Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
88macola wrote:dzisiaj przyjeżdża do mnie siostra, która jest lekarzem i weźmie stetoskop. Ciekawa jestem, czy jest szansa, żebym usłyszała dzidzię
od początku ciąży schudłam 5,5 kgale przez ost. 2 tyg jestem chora, więc może to to.
Macola ja regularnie slucham brzucha stetoskopem zwłaszcza tam gdzie dzidzius sie rusza ale jeszcze nie wysluchalam nic ale mysle ze to kwestia dni i ulozeniaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Dziękuje robotka za odpisanie. No właśnie tak naczytałam sie w internecie, ze lepiej jak sie rozpruje 'pipka' niż sobie tam rozciągać, ale byłam waszego zdania-bo jedni mówią ze łatwiej przy porodzie jak rozmasowana a inni ze pózniej już trochę rozciągnięta....
Tez ćwiczę mięsie kegla... jak pamietam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:34
Robotka1, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:Krysti no co Ty, jak Ty sie nie odzywasz za długo to ja się juz zastanawiam co z Tobą, a jak mężowi poszło z egzaminem??
no i nastepny egzamin zabukowal na czwartek .Do trzech razy sztuka . Marta ty jak siè czasem tez nie odzywasz to tez mysle co tam u ciebie
-
martafr wrote:Robotka ja też stawiam na ćwiczenie mięsni kegla, od roku co dzień regularnie:)
ja to co prawda jak sobie przypomnę, ale na pewno nie codziennie:)tak co drugi dzień może:)
-
Krysti wrote:He znów na hazardzie obalił sprawe
no i nastepny egzamin zabukowal na czwartek .Do trzech razy sztuka . Marta ty jak siè czasem tez nie odzywasz to tez mysle co tam u ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:He znów na hazardzie obalił sprawe
Mięsnie kegla ćwicze 2 razy dziennie, spinam na kilka sekund ale bez napinania brzucha i staram się nie zatrzymywać oddechu, tak do 10 min, robię bo boję się że mi szparka po porodzie się za bardzo rozlezie i nie będę miała nad nią kontroliWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:38
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti to znaczy że jak nie zda trzy razy to musi zawiesić jazdę samochodem czy mi się tylko wydaje?
bo juz tyle pieniedzy idzie na te testy ze no teoretyczny zdaje a na hazardzie braknie mu ,mowił ze mu myszka sie zacieła na poczatku ! Ah
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:no szkoda, trzymam kciuki za następny, ja czasem mam takie dni że nie mam humoru, zwłaszcza jak babcia jest po sesji wlewania chemii i bardzo źle sie czuje to nabijam sobie głowę więc wtedy tylko czytam.
Mięsnie kegla ćwicze 2 razy dziennie, spinam na kilka sekund ale bez napinania brzucha i staram się nie zatrzymywać oddechu, tak do 10 min, robię bo boję się że mi szparka po porodzie się za bardzo rozlezie i nie będę miała nad nią kontroli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Kurde że też na starość ludzi jeszcze muszą takie choroby dopadać, jakby sam fakt starzenia się i dolegliwości z tym związanych był niewystarczający. To ten sam rodzaj nowotworu zaatakował?
uciekam coś dokupić z żarełka bo jutro sklepy zamknięte,paWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:48
-
Fasia wrote:Wiem, że to będzie głupie co napiszę ale ... jak Wy ćwiczycie te mięśnie ? Skąd wiecie, że to one ? Ja sie pewnie rozlezę po porodzie
-
martafr wrote:mój brzuch się tak rozlewa i sama także zauważyłam że kobiety które mają mieć syna to mają ładne piłeczki do góry i na ciele nie za wiele tyły a np słynna z niczego Kim rozlała się konkretnie, mimo że jestem bardzo szczupła to mam obawy o cos takiego
I przytylam już sporo, mimo że nigdy nie miałam problemów z utrzymaniem wagi. Jestem ewenementem.martafr lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:słoneczko spróbuj zacisnąć mięśnie tam na dole jakbyś chciała wstrzymać siku i daj znać czy się udało i jakie odczucia:D
No właśnie dziwne .. nie wiem jak to opisać, taki niepokój mnie łapiepróbuję czasem jak siusiam żeby zatrzymać strumień ale mi nie wychodzi .. no i strasznie mnie to martwi
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Wiem, że to będzie głupie co napiszę ale ... jak Wy ćwiczycie te mięśnie ? Skąd wiecie, że to one ? Ja sie pewnie rozlezę po porodzie
zaciskaj psitkę na kilka sekund i rozluźniaj tak 5-10 minut jak na wstrzymanie siku ale staraj się nie napinać mięsni brzucha i pamiętaj by nie wstrzymywać oddechu , masz dużo czasu na ćwiczenia jeszcze a potem przydają się te sztuczki w figlachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 15:53
Robotka1, Lwica, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość