Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:No to kiepsko, tu na L4 to nawet większa wypłata wychodzi bo wypłacają średnio za rok albo pół roku z premiami dodatkami itp. więc nawet sie bardziej opłaca w domu siedzieć:p
No to faktycznie sie opłaca, ja tak na macierzyńskim nie mam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:No ja 16 tyg:) kiedy kończysz?
Muszę pracować do końca stycznia. To i tak nie tak źle jak u Ciebie bo ja mam termin na 23 kwietnia więc trochę sobie posiedzę ale i tak mi się dłuży niemiłosiernie i nie mogę się wprost doczekać kiedy już będę mogła sobie pójść.
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Przyznać sie która mi tej kawy porzałowała:D wylałam na narożnik:P
nie zle jaki kolor naroznika masz mysle ze nie jasny bi po kawie ciezko schodzi
wiem bo kiedys mamci wylalam w pl ma nowy i jasny
ale szybko szorowalam i zeszło na szczescie
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Hihi
nie zle jaki kolor naroznika masz mysle ze nie jasny bi po kawie ciezko schodzi
wiem bo kiedys mamci wylalam w pl ma nowy i jasny
ale szybko szorowalam i zeszło na szczescie
taki szary melanż mam nadzieje że zeszło, okaże sie jak wyschnie:PKrysti lubi tę wiadomość
-
martafr wrote:z tymi błędami w pisaniu to nie ma co przesadzać, przecież nie piszemy listów do królowej Elżbiety a i ciąża robi swoje
martafr, Lwica, Eweliśka, liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam jeszcze na pomknąć ze po czesku mówię bo w czechach dwa lata bylam w Karlovych varach mieszkalam
.Kupiłam sobie płaszczyk fajny z materiału takiego ocieplanego ze nie przepuszcza zimna fajny sportowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05c1b792456a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fa7d6a38fcf.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:39
KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
-
Już wróciłam.
Wszystko jest w porządku, wymiary w normie, chociaż usg szpitalne to takiej jakości, że nic na tych zdjęciach nie widzę. Serio. Ale mam jedno ujęcie główki i rączki w 4D, więc chociaż tyle. Bo tak to same mazańce. Nawet nie wiem gdzie maluch a gdzie macica i czy to cały maluch czy tylko kawałek.
No nic. W każdym razie po raz drugi okazuje się, że ciaża starsza, więc czas przyzwyczajać się do nowego terminu porodu - na prima aprilis.
Wg miesiączki mielibyśmy dzisiaj 16w4d a wg usg 17w6d. więc zakładam, że jutro zaczynam już 19 tydzień. Za dwa tygodnie mam zadzwonić, umówić się na usg połówkowe.
No i wieści mam. Będzie synek. Lekarz powiedział nawet, że nie prawdopodobnie tylko na pewno. I przyznam szczerze, chociaż aż mi wstyd, że jestem rozczarowana samą sobą. Kiedy dowiedziałam się, że chłopak to cała radość ze mnie uleciała. Całe życie marzyłam o córeczce, o zaplataniu warkoczy, sukieneczkach, lalkach. Chyba za bardzo się na córkę nastawiłam, ale to samo przyszło, niezależnie ode mnie. I tak mi źle teraz ale muszę się jakoś ogarnąć i nastawić na synka. Najwazniejsze, że wszystko w porządku, prawda? Jeszcze mójtata mi wczoraj powiedział, że czeka na wnuczkę. Za to TŻ wniebowzięty, że będzie syn. Postawił na swoim.Klaudia90, Krysti, Angela89, Eweliśka, KasiaKwiatek, Fasia, sylvia007, Amy, Ewelcia, Militta110816 lubią tę wiadomość