Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BAMBI ja całe dnie spędzam w łóżku od prawie 3 miesięcy więc nie pomogę Ci z niego wyjść hihi
PSOTKA - wystarczy się pomierzyć, a raczej odpowiednią rzecz jaką się zamawia i u mnie się sprawdzaczytam opinie kupujących co do materiałów. No a jeśli nie pasuje zawsze możesz oddać, masz na to 10 dni
martafr lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:BAMBI ja całe dnie spędzam w łóżku od prawie 3 miesięcy więc nie pomogę Ci z niego wyjść hihiQuote:
hihi dobre, no ja tez nie bylam zbyt aktywna w ostatnich miesiacach, ale chociaz przenosilam sie na kanape : PWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:23
-
PsotkaKotka wrote:Kurcze ja to nigdy nic z neat nie zamawiam. A jak nei pasuje? Czasem w sklepach cos przymierzam co wyglada ladnei a lezy beznadziejnie. Jak wy to robicie?
ja kupiłam z limone.pl dwie sukienki więc jedna rewelacja druga za mała to odesłałam i poprosiłamo wymianę -
A wiecie może czy w ciąży można korzystać z jacuzzi? Ja się wczoraj wybrałam poleżałam właśnie i mnie bąbelkowało tak fajnie, w sumie byłam 2 razy na basenie odkąd jestem w ciąży a teraz się naczytałam że nie wolno korzystać z takich rzeczy w ciąży i się znów stresuję...
-
Ola89 wrote:A wiecie może czy w ciąży można korzystać z jacuzzi? Ja się wczoraj wybrałam poleżałam właśnie i mnie bąbelkowało tak fajnie, w sumie byłam 2 razy na basenie odkąd jestem w ciąży a teraz się naczytałam że nie wolno korzystać z takich rzeczy w ciąży i się znów stresuję...
Jacuzzi nie jest samo w sobie jakims zagrozeniem ale nie jest wskazane. Chodzi o to, ze woda w takim basenie jest cieplejsza i chetniej rozwijaja sie tam rozne bakterie a stad latwo o infekcje u ciezarnej. -
OLA ja też słyszałam, że nie jest ono wskazane w ciąży. Myślę, że raz Ci nie zaszkodzi ale kolejne wizyty bym sobie odpuściła.
A swoją drogą - macie jednoczęściowy strój na basen czy chodzicie w takim normalnym bikini jak na plażę ? -
Ja bym chodzila w jednoczesciowym, zawsze w takim na basen chodze no to nei plaza
A ja sie napalilam (juz ze 2 miesiace temu) na taki mikser:
http://www.grueneperlen.com/produkt/hochleistungsmixer-bianco-forte-puro-1/
Co tydzien dostajemy swierze warzywa z ogrodu bez chemii a ja uwielbiam koktajle. Dla dzieci to tez dobra droga zeby przemycic witaminy bo niektore nei lubia warzyw a do takeigo smoothie mozna bp wrzucic pietruszke, buraka, banana i jablko i dziecko wypije ze smakiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:58
martafr lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Ja bym chodzila w jednoczesciowym, zawsze w takim na basen chodze no to nei plaza
A ja sie napalilam (juz ze 2 miesiace temu) na taki mikser:
http://www.grueneperlen.com/produkt/hochleistungsmixer-bianco-forte-puro-1/
Co tydzien dostajemy swierze warzywa z ogrodu bez chemii a ja uwielbiam koktajle. Dla dzieci to tez dobra droga zeby przemycic witaminy bo niektore nei lubia warzyw a do takeigo smoothie mozna bp wrzucic pietruszke, buraka, banana i jablko i dziecko wypije ze smakiem.
Ja też uważam, że jednoczęściowy jest lepszy ale wolałam spytaćw sumie poszłabym sobie na basen no ale najpierw jakiś strój bym musiała znaleźć co by rósł razem ze mną
Miksery są fajne, sokowirówki czy inne wyciskarki tak samo - wszystko co robi świeże soczki)
-
17 tydzień zaczynamy i tak dziś wyglądamy
:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:33
Lali, Agucha, Klaudia90, martafr, iwonka1077, sylvia007, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo, czekam na wieści z waszych wizyt
ja już od 6 na nogach, moje dziecko jest okrutne ;/ zaliczyliśmy już spacer tzn staliśmy 2 godziny przy koparkach i spycharkach bo koło naszego domu drogę robią. No i wiadomo trzeba kierować pracą
W ogóle osttanio narzekałam na ból pachwin i więzadeł, a tu na następny dzień brzuchol mi wyskoczyłśmieszny taki jest. W kurtce jeszcze nic nie widać i dobrze bo sąsiedzi by mi żyć nie dali
:P mam nadzieję, że moja zimowa mi starczy i nie będę musiała nioc kupować.
Zamówiłam 2 pary legginsów tych które któraś z Was zamawiała i są super, nie prześwitują nic nie uwiera i są cieplutkie
Ewelcia witamy po urlopie! -
Eweliśka wrote:Na swędzenie łydek lekarz mi kazał brać magnez z B6.
Kochana, jaką dawkę tego B6 dziennie przyjmujesz?
Bo ja też sobie kupiłam magnez z B6 ale jakoś durna nie sprawdziłam jakie w tym suplemencie są dawki. Okazało się, że magnezu jest niewiele, 56mg (56% d.z.) notomiast b6 jest ponad 100% d.z. Dodatkowo w witaminach też mam to b6 i się boję że to przedawkuję. Nie wiem czy można to przedawkować, ale jakaś taka obawa jest.
Miłam zapytać o to lekarza w piątek, ale przez ten burdel który tam panował tego dnia nie zadałam mu połowy pytań! -
nick nieaktualny
-
Melduje sie po wizycie, jestem juz w domu. Z maluszkiem wszystko ok, zlosliwy bo misl skrzyzowane nozki:D i lekarz robil usg dwa razy, nie chcial mi mowic bo nie jest na 100 % pewien, ale zapytal mnie o moja intuicje, powiedzialam ze na dziewczynke i powiedzial, ze moge wierzyc w swoja intuicje bo raczej sie sprawdzi:) ale powie na 100% za miesiac 25 listopada:)
Z zakupami sie jednak wstrzymam bo moze cos urosnie jeszcze miedzy nogami hehe a po co tracic kase na ciuszki:)
Trzymam kciuki za pozostale wizyty:)Agucha, Amy, Justinka, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie ma ciągłości w tygodniach, bo dupa ze mnie i zapomniałam sie fotografować ale teraz już będę systematyczna
Tygodnie : 11, 15, 16 i 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:34
Klaudia90, iwonka1077, Amy lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Kochana, jaką dawkę tego B6 dziennie przyjmujesz?
Bo ja też sobie kupiłam magnez z B6 ale jakoś durna nie sprawdziłam jakie w tym suplemencie są dawki. Okazało się, że magnezu jest niewiele, 56mg (56% d.z.) notomiast b6 jest ponad 100% d.z. Dodatkowo w witaminach też mam to b6 i się boję że to przedawkuję. Nie wiem czy można to przedawkować, ale jakaś taka obawa jest.
Miłam zapytać o to lekarza w piątek, ale przez ten burdel który tam panował tego dnia nie zadałam mu połowy pytań!
nie mam pojęcia kupiłam w aptece i nie sprawdzałam nawt biore jedną tabletkę dziennie, jak nie zapomnę to sprawdzę w domu po powrocieMartaAlvi lubi tę wiadomość