na dole brzucha i lekko docisnąć, żeby to wyczuć)
    U mnei pierwszy kop był dzień po USg, więc 18+1

no własnie dlatego ja spokojnie czekam narazie nie ma paniki bo jest między nami tak naprawde mies różnicy a dla takiego maleństwa do wieczność

Amy lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Polecam nie pożalujesz ja na poczatku myslalam oo wojenny a moj mówi ale jaki :)) zobaczysz wtedy powiesz jaki byl :) zobaczylam po 23 z kina wyszlismy taki dobry film :) w Rzeszowie u ciebie tam czy w Stalowej Woli powinien byc w jakim kinie .

W stalowej już grają, ale ja weekendy siedzę u teściów i do rzeszowa najprędzej pojedziemy ;) bo tylko tam do kina chodzimy :D ale u mojego w kinie maja teraz niezly sprzet wiec i tam podejdziemy jak mój nie będzie miał służby

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    W stalowej już grają, ale ja weekendy siedzę u teściów i do rzeszowa najprędzej pojedziemy ;) bo tylko tam do kina chodzimy :D ale u mojego w kinie maja teraz niezly sprzet wiec i tam podejdziemy jak mój nie będzie miał służby
    Ja mam kuzyna w Rzeszowie w Wojsku pracuje :) Wojskowy tez . No pewnie pojedzcie sobie wiesz jak mizna się w kinie odprezyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 08:06

Amy lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wam lekarz na wizycie sam proponuje zwolnienie?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Dziewczyny czy Wam lekarz na wizycie sam proponuje zwolnienie?
    tak

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja co prawda miałam sie wybrac na L4 już teraz bo czułam ze mnie przeziębienie rozkłada ale przeszło więc nie chciałam jeszcze brac, ale potem sobie myslę ze sie nawet nie zapytał czy mi dać i czy jak bede chciała wziąć w przyszłości t oczy nei bedzie robił problemówhtt

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 546 547 548 549 550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ