Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KRYSTI powodzenia na wizycie
nie cisną Cię spodnie ? Bo tak wygląda jakby mocno opinały cały brzuszek i z przodu i z tyłu. Tak tylko pytam, bo tak wygląda
)
PSOTKA no to do dzieła ! Telefon, lustro i wrzucaj!)
-
nick nieaktualnyFasia wrote:KRYSTI powodzenia na wizycie
nie cisną Cię spodnie ? Bo tak wygląda jakby mocno opinały cały brzuszek i z przodu i z tyłu. Tak tylko pytam, bo tak wygląda
)
PSOTKA no to do dzieła ! Telefon, lustro i wrzucaj!)
)najwygodniejsze
one mocnego nie mają sciagacza i nisko je nosze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 14:59
-
No kanapki super. Tez bym zjadla ale dojem rsztke pesto dzisiaj.
dziewczyny czy wy tez macie problem ze zjedzeniem duzej porcji? Mnie juz wilczy glod nie meczy tak jak wczesniej i nie potrafie zjesc normalnej porcji. To znaczy zjem ale strasznei pelna sie wtedy czuje.Krysti lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:No kanapki super. Tez bym zjadla ale dojem rsztke pesto dzisiaj.
dziewczyny czy wy tez macie problem ze zjedzeniem duzej porcji? Mnie juz wilczy glod nie meczy tak jak wczesniej i nie potrafie zjesc normalnej porcji. To znaczy zjem ale strasznei pelna sie wtedy czuje. -
Lali wrote:Ja tez musze jesc male porcje,mniejsze niz przed ciaza:)
Ja podobnie, jak narazie jem często ale czasem te porcje są ciut większe od normalnych.
Macie apetyt na specyficzne jedzenie???
Ja na makaron i pewnie on mnie zgubi(zgrubi)... -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:U mnie wszystko wspaniale wyniki krwi super mocz super extra scan na przyszly miesiąc ,nic nie przytylam wage utrzymuje
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mam żadnych zachcianek. Trochę mnie od słodkiego odrzuciło. Tzn przed ciążą mogłam zjeść tabliczkę czekolady na raz i było mi mało, a teraz wystarczy kostka albo batonik
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:To super! A ty jesteś w Szkocji tak? Widziałaś położna czy GP? Extra scan? Jak to zrobiłaś?
-
nick nieaktualny