Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia90 wrote:Dzwonili do mnie z Enelmeda, że lekarz bierze urlop i musza odwołać mi wizytę połówkowego
no żeż kur..de!
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Ja wiem, że lekarz też człowiek, ale to rzeczywiście wkurzające jest. A chociaż ci jakos przesunęli w miarę blisko czy odwołane i szukaj sobie gdzie indziej?
-
Krysti wrote:Jak komuś się nie podoba jak piszę to niech nie czyta ,bo za bardz moze razi w oczy .Ale jezeli ktos robi błedy to ja naprawde nie zwracam uwagi i jest mi to naprawdę obojętne i nie zwracam uwagi bo to troszkę nie ładnie i nie stosowne i nie na miejscu . Dziekuję tyle miAłam do powiedzenia .
Krysti nei denerwuj sie. Nie napsialabym swojego komentarza gdyby jedna z forumowiczek nei zapytala czy polski to twoj pierwszy jezyk, wtedy poprostu tez o tym pomyslalam a przeciez mogloby tak byc. Ja nie przywiazuje bardzo wagi do ortografii, raczej do poprawnosci stylistycznej. Zawsze twierdzilam, ze ortografie wymyslil ktos po to zeby ludziom zycie utrudnic
. A jak ktos ma dysleksje to nic sie nei poradzi i rozumiem, ze nei kazdemu (tak jak tez mi) chce sie sprawdzac kazde slowo w slowniku.
-
nick nieaktualny
-
Justineska wrote:Cześć kwietniowki
17 tydzien , tydzien temu miałam amino zrobione , wszystko było ok i dziś byłam na kontroli u mojej lekarki i na usg wyszło ze pomniejszyła sie ilośc wód płodowych ;((( W piątek mam przyjść znowu , a jak będzie kiepsko to zostawi mnie w szpitalu ....
Boze jak ja tam nie chce wracać , 5 i 6 tydzien przeleżałam po krwawieniu . Jakoś ta ciaza mnie nie rozpieszcza , ciagle coś sie dzieje , cały czas pod górkę .
Ile można pic , zaraz pęknę ....
Oh nieeStrasznei mi przykro
. Trzymaj sie mocno, dacie rade!
Czemu w ogole robilas to badanie? -
nick nieaktualnyKrysti nie nerwaj
luz, to nie egzamin maturalny
ja dziś bylam w rossmanie i wyrobiłam sobie kartę ROSSNĘ, 7% zniżki a przy zakupach pieluszek , chusteczek i całej reszty przyda się, inne zakupy chemiczne i kosmetyczne też tam robię więc fajowo
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Krysti nei denerwuj sie
. Nie napsialabym swojego komentarza gdyby jedna z forumowiczek nei zapytala czy polski to twoj pierwszy jezyk, wtedy poprostu tez o tym pomyslalam a przeciez mogloby tak byc. Ja nie przywiazuje bardzo wagi do ortografii, raczej do poprawnosci stylistycznej. Zawsze twierdzilam, ze ortografie wymyslil ktos po to zeby ludziom zycie utrudnic
. A jak ktos ma dysleksje to nic sie nei poradzi i rozumiem, ze nei kazdemu (tak jak tez mi) chce sie sprawdzac kazde slowo w slowniku.
-
Dziś wyprawka Naszego syna powiększyła się o fotelik Maxi Cosi City oraz leżaczek bujaczek Fisher Price.
wózek mamy wybrany ale kupujemy na przełome stycznia/lutego
Bebetto Holland 2w1
KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, Lwica, martafr, Krysti, Lali lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dostałam własnie przesyłkę z BebiProgramu z płytą dla maleństwa
Dziewczyny czy Wy też tak macie, że jak sobie zrobicie drzemkę w ciągu dnia to po niej pęka Wam głowa ? Całe życie tak mam .. mimo iż jestem mega zmęczona i chce mi się spać to jak wstaję umieram z bólu głowy .. głupie to ;( -
Malinka, naprawdę fajnie wygląda ten wózek. I cena też bardzo fajna. Nawet za niecały 1000 zł można kupić, chyba, że ja inną wersję patrzę. A czemu akurat na niego się skusiłaś, powiedz. Ktoś ci zachwalał czy sama wybrałaś w sklepie?
Dziewczyny, uzupełnijcie troszkę naszą tabelkę.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit#gid=0malinka1984 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Kochana ja się nie denerwuje ,tylko tak nie ładnie skoro napisalam juz dawno temu co Lali pamieta nawet bi ma dobrą pamięc ze ja malo mówie po Polsku wiecej angielski mi przez ten czas służył ,nigdy na forum zadnym nie pisalam nie mialam styczności . Więc się nie dziw mi ze błedy robie .Ty jak bys byla 10 lat w uk i pracowala z Irlandczykami to zapewniam ze też bys zapomniala duzo .
Jestem 7 lat w De i mi juz znajomi mowia ze akcent mam inny...niepokoi mnie toKrysti lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A mnie zastanawia czy wogóle którakolwiek z nas urodzi w wyznaczonym terminie
Pewnie któraś się wstrzelija raczej na pewno nie urodzę w terminie .. zastanawiam się czy da się coś zrobić żeby nie zacząć rodzić w 7 miesiącu .. jeśli któraś z Was zna sposób to poproszę ..
8485 - ja jestem od 4 tyg ciąży na L4 -
nick nieaktualny