Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Hej Brunon fajne imię, miałam ucznia Brunona -zdolny dzieciak toteż to imię bardzo miło mi sie kojarzy, ja chciałam dać imię brunon ale mojemu mężowi sie nie podoba:(
Brunus można zdrobnić
Brunon to nie ale Bruno to takniby różnica niewielka ale dla mnie spora
PSOTKA to prawda że bylo 50/50 no ale się sprawdziło w zasadzie wszystko. Nie mam ani jednej rzeczy, która wskazywałaby na córkę - niestety
ANKA byłam na tej stronie wczorajWszystkie imiona które wybrałam są na 30 którymś miejscu, prawie obok siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:10
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Wczoraj czy przedwczoraj czułam to samo
Chyba to wynika z tego, że jest nas tu tak wiele, no a faktycznie rozmowy o jedzeniu tez mnie średnio kręcą więc jak się odezwę raz na jakiś czas z zupełnie czymś innym to ginę w tłumie
A ja sobie odpoczywam po obiadku właśnie z ksiażką na kanapie i ręką na brzuszku aż tu nagle... JEB! myślę: aaa zdawało mi się.. za chwile JEB... aż mi się ciepło zrobiło i faktycznie pod ręką czułam tak delikatnie ze coś tam się ogólnie rusza. Puknięć było aż 3 ale starczyło żeby mi łezka poleciała
Jak się okazało, te puknięcia były nieco wyżej niż ciągle trzymałam rękę
Jestem przeszczęśliwa bo cieżko było mi czytać że Was już okładają regularnie a mnie ani nie smyrnieale mnie ucieszylas
)))))
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Hej Brunon fajne imię, miałam ucznia Brunona -zdolny dzieciak toteż to imię bardzo miło mi sie kojarzy, ja chciałam dać imię brunon ale mojemu mężowi sie nie podoba:(
Brunus można zdrobnić
My rozwarzamy imie Bruno. Podoba mi sie tez Sylwester i Salomon albo Tytus. -
nick nieaktualnyIda wrote:Nie chodzi o ograniczanie tematów, ale zwyczajnie jak pracuję, to nie jestem w stanie ogarnąć 10 stron, a wiele razy próbowałam, bo bardzo lubię ten portal. Niestety (według mnie) większość stron, które nadrabiam są szczerze mówiąc o niczym, w sensie obiady itd. To prawda, zależy co kogo interesuje. Mnie interesuje ciąża i sprawy związane z dzieckiem, powoli już może wyprawka. I szczerze mówiąc zniechęca mnie szukanie wśró tych wszystkich stron czegoś wartościowego, bo zwyczajnie zajmuje to zbyt wiele czasu. Dlatego często już nawet nie nadrabiam, jak mam coś do powiedzenia to piszę, jak nie to przeczytam i się nie odezwę.
I ja też mam czasem wrażenie niewidoczności, no ale co na to poradzić, skoro nie siedzę na BBF non stop.zreszta nie tylko obiady mnie nie interesuja ale np nie czytam o wozkach i innych rzeczach nawet.. pewnie dlatego
jak jestem na bierzaco to spoko wymienie opinie i czytam na bierzaco, ale jak nadrabiam to powiem ze wiekszosc postow po prostu zlewam :p
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny które piszą, że ich brzuszek jest taki jakby rozlany to może to na córę ?
Mój jest jak piłeczka. Taki wystającyDzisiaj w pracy jak mnie po miesiącu zobaczyli to się nadziwić nie mogli jaki WIELKI mam brzuch
martafr, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
W kwesti imion to ja jestem za tym żeby dziecku krzywdy nie zrobić. Byłam świadkiem kiedyś jak dzieciak był odrzucony tylko dlatego że rodzice nazwali go Brajan i jeszcze w dodaku wójcik o ile sie nie myle bo jeszcze jak jest jakies nazwisko zagraniczne to czasem przejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:19
Amy, martafr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Są też takie dziwne sytuacje że widzi się dziecko i nagle olśnienie bo pasuje do niego takie a nie inne imię. Ja tak miałam z synkiem, jak go zobaczyłam po porodzie to od razu powiedziałam, to jest Krzyś, nie mogło być inaczej.
a tato do tej pory nie wie skad to imie sobie wymyslila
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:KasiaKwiatek ale mi smaka na bigos narobiłaś !! i wiesz co? Teściowa robi i jutro będzie na obiad ! Aaaaaa ale bym zjadła o matko! Kupiłam dziś kapuchę kiszoną - zaraz wtranżolę
kwasny jak diabli. MAŁA sie ucieszy
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Adran? Aleksander!!! Albo Olaf
No mała to Ada więc jak będzie syn to Adrian heheOlaf! będzie mieć niespotykane imię
U nas osobiście też toczy sie batalia o Juliana i Ignacegono nic, zobaczymy. Póki co Julek nr 1, a jak na coś innego odkrywczego wpadniemy to może nam się zmieni. No i może być tez tak jak piszesz, że jak sie urodzi to nagle będzie Ariel
LOL
ANKA - Ignaś jest słodkimartafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie córa Hania albo Zuzia, podoba mi się też Lidia, Liwia,Gabrysia, Gaja i Felicja a synuś chyba Staś po dziadku ale podobają mi się Ignaś, Kacper, Adaś,Jan,Franio, Filipek,Henio, Maksio,Piotruś łoo dużo mi się podoba
FASIA z tymi ćwiczeniami mięśni kegla podczas siku to nie próbuj za często, mi ginka powiedziała że może wtedy dość do infekcji, ćwicz na sucho, ja na początku tez nic czułam,jak poćwiczysz regularnie poczujeszEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No mała to Ada więc jak będzie syn to Adrian hehe
Olaf! będzie mieć niespotykane imię
U nas osobiście też toczy sie batalia o Juliana i Ignacegono nic, zobaczymy. Póki co Julek nr 1, a jak na coś innego odkrywczego wpadniemy to może nam się zmieni. No i może być tez tak jak piszesz, że jak sie urodzi to nagle będzie Ariel
LOL
ANKA - Ignaś jest słodkimam nadzieję że ja w szoku po porodowym nei powiem że ANŻYLIKA
martafr lubi tę wiadomość