Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BAMBI ja całe dnie spędzam w łóżku od prawie 3 miesięcy więc nie pomogę Ci z niego wyjść hihi

PSOTKA - wystarczy się pomierzyć, a raczej odpowiednią rzecz jaką się zamawia i u mnie się sprawdza
czytam opinie kupujących co do materiałów. No a jeśli nie pasuje zawsze możesz oddać, masz na to 10 dni
martafr lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:BAMBI ja całe dnie spędzam w łóżku od prawie 3 miesięcy więc nie pomogę Ci z niego wyjść hihi
Quote:
hihi dobre, no ja tez nie bylam zbyt aktywna w ostatnich miesiacach, ale chociaz przenosilam sie na kanape : PWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:23
-
PsotkaKotka wrote:Kurcze ja to nigdy nic z neat nie zamawiam. A jak nei pasuje? Czasem w sklepach cos przymierzam co wyglada ladnei a lezy beznadziejnie. Jak wy to robicie?
ja kupiłam z limone.pl dwie sukienki więc jedna rewelacja druga za mała to odesłałam i poprosiłamo wymianę -
A wiecie może czy w ciąży można korzystać z jacuzzi? Ja się wczoraj wybrałam poleżałam właśnie i mnie bąbelkowało tak fajnie, w sumie byłam 2 razy na basenie odkąd jestem w ciąży a teraz się naczytałam że nie wolno korzystać z takich rzeczy w ciąży i się znów stresuję...
-
Ola89 wrote:A wiecie może czy w ciąży można korzystać z jacuzzi? Ja się wczoraj wybrałam poleżałam właśnie i mnie bąbelkowało tak fajnie, w sumie byłam 2 razy na basenie odkąd jestem w ciąży a teraz się naczytałam że nie wolno korzystać z takich rzeczy w ciąży i się znów stresuję...
Jacuzzi nie jest samo w sobie jakims zagrozeniem ale nie jest wskazane. Chodzi o to, ze woda w takim basenie jest cieplejsza i chetniej rozwijaja sie tam rozne bakterie a stad latwo o infekcje u ciezarnej. -
OLA ja też słyszałam, że nie jest ono wskazane w ciąży. Myślę, że raz Ci nie zaszkodzi ale kolejne wizyty bym sobie odpuściła.
A swoją drogą - macie jednoczęściowy strój na basen czy chodzicie w takim normalnym bikini jak na plażę ? -
Ja bym chodzila w jednoczesciowym, zawsze w takim na basen chodze no to nei plaza

A ja sie napalilam (juz ze 2 miesiace temu) na taki mikser:
http://www.grueneperlen.com/produkt/hochleistungsmixer-bianco-forte-puro-1/
Co tydzien dostajemy swierze warzywa z ogrodu bez chemii a ja uwielbiam koktajle. Dla dzieci to tez dobra droga zeby przemycic witaminy bo niektore nei lubia warzyw a do takeigo smoothie mozna bp wrzucic pietruszke, buraka, banana i jablko i dziecko wypije ze smakiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:58
martafr lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Ja bym chodzila w jednoczesciowym, zawsze w takim na basen chodze no to nei plaza

A ja sie napalilam (juz ze 2 miesiace temu) na taki mikser:
http://www.grueneperlen.com/produkt/hochleistungsmixer-bianco-forte-puro-1/
Co tydzien dostajemy swierze warzywa z ogrodu bez chemii a ja uwielbiam koktajle. Dla dzieci to tez dobra droga zeby przemycic witaminy bo niektore nei lubia warzyw a do takeigo smoothie mozna bp wrzucic pietruszke, buraka, banana i jablko i dziecko wypije ze smakiem.
Ja też uważam, że jednoczęściowy jest lepszy ale wolałam spytać
w sumie poszłabym sobie na basen no ale najpierw jakiś strój bym musiała znaleźć co by rósł razem ze mną 
Miksery są fajne, sokowirówki czy inne wyciskarki tak samo - wszystko co robi świeże soczki
)
-
17 tydzień zaczynamy i tak dziś wyglądamy
:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:33
Lali, Agucha, Klaudia90, martafr, iwonka1077, sylvia007, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo, czekam na wieści z waszych wizyt

ja już od 6 na nogach, moje dziecko jest okrutne ;/ zaliczyliśmy już spacer tzn staliśmy 2 godziny przy koparkach i spycharkach bo koło naszego domu drogę robią. No i wiadomo trzeba kierować pracą
W ogóle osttanio narzekałam na ból pachwin i więzadeł, a tu na następny dzień brzuchol mi wyskoczył
śmieszny taki jest. W kurtce jeszcze nic nie widać i dobrze bo sąsiedzi by mi żyć nie dali
:P mam nadzieję, że moja zimowa mi starczy i nie będę musiała nioc kupować.
Zamówiłam 2 pary legginsów tych które któraś z Was zamawiała i są super, nie prześwitują nic nie uwiera i są cieplutkie
Ewelcia witamy po urlopie!
-
Eweliśka wrote:Na swędzenie łydek lekarz mi kazał brać magnez z B6.
Kochana, jaką dawkę tego B6 dziennie przyjmujesz?
Bo ja też sobie kupiłam magnez z B6 ale jakoś durna nie sprawdziłam jakie w tym suplemencie są dawki. Okazało się, że magnezu jest niewiele, 56mg (56% d.z.) notomiast b6 jest ponad 100% d.z. Dodatkowo w witaminach też mam to b6 i się boję że to przedawkuję. Nie wiem czy można to przedawkować, ale jakaś taka obawa jest.
Miłam zapytać o to lekarza w piątek, ale przez ten burdel który tam panował tego dnia nie zadałam mu połowy pytań!
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie po wizycie, jestem juz w domu. Z maluszkiem wszystko ok, zlosliwy bo misl skrzyzowane nozki:D i lekarz robil usg dwa razy, nie chcial mi mowic bo nie jest na 100 % pewien, ale zapytal mnie o moja intuicje, powiedzialam ze na dziewczynke i powiedzial, ze moge wierzyc w swoja intuicje bo raczej sie sprawdzi:) ale powie na 100% za miesiac 25 listopada:)
Z zakupami sie jednak wstrzymam bo moze cos urosnie jeszcze miedzy nogami hehe a po co tracic kase na ciuszki:)
Trzymam kciuki za pozostale wizyty:)
Agucha, Amy, Justinka, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie ma ciągłości w tygodniach, bo dupa ze mnie i zapomniałam sie fotografować ale teraz już będę systematyczna

Tygodnie : 11, 15, 16 i 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:34
Klaudia90, iwonka1077, Amy lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Kochana, jaką dawkę tego B6 dziennie przyjmujesz?
Bo ja też sobie kupiłam magnez z B6 ale jakoś durna nie sprawdziłam jakie w tym suplemencie są dawki. Okazało się, że magnezu jest niewiele, 56mg (56% d.z.) notomiast b6 jest ponad 100% d.z. Dodatkowo w witaminach też mam to b6 i się boję że to przedawkuję. Nie wiem czy można to przedawkować, ale jakaś taka obawa jest.
Miłam zapytać o to lekarza w piątek, ale przez ten burdel który tam panował tego dnia nie zadałam mu połowy pytań!
nie mam pojęcia kupiłam w aptece i nie sprawdzałam nawt biore jedną tabletkę dziennie, jak nie zapomnę to sprawdzę w domu po powrocie
MartaAlvi lubi tę wiadomość

i rece...

wtedy to dopiero zobaczycie różnicę