Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Ja też nie mam żadnych zachcianek. Trochę mnie od słodkiego odrzuciło. Tzn przed ciążą mogłam zjeść tabliczkę czekolady na raz i było mi mało, a teraz wystarczy kostka albo batonik
z powrotem mogę jeść duuużo czekolady i cuksy garściami!
Fasia lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Ze słodyczami miałam dokładnie to samo, ale od zeszłego tygodnia się to zmieniło
z powrotem mogę jeść duuużo czekolady i cuksy garściami!
To superchociaż nie wiem do końca czy to dobrze hihi
-
nick nieaktualnyLwica wrote:No to super ja tylko dwa scany i koniec(połówkowy 17listopada).A położna zobaczę dopiero w styczniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:52
-
nick nieaktualnyJa mnie do slodkiego ciągnie staram się nie ruszac nic ale kinder bueno zjem zaraz
midwife muwi ze prowadze zdrowy tryb zycia bo mowi ze inne jak przychodzą to po 5 kg do przodu mowi ze kobieta w ostatnich tyg nabiera ciałka a niektore nie tyją bo dzidzia zabiera co najcenniejsze
ale ona siper tak mnie tuli jak matka doslownie
-
Iwonka ja też jutro rano na badania .. w środę odbieram wyniki poprzednich badań w tym HIV, w czwartek wizyta ! Juuuuupi
To może teraz będzie synWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:15
-
nick nieaktualnyA ja jestem po wizycie u endokrynologa- ogolnie leczył mnie inny lekarz w tej przychodni i dla niego wynik usg i wyniki tsh byly w normie. W ciązy w I trmestrze miałam 4.62 i jak to dzisiaj zobaczyła nowa endokrynolog złapała się za głowę. Norma do 2,5 w I trymestrze- dlaczego nie leczone??!!
No skąd ja moge wiedzieć dlaczego, jakis lekarz mnie w koncu leczy. Na dzisiaj wyniki wyszły 3.28 ale nadal za wysokie wg niej. DOstałam leki i zaczynam "mini terapie"i oczywiście kontrola co miesiąc z wynikami krwi :]
Wg niej z takimi wynika taryczy dziwne że udało mi się zajść w ciąże i ine stracić jej w I trymestrze ;] Jak widać cuda się zdarzają -
Amy wrote:A ja jestem po wizycie u endokrynologa- ogolnie leczył mnie inny lekarz w tej przychodni i dla niego wynik usg i wyniki tsh byly w normie. W ciązy w I trmestrze miałam 4.62 i jak to dzisiaj zobaczyła nowa endokrynolog złapała się za głowę. Norma do 2,5 w I trymestrze- dlaczego nie leczone??!!
No skąd ja moge wiedzieć dlaczego, jakis lekarz mnie w koncu leczy. Na dzisiaj wyniki wyszły 3.28 ale nadal za wysokie wg niej. DOstałam leki i zaczynam "mini terapie"i oczywiście kontrola co miesiąc z wynikami krwi :]
Wg niej z takimi wynika taryczy dziwne że udało mi się zajść w ciąże i ine stracić jej w I trymestrze ;] Jak widać cuda się zdarzają
No nie dziwię sie, ze się za głowę złapała. Wysoki wynik .. Ja przy 2,7 dostałam Euthyrox na zbicie żeby było mi łatwiej zajść w ciążę i później ją utrzymać. Miesiąc temu wynik miałam 1,6 więc git
Dobrze, że cuda się zdarzają hihi !)
Amy lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Fasia no zobaczymy:)dowiem sie najwczsniej pod koniec listopada bo moja ginka na urlopie bedzie a ja az w 20 tyg na polowkowe do kliniki tej co badania genetyczne robilam, mam nadzieje ze dziecko nie zrobi psikusa i pokaże co tam ma:)
No to jeszcze troszkę oczekiwania masz. Ja mam wizytę w czwartek. Mamy poznać płeć, no chyba że Maczek skrzyżuje nóżkioby nie! Bo jestem nastawiona, że w czwartek po 18 będę wiedzieć czy córa czy syn
-
Fasia wrote:No to jeszcze troszkę oczekiwania masz. Ja mam wizytę w czwartek. Mamy poznać płeć, no chyba że Maczek skrzyżuje nóżki
oby nie! Bo jestem nastawiona, że w czwartek po 18 będę wiedzieć czy córa czy syn
-
Fasia wrote:No to jeszcze troszkę oczekiwania masz. Ja mam wizytę w czwartek. Mamy poznać płeć, no chyba że Maczek skrzyżuje nóżki
oby nie! Bo jestem nastawiona, że w czwartek po 18 będę wiedzieć czy córa czy syn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:30
-
AMY- szkoda ze sie nie pochwalilas ( albo przeoczylam) tym Tsh, dawno bym Cie wyslala po euthyrox do rodzinniaka albo na cito do innego endo. Swoją drogą ten lekarz dał ciała szczerze mowiac, wszyscy sie boją niedoczynności tarczycy w ciąży. Ale dobrze ze nowa doktor opanowala sytuację.
IWONKA- mozesz isc z tym do rodzinnego, to podstawowe badania, szczegolnie jak dotychczas jeszcze tego nie oznaczalas w ciazy.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy ja tez będe robic na tarczyce zobacze co mi wyjdzie az sie boje, a z tym koniecznie do endykrynologa trzeba czy mozna do rodzinnego???
-
Hej dziewczyny, a ja byłam dzisiaj na zakupach, ale czapki dalej nie kupiłam, a zatoki coraz bardziej bolą. Oglądałam dzisiaj ubranka dla dzidziusiów takie słodziutkie!!! Gdybym znała płeć to już bym kupowała. Ale wizyta dopiero w następnym tygodniu, więc trzeba jeszcze trochę poczekać.