Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj przyjeżdża do mnie siostra, która jest lekarzem i weźmie stetoskop. Ciekawa jestem, czy jest szansa, żebym usłyszała dzidzię
od początku ciąży schudłam 5,5 kgale przez ost. 2 tyg jestem chora, więc może to to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 12:45
Nikoś -
Justinka graaaatulaaacje:D super że będzie pareczka:) hihi Ty chyba też się mega cieszysz co?
ja tam się trzymam tego co FASIA mówiłąże jej się zabobony sprawdziły hehe
a z avatarkiem nie pomogęnie znam się
Justinka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Justinka graaaatulaaacje:D super że będzie pareczka:) hihi Ty chyba też się mega cieszysz co?
ja tam się trzymam tego co FASIA mówiłąże jej się zabobony sprawdziły hehe
a z avatarkiem nie pomogęnie znam się
ale jakoś chyba do mnie nie dociera, że to jednak córa
Przez ostatnie dni, jakoś przestałam się nastawiać, nawet skłaniałam się ku temu że będzie drugi syn, może dlatego by mniej się rozczarować
chociaż wiadomo najbardziej się ucieszyłam że dzidzia zdrowa i duża
a że dodatkowo córa - SUPER
Jedynie co moje łożysko jest przyklejone, a raczej zasłania ujście do szyjki hmmm i macica jest twarda i ma jakiś dziwny wygięty kształt i dzidzia nie ma za wiele miejscagin mówiła że jest ok, nie ma się czym martwić, mam tylko trochę wyluzować i brać 3x asmag forte - magnez...
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Witam się i ja może dzisiaj zostanę zauważona
przypuszczam, że to wina braku mojego odpowiedniego avatarka
a nie wiem dlaczego nie mogę go dać z powrotem, cały czas wyskakuje info - Plik przekracza dozwolony rozmiar - a jaki powinien być? bo już tak zmniejszałam, obcinałam i nic
My mamy fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix i polecam, zresztą fotelik jak fotelikmamy bez bazy - ale kupując zwróćcie uwagę czy macie możliwość zamontowania bazy w aucie bo podobno nie w każdym się da!
My wczoraj mieliśmy wizytęDzidzia bardzo duża okazuje się już na kolejnym usg że o tydzień starsza! ja przytyłam od początku ciąży tylko 1,5kg więc 2x mniej niż z synkiem na tym etapie
Po za tym dementuje wszelkie proroctwa... PH miałam 7,0 z synem 7,0 lub 6,5... mam już od miesiąca wypchnięty pępek, a z synem dopiero jakoś ok 30tyg mi się taki zrobiłi co się okazało moje przeczucie się nie myliło, wróżby mamy również
jak i inne przypuszczenia no i będzie CÓRECZKA
wg gin na 100% raczej nie ma możliwości już się nic pojawić między nóżkami
Justyś pogromca mitów
Gratuluję córy. A ja byłam na wizycie 16+3 i mi nie dał gwarancji że córaale na pewno już nią zostanie
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Heh.... No właśnie teraz pora na dziewczynki
Haha co za dzień normalnie lenia mam leze w łozku nadal i myśle kiedy tu wstać wziąsc prysznic i co na obiad zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:08
-
nick nieaktualny
-
Justinka gratuluję córeczki i tego że pięknie i zdrowo rośnie
Robotko, a co to jest za łóżeczko? U nas w tych sklepach to naprawdę same takie liche są
Co do fotelików, to ja cały czas byłam nastawiona na cybexa atona 2 ale ostatnio czytałam baaardzo złe opienie, że bardzo szybko popękał styropian i że strasznie ciasny ten fotelik - w sumie to racja. Z jednej strony to dobrze, bo dziecko nie lata w tym foteliku, ale z drugiej strony czy na jesiem i zimę, jak już będzie większe i będzie miało kombinezon to czy się zmieści do cybexa? jakoś nie sądze...
Maxi Cosi są spoko, ale wkurza mnie w nich to, że nie są tak dobrze zabudowane jak cybex czy np BeSafe iZi Go. Z drugiej strony mają sporo mniejsca więc pewnie na dłużej wystarczą. No i baza w ich przypadku może być wkorzystana do kolejnego fotelika...
I bądź tu mądry...Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Kurczę mam nadzieje że u mnie też pojawi się dziewczynka nie ukruwam zaczynam bardzo chcieć dziewczynki
Co dziś dziewczyny gotujecie na obiad ?
Ja dziś robie naleśniki nadziewane papryką pieczarkami i miechem i serema na zupe zupę pieczarkową z makaronem poszalałam. Wyjątkowo.
-
eee LILIOE wcale wbrew pozorom strasznie na syna się nie nastawiam:) to raczej było w żarciku:)
oczywiście pewnie jak każdej z nas konkretna płeć chodzi po głowie ale nie żeby aż tak się nakręcaćgdyby tak było to bym pobiegła od razu do drugiego gina z lepszym sprzętem jak mówiłam wcześniej:)
a jakie odczucie będą mi towarzyszyły gdy już poznam płeć to powiem na gorąco:) na razie nie wiem:)
MARTA to łózeczko KAPI:)
ojj powiem Ci że ja miałam "masywnego" klupsia nowego i mi go córa rozniosła:D złamała dno bo skakała jak już wstawała:) i obgryzła szczebelki bestia:) łóżeczko poszło do spalenia;)
co do fotelika Cybex to oglądałam go na żywo ale chwilę i nie wydawał mi się w sumie taki mały, do tego to fotelik z funkcją że niby rośnie razem z dzieckiem;) jak pani wyciągnęła wkładkę dla noworodka to wydawał się nie taki zły.
no nic, pewnie jak dojdzie do zakupu to się przyjrzę i innym modelom -
Ja chyba mam wrażenie że moje posty, komentarze są niewidoczne
szkoda, nie mogę z wami nawiązać żadnej relacji. Cokolwiek piszę to wpada jak w czarną dziurę
no ale trudno, szkoda.
No i zastanawiam się czy nie lepiej byłoby założyć oddzielny wątek kulinarny ...Nikoś -
Witajcie! Daaawno mnie nie było, ale niestety u nas angina się przyplątała, synek mnie zaraził i oboje dość ciężko odchorowaliśmy, mam nadzieję że nie wpłynie to na ciążę. A propos zabobonów, to u mnie PH najpierw wyniosło 7,0 (2 miesiące temu), a najnowsze badanie pokazało 5,0 i co ja mam o tym myśleć jeśli chodzi o płeć??? 5.11 mam połówkowe to się dowiem mam nadzieję hihi.