Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Mi się taki najbardziej podoba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/684128cca049.jpg
Pisałąm ostatnio o Rico nano - że jeśli ktoś jest nim zanteresowany proponuję spojrzeć na Expander MONDO ale mówię o spojrzeniu na żywo ;)bo na internecie różnic BRAK
Cena prawie ta sama, a jednak mondo zdecydowanie klase wyżej niż Rico - ale to jest moja opiniamimo wszystko namawiam do zestawienia Rico Nano z Expanderem Mondo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:
KLAUDIA a smarujesz się czymś ? Ja plecy nad pupą smaruję sama ale na wysokości zapięcia biustonosza to już męża proszę bo tam nie sięgamSpróbuj Palmersa, bo u mnie się sprawdził. Wcześniej używałam oliwki ale guzik dawała. Teraz dopiero czuję, ze mam fajnie nawilżoną, natłuszczoną skórę
Plecki smaruję, ale tylko wieczorem. Miała próbki z Palmersa i rzeczywiście fajny efekt. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez witam sie po weekendzie
. Ww sumie jeszcze sobie lezakuje, choc za oknem wydaje sie calkiem ladny dzien, to zawsze tak lepiej nastraja.
EWELCIA - i jak było, opowiedz nam. Jesli chodzi o newsy to ja od piątku wiem, że bedzie synuś. W ogole panikowalam przed ta wizyta caly tydzien, ale wszystko z dzidziusiem ok i jestem taaaaka szczesliwa achhh.
Z innych nowości o ktorych jeszcze nie pislaam , dzisiaj chyba poczułam to " pukanie " od srodka...leze sobie leze, ogladam film, trzymam rece na brzuchu ( bez tego jeszcze nie jest to wyczuwalne) a tu w jednym miejscu puk ( myske sobie jelita) ale za chwile pod reka znowu puk puk, za chwile troszke nizej to samo dwa razy. Wierze ze to dzidzius.
Fasia wrote:
Mam pytanie : orientujecie się czy morfologie, crp i HbsAg trzeba robić na czczo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:11
-
A ja w tamtym roku zamówiłam sobie taką czapeczkę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73228730db30.jpg
Jak ją zobaczyłam to musiałamjest PIĘKNA i cieplutka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:12
Krysti lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, teraz balsam Palmers jest w ROssmanie za 20 zł, jak się ma kartę Rossne. Więc bardzo się oplaca. Też chciałam kupić, ale mam w domu 3 balsamy i 2 oliwki, więc chcę najpierw cos zużyc.
Witam się po weselnym weekendzie, jeszcze bardziej chora. -
Fasia wrote:Czapka dresowa zamówiona
czekam na przesyłkę i jestem gotowa na zimę
-
BAMBI - gratuluję syna !
fajnie już znać płeć. Mam nadzieję, ze i ja poznam w czwartek
Ciężko by mi było pojechać na badania z rana na czczo. Chyba bym padła w poczekalni. Gdybym jeszcze miała pewność, że przyjade i od razu wchodzę, a tam czasem trzeba z 30-40 minut czekać więc chyba zjem coś lekkiego. Skoro nie ma to wpływu na hemoglobinę to się w ogóle nie będę przejmować
MANTISSA chyba muszę założyć sobie taką kartę, bo w SuperPharm korzystam bardzo z karty Life Style więc i w Rossmannie warto -
KLAUDIA jaka słodka ta czapa! I te uszka
BAMBI - no ja też wyciągnęłam swój płaszcz zimowy i jeszcze troszkę zapasu w nim jest także też liczę, ze uda mi się w nim pochodzić do końca zimy albo przynajmniej jej większą część.
Ja też mam chude łydki !! W ogóle całe chude nogi i kupno zimowych kozaków jest dla mnie koszmarem !! W zeszlym roku znalazłam piękne kozaki z Lasockiego, czarne skóra + skóra zamszowa, cholewka jest prawie opięta na moich nogachzakochałam się w nich
super gumowana podeszwa ale jest jeden mankament .. mają obcas, dość wysoki a ja w ciąży wolę nie ryzykować więc niestety tej zimy z nich nie skorzystam .. Pewnie założę tylko na Wigilię jak do teściów będę szła żeby ładnie wyglądać, z auta do domu to jakoś przeżyję
Ja mam milion szalików/kominów! Uwielbiamale odkąd mam ten dresowy co Wam wklejałam to ciągle w nim chodzę
-
http://www.smyk.com/lovi-podgrzewacz-zelowy-do-butelek,p1044925298,swiat-niemowlaka-p
A ja znalazlam mega przydatna rzeczja planuje karmic piersia ale w miejscach publicznych na pewno bedzie butla ( bede odciagac pokarm) i w takich przypadkach przydaje sie taki podgrzewacz zelowy bez uzycia pradu
Bambi85 lubi tę wiadomość