X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Angela wybacz nie chcialam Cie wkurzyc :D
    Przed nastepna wizyta zjem cos slodkiego, zeby dzidzia byla bardziej ruchliwa bo teraz jak skrzyzowala nozki to tak w tej pozycji sobie lezala:D to moze jak masz wizyte 7 to tez zjedz jakiegos batonika pol godziny przed:)

Ostatnio kreciła się dzidzia skakała odbijała się nóżkami ale nóżek nie chciała pokazać, wydaje mi się że dr też nie chciała strzelać więc myślę że już w następny piątek się pokaże i dr będzie chciała powiedzieć co tam u mnie siedzi pod serduszkiem :) wybacze Ci te frytki :)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a biezecie jakies witaminy? Ja przestalam juz brac kwas foliowy. Chcialam kupic dzisiaj Femibion natal 2 ale jak zobaczylam cene to stwierdzilam, ze chyba ich pogielo. Na wszystkim co jest dla kobiet w ciazy i dzieci koncerny chca zedzec kase bo wiedza ze kobiety ostatnie pieniadze na to wydadza :/. W domu wyciagnelam z szafki tabletki musujace i porownalam sklad, brakuje tylko jodu a tak to to samo tyle ze te tabletki kosztuja trzy razy mniej. Zwyklych A-Z nie chce brac przez wit. A ktorej nadmiar szkodzi. Zaleta natomiast takich A-Z jest tez to ze maja tez mineraly np magnez, cynk, wapn itd. ale czy to tzeba dodatkowo przyjmowac? W Femibionie na przyklad mineralow nei ma.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam amino ,bo mam córkę niepełnosprawna ,usg wyszło ok, badanie krwi prenatalne troszkę mniej i zasugerowała mi to pani genetyk , no i wiek po 35 roku . Miałam watpliwości , potem juz mniej chce wiedzieć czy jest dobrze i być spokojniejsza do końca .staram sie myślec tylko pozytywnie i tego bede sie trzymać i tak bedzie , nawet jak troszkę w środku sie boje ;)

3jgxk0s36qip8cls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:48

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja też uważam, że cena femibionu jest mocno wygórowana. Przejrzałam składy większości witamin i wybrałam vita miner prenatal +dha :) Uważam że ma fajny skład i cena jest normalna.

zamawiałam w http://www.aptekagemini.pl/ bo mają super ceny, szczególnie jak się robi jakieś większe zakupy to mega się opłaca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:26

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Wlasnie zjadlam podwojne frytki z mac d :D mmmmm pycha :)
    Mac Donalda jadłaś frytki ja ostatnio z moim zaszłam do big Mac i tam fryty takie były ze zjadłam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:33

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kocham frytki domowe zwlaszcza mojej mamy, mniam :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:
    Hej juz troszkę ochłonęłam po wizycie , poczytałam o tej mniejszej ilości wód i leżę i pije , od 16 - tej juz 2 litry prawie wody i pol soku . Wyczytałam tez pobrali mi na amino 20 ml to chyba duzo jak na 16 tydzien temu i teraz musze wrócić do swojego stanu i tego sie bede trzymać i trzymać butelki z woda ;)))
    Zawsze na mawiałam by wody pić duzo :) bo to ważne bardzo . Odpoczywaj kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro chcę zrobić na obiad pieczone ziemniaki i ćwiartki kurczaka z piekarnika, więc muszę wytrzymać z tymi frytkami choć kusicie

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja domowe tez robiłam ostatnio pyszne były :)

Justineska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę na popcorn zaraz zrobie sobie tyćke:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mam ochotę na popcorn zaraz zrobie sobie tyćke:)

Hmm zrobiłaś teraz mi ochote na popcor a mam kupiony słodki mój ulubiony :D więc odgapiam i też robie :P pewnie zjem pół bo mąż w pracy i reszta do śmieci ;/

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie to teraz a zaraz Popcorn z vegetą lubie :D mmm http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e20e38424e3c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie dawno zjadlam loda vaniliowego w kubeczku z moim :) zachcianki zaczynam mieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Hmm zrobiłaś teraz mi ochote na popcor a mam kupiony słodki mój ulubiony :D więc odgapiam i też robie :P pewnie zjem pół bo mąż w pracy i reszta do śmieci ;/
    Ja lubię popcorn ale z vegetą :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja tez mam zachcianki zwlaszcza wieczorami, ale glownie to jadlabym mandarynki, pomarancze i pila wode z wycisnieta cytryna, w poprzedniej ciazy to jak szlam do sklepu to Pani miala dla mnie skrzyneczke mnmdarynek przygotowana:D teraz to samo.

Rudzia pisalas chyba, ze Twoja mama 5 kwietnia sie urodzila to ja sie pochwale, ze moja corka tez 5 kwietnia przyszla na swiat:) wiec bede miec dwojke dzieci kwietniowych:)

Wyobrazcie sobie jak bedziemy sie objadac w swieta, bez wyrzeczen :)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Krysti ja tez mam zachcianki zwlaszcza wieczorami, ale glownie to jadlabym mandarynki, pomarancze i pila wode z wycisnieta cytryna, w poprzedniej ciazy to jak szlam do sklepu to Pani miala dla mnie skrzyneczke mnmdarynek przygotowana:D teraz to samo.

Rudzia pisalas chyba, ze Twoja mama 5 kwietnia sie urodzila to ja sie pochwale, ze moja corka tez 5 kwietnia przyszla na swiat:) wiec bede miec dwojke dzieci kwietniowych:)

Wyobrazcie sobie jak bedziemy sie objadac w swieta, bez wyrzeczen :)
    Ja mandarynki tez jadłam dziś ;) słodkie takie były trzy zjadlam ,bo ja na wagę kupuje i zawsze jak do sklepu ide to po 3 biorę ,mój lubi jak robie takie szejki z truskawek czy bananów kiwi bo on stosuje dietę tą Herbalife i mu pasi :) Lali to ty też masz tak jak ja :) wieczorami apetyt w dzień bym nic nie jadła najlepiej .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:06

• Fasia Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam McDonalda jakieś 70m od domu :D z okna go widzę :D mmmm fryteczki .. też bym zjadła :D

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Angela i jej popcorn :) zspewne juz zrobiła .

‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ