Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali wrote:Angela wybacz nie chcialam Cie wkurzyc
Przed nastepna wizyta zjem cos slodkiego, zeby dzidzia byla bardziej ruchliwa bo teraz jak skrzyzowala nozki to tak w tej pozycji sobie lezala:D to moze jak masz wizyte 7 to tez zjedz jakiegos batonika pol godziny przed:)
Ostatnio kreciła się dzidzia skakała odbijała się nóżkami ale nóżek nie chciała pokazać, wydaje mi się że dr też nie chciała strzelać więc myślę że już w następny piątek się pokaże i dr będzie chciała powiedzieć co tam u mnie siedzi pod serduszkiemwybacze Ci te frytki
-
Dziewczyny a biezecie jakies witaminy? Ja przestalam juz brac kwas foliowy. Chcialam kupic dzisiaj Femibion natal 2 ale jak zobaczylam cene to stwierdzilam, ze chyba ich pogielo. Na wszystkim co jest dla kobiet w ciazy i dzieci koncerny chca zedzec kase bo wiedza ze kobiety ostatnie pieniadze na to wydadza
. W domu wyciagnelam z szafki tabletki musujace i porownalam sklad, brakuje tylko jodu a tak to to samo tyle ze te tabletki kosztuja trzy razy mniej. Zwyklych A-Z nie chce brac przez wit. A ktorej nadmiar szkodzi. Zaleta natomiast takich A-Z jest tez to ze maja tez mineraly np magnez, cynk, wapn itd. ale czy to tzeba dodatkowo przyjmowac? W Femibionie na przyklad mineralow nei ma.
-
Robiłam amino ,bo mam córkę niepełnosprawna ,usg wyszło ok, badanie krwi prenatalne troszkę mniej i zasugerowała mi to pani genetyk , no i wiek po 35 roku . Miałam watpliwości , potem juz mniej chce wiedzieć czy jest dobrze i być spokojniejsza do końca .staram sie myślec tylko pozytywnie i tego bede sie trzymać i tak bedzie , nawet jak troszkę w środku sie boje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Psotka ja też uważam, że cena femibionu jest mocno wygórowana. Przejrzałam składy większości witamin i wybrałam vita miner prenatal +dha
Uważam że ma fajny skład i cena jest normalna.
zamawiałam w http://www.aptekagemini.pl/ bo mają super ceny, szczególnie jak się robi jakieś większe zakupy to mega się opłaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustineska wrote:Hej juz troszkę ochłonęłam po wizycie , poczytałam o tej mniejszej ilości wód i leżę i pije , od 16 - tej juz 2 litry prawie wody i pol soku . Wyczytałam tez pobrali mi na amino 20 ml to chyba duzo jak na 16 tydzien temu i teraz musze wrócić do swojego stanu i tego sie bede trzymać i trzymać butelki z woda
))
bo to ważne bardzo . Odpoczywaj kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti ja tez mam zachcianki zwlaszcza wieczorami, ale glownie to jadlabym mandarynki, pomarancze i pila wode z wycisnieta cytryna, w poprzedniej ciazy to jak szlam do sklepu to Pani miala dla mnie skrzyneczke mnmdarynek przygotowana:D teraz to samo.
Rudzia pisalas chyba, ze Twoja mama 5 kwietnia sie urodzila to ja sie pochwale, ze moja corka tez 5 kwietnia przyszla na swiat:) wiec bede miec dwojke dzieci kwietniowych:)
Wyobrazcie sobie jak bedziemy sie objadac w swieta, bez wyrzeczenKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Krysti ja tez mam zachcianki zwlaszcza wieczorami, ale glownie to jadlabym mandarynki, pomarancze i pila wode z wycisnieta cytryna, w poprzedniej ciazy to jak szlam do sklepu to Pani miala dla mnie skrzyneczke mnmdarynek przygotowana:D teraz to samo.
Rudzia pisalas chyba, ze Twoja mama 5 kwietnia sie urodzila to ja sie pochwale, ze moja corka tez 5 kwietnia przyszla na swiat:) wiec bede miec dwojke dzieci kwietniowych:)
Wyobrazcie sobie jak bedziemy sie objadac w swieta, bez wyrzeczensłodkie takie były trzy zjadlam ,bo ja na wagę kupuje i zawsze jak do sklepu ide to po 3 biorę ,mój lubi jak robie takie szejki z truskawek czy bananów kiwi bo on stosuje dietę tą Herbalife i mu pasi
Lali to ty też masz tak jak ja
wieczorami apetyt w dzień bym nic nie jadła najlepiej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:06
-
nick nieaktualny