Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Dzieki dziewczyny za pocieszenie
Pewnei macie racje.
A powiedzcie mi, czy piersi w II trymestrze tez was tak bola jak w I czy juz mniej? Bo moje nadal sa duze ale bola coraz mniej, glownie w nocy, nad ranem na przyklad.
Amy to powiedz mi dlaczego chcesz znac plec? Tak poprostu czy sa jakies powody? Bo ja jestem tak 50:50. Z jednej strony chcialabym miec ta wielka neispodzianke kiedy mi maz czy lekarz powie ma pani syna albo ma panio corke a z drugiej juz bym chciala wiedziec zeby sie jakos nastawic psychicznie
Tak szczerze to chcialabym coreczkeale dla meza bardzo chcialabym syna choc jemu jest to obojetne to wiem ze facet to facet i napewno by sie z synka cieszyl bardzo
. Zreszta planujemy wiecej dzieci i starszy brat to dobra sprawa: bedzie bronil mlodszej siostry a w zamian poznawal jej kolezanki
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja kupiec wózek uniwersalny kolorami żeby pasował w przyszłości tez dla dziewczynki ale nie czarny bo tez slyszalam ze dzieci nie lubią czarnych wozkow
-
PsotkaKotka wrote:A powiedzcie mi, czy piersi w II trymestrze tez was tak bola jak w I czy juz mniej? Bo moje nadal sa duze ale bola coraz mniej, glownie w nocy, nad ranem na przyklad.
Piersi właściwie już mnie nie bolą, są wrażliwe, ale nie aż tak. Za to swędzą strasznie -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:
Amy to powiedz mi dlaczego chcesz znac plec? Tak poprostu czy sa jakies powody? Bo ja jestem tak 50:50. Z jednej strony chcialabym miec ta wielka neispodzianke kiedy mi maz czy lekarz powie ma pani syna albo ma panio corke a z drugiej juz bym chciala wiedziec zeby sie jakos nastawic psychicznie
Tak szczerze to chcialabym coreczkeale dla meza bardzo chcialabym syna choc jemu jest to obojetne to wiem ze facet to facet i napewno by sie z synka cieszyl bardzo
. Zreszta planujemy wiecej dzieci i starszy brat to dobra sprawa: bedzie bronil mlodszej siostry a w zamian poznawal jej kolezanki
należę do osób bardzo niecierpliwych chcę wszystko na już na teraz dlatego czekanie na poznanie płci 9 miesięsy skoro mogę już ją znać dużo wcześniej - a już najprawdopodobniej znam mimo że to nic pewnego, to dlaczego nie?
-
PsotkaKotka - mnie piersi bolą już mniej. Bolą jak je smaruję kremem ale jak chodzę to już nie, a w I trymestrze nawet chodzenie mi sprawiało ból. Teraz tylko czuję sutki. One wciąż bolą bardzo
A ja sobie myślę, że mój mąż to chyba by się bardziej z córki ucieszył chociaż czy to chłopczyk czy dziewczynka On i tak jest najszczęśliwszym facetem na świecie !)) Dziecko to Jego marzenie od lat .. w końcu się spełnia
Do mnie to wciąż jakoś nie dociera .. Taka mała abstrakcja
jak poczuję ruchy to chyba bardziej uwierzę hihi
KRYSTI ja na szczęście nie mam problemu z wózkiem. Dostaliśmy od kuzyna pomarańczowydla chłopca i dla dziewczynki pasuje
Mnie się szare bardzo podobają, ogólnie bardzo lubię ten kolor. Nowoczesny, uniwersalny
Krysti lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Hej!
Piersi właściwie już mnie nie bolą, są wrażliwe, ale nie aż tak. Za to swędzą strasznie
Mnie mega swędziały i piersi i skóra na plecach nad pupą. Myślałam, że się do krwi dodrapię !! Przestało jak kupiłam balsam Palmersjak ręką odjął. Plecy nie swędzą wcale, a piersi sporadycznie
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Mnie mega swędziały i piersi i skóra na plecach nad pupą. Myślałam, że się do krwi dodrapię !! Przestało jak kupiłam balsam Palmers
jak ręką odjął. Plecy nie swędzą wcale, a piersi sporadycznie
sama nie dosięgam rano żeby posmarować plecki balsamem ;/
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mnie mega swędziały i piersi i skóra na plecach nad pupą. Myślałam, że się do krwi dodrapię !! Przestało jak kupiłam balsam Palmers
jak ręką odjął. Plecy nie swędzą wcale, a piersi sporadycznie
fasia wózek gdyby siostra moja miala po swoim synku tez bym od niej dostala , ale oddala kuzynce dawno a ja jeszcze o dziecku nie myslałam .Nic kupie wozek ten co pokazywalam i on jest pomieszany troche kraty troche szarosci i czarnego juz nic nie kombinuje .
-
EWELCIA witamy
ruchy to już poczuła część dziewczyn. Dziś kilka ma wizyty więc pewnie poznamy kto mieszka w brzuszku
Jak było ??
KLAUDIA a smarujesz się czymś ? Ja plecy nad pupą smaruję sama ale na wysokości zapięcia biustonosza to już męża proszę bo tam nie sięgamSpróbuj Palmersa, bo u mnie się sprawdził. Wcześniej używałam oliwki ale guzik dawała. Teraz dopiero czuję, ze mam fajnie nawilżoną, natłuszczoną skórę
KRYSTI jeśli wózio nie jest cały czarny to myślę, że spokojnie może byćKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:EWELCIA witamy
ruchy to już poczuła część dziewczyn. Dziś kilka ma wizyty więc pewnie poznamy kto mieszka w brzuszku
Jak było ??
KLAUDIA a smarujesz się czymś ? Ja plecy nad pupą smaruję sama ale na wysokości zapięcia biustonosza to już męża proszę bo tam nie sięgamSpróbuj Palmersa, bo u mnie się sprawdził. Wcześniej używałam oliwki ale guzik dawała. Teraz dopiero czuję, ze mam fajnie nawilżoną, natłuszczoną skórę
KRYSTI jeśli wózio nie jest cały czarny to myślę, że spokojnie może być -
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Witajcie już jestem po urlopiku
Chyba nie uda mi się Was nadrobic w krótkim czasie, także jak będę zadawała pytania na które odpowiedź padła to proszę o wyrozumiałość
Coś się wydarzyło przez ten tydzień? Która poznała płeć? Poczuła kopniaki? Spowiadać się)opowiadaj jak na urlopie bylo
-
Przed dziesiejszym usg...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:42
Amy, Fasia, Krysti, Ola89, shimmer_lip, Bambi85, mantissa, Justinka, Rudzia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
PsotkaKotka wrote:Gdzie tego Palmersa mozna kupic i co wy uzywacie dokladnie? Mnie tez plecy swedza
i rece...
Ja używam Balsam Przeciw Rozstępom, Palmers. Kupiłam w Rossmannie. Ale jest też w Super Pharm. Pewnie w każdej apteceLwica lubi tę wiadomość