Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek ale mi smaka na bigos narobiłaś !! i wiesz co? Teściowa robi i jutro będzie na obiad ! Aaaaaa ale bym zjadła o matko! Kupiłam dziś kapuchę kiszoną - zaraz wtranżolę
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:oj ja wizytę mam późno bo 24 listopada dopiero, ale to nic:) do tego czasu ewentualnie to sobie będę pokoik planować
Julek mi się podoba bardzo:) Tymonek teżchoć bardziej Tymoteusz
a te dwa ostatnie jakoś nie przemawiają do mnie:)
MIMKA nooo serio ta nazwa mi też utkwiła w pamięci i pamiętam że musiałam zwertować gooogla co to takiego i jak wygląda:P
Oby czas zleciał szybko do wizyty
Kurcze no właśnie u nas Julek był ustalony od ponad roku, to po Dziadku mojego męża. Bardzo nam się to imię spodobało i skoro ja chciałam Hanię po mojej Mamie to uznałam, że imię dla chłopca wybiera mąż. Ignacy to zaś męża pradziadek. Tymon mi się bardzo podoba. A Bruna wymyślił mąż, bo to takie twarde męskie imię. Od razu słychać, że Bruno byłby "kozakiem" heheahh ci mężczyźni
Anka ja wiem, ze to kwestia gustu no ale opinie poznać zawsze można
KasiaKwiatek - dzięki za radętylko zjem zupę jarzynową i idę po kapuuuuchę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:23
Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:ROBOTKA ewenementy (trudne słowo:P) są fajne
kiedy się dowiesz? Kiedy wizyta?
Co myślicie o imionach : Julian, Tymon, Ignacy i Bruno?
Juleczek i Ignacy cudne. Bruno kojarzy mi sie z reklamy karmy dla zwierząt, Bruno to ten pies od twardej kupy:pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:22
Fasia lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Juleczek i Ignacy cudne. Bruno kojarzy mi sie z reklamy karmy dla zwierząt, Bruno to ten pies od twardej kupy:p
BuahahaPADŁAM !! Muszę to mojemu powiedzieć to Mu się Bruna raz na zawsze odechce
To ja mam takie skojarzenie z imieniem Borys - tzn nie aż tak drastyczne ale tak się wabi pies mojej psiapsióły i przez to już mi na imię dla człowieka nie pasuje
MIMKA - moja koleżanka ma w przedszkolu dwóch Ignasiów i każdy z nich jest jakiś niemrawy. Tzn mówi, że to takie dziwne dzieci więc nam odradzaWiadomo, że każdy ocenia imię pod kątem osób które zna z danym imieniem. Ja nie znam żadnego Juliana, Tymona, Ignacego i Bruna więc u mnie to czysta karta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:27
-
ANKA mój bratanek to Alanek
fajny chłopak chociaż niezłe ziółko z niego
A Lilianka to cudowne imię dla dziewczynki!
MIMKA - Leon też jest na mojej liście
Tak samo jak mąż kiedyś miał buldoga francuskiego o imieniu Agata i teraz jak widzę te małe psiaki to zawsze mówię, "O, agata idzie:D". Chcemy sobie kupić buldoga jak dzidziol będzie troszkę większy i teraz sobie nie wyobrażam jak my tego psa nazwiemy bo to przecież Agataale ja nie lubię imion ludzkich na zwierzętach ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:31
Anka1501 lubi tę wiadomość