Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Koleżanka urodziła w zeszłym roku Nataniela
Jan to mój tato więc tak głupio nazwać syna aczkolwiek uważam, że to piękne imię!
Ale Bruno i kupa to rzeczywiście odpada
mój tata to Jan, jego tata też i pradziadek też
tata nie miał syna więc ja bede kontynuować
mąż za bardzo sie nie cieszy ale mu mówie że mógł córke zrobić:pRobotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Feliks kojarzy mi się tylko z orzeszkami
EWELIŚKA bardzo dobrze, mógł zrobić córkę to by mógł imię wymyślić
Jaś jest słodkim imieniem dla malucha! Jak podrośnie i będzie w liceum to będzie Janek, a na starość Jansuper, imię idealne na każdy etap zycia
mimka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Robotka
Każde imię mogę źle z czymś lub z kimś kojarzyć
Np moje imię.... Mam koleżankę Anne- kretyna jak nic. A ja jestem cudna
Żarcik takiRobotka1, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jan to mój tato więc tak głupio nazwać syna aczkolwiek uważam, że to piękne imię!
mój mąż coś się upiera że imię będzie nosił syn ewentualnie po nim:P a ja nie chcę
ale córcię Kasię mogłabym mieć -
Robotka1 wrote:a mi się wydaje że to własnie bardzo fajnie i tato byłby na pewno dumny gdyby wnuk dostał po nim imię
mój mąż coś się upiera że imię będzie nosił syn ewentualnie po nim:P a ja nie chcę
ale córcię Kasię mogłabym mieć
Ty hipokrytko - swoje imię to tak ale męża już nieNieładnie
Ja wiem, że mój tato byłby dumny ale córa miała być po Mamie więc nie chcę tak zagarniać imion dla dzieci tylko z mojej rodzinyNiech mąż też coś z tego ma tym bardziej, ze Julek jest fajny
Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:U mnie syn to będzie Kornel, a córa Ola. Ważne też żeby się z nazwiskiem komponowało.
O właśnie! My też sprawdzamy czy pasujeNo ale Julian już był w rodzinie o tymże nazwisku co ja mam i Ignacy też więc pasuje
-
Fasia wrote:Ty hipokrytko - swoje imię to tak ale męża już nie
Nieładnie
hehe no co?!mój mąż ma na imię Paweł a ja jakich znam PAwłów to są fajne chłopaki ale mają strasznie ciężkie charakterki:P
wystarczy mi że moje dziecko będzie baranem
a pewnie Fasia niech mąż też ma coś do powiedzenia:)
ja nie dość że sprawdzam czy pasuje imię do nazwiska to jeszcze znaczenie imienia jest dla mnie ważne....
ale to juz indywidualna sprawa każdego człowieka.
mogę tylko powiedzieć że często jak czytam znaczenie jakiegoś imienia to stety niestety ale pasuje do danych osób jak w pysk strzelił
moje na pewno:P mojego męża też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:46
mimka84, Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA z tego co znam nas - Kaśki to też zbyt łatwe nie jesteśmy, w sensie że raczej mamy dość ciężkie charakterki
ja na dodatek bliźniak zodiakalny to już w ogóle mąż ma przekichane
Aż sobie poczytam znaczenie imion : mojego, męża i Juliana
Teraz jest wysyp Amelek, Julii, Oliwek .. Oczywiście nie mam nic przeciwko temu aby nazwać tak swoją córkę. Sama po sobie widze, że imię Kasia miało niezłe wzięcieu mnie w pracy są trzy Kaśki, w szkole też nas było dużo i jakoś dawałyśmy radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:51
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
dobra dziewczyny ja się już z wami żegnam:)
życzę wam miłego weekendu szczególnie osobom które na cmentarzach mają te najbliższe osoby, żeby mimo smutku oraz bólu choć na chwilę się uśmiechnęły.
pozdrawiam i do poklikania za kilka dni:)Fasia, mimka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
Dzięki ROBOTKA. Tobie również spokojnego weekendu. Ja również zawitam tu albo w niedzielę albo w poniedziałek. Jutro dzień w rozjazdach i oczywiście na cmentarzach
MIMKA w sumie to znam kilka Agnieszek ale mam wrażenie, że Kaś było zdecydowanie więcej i imię Anna też królowałomimka84 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:To tak jak u Was się zabobony ciążowe nie sprawdzają typu - PH moczu, kształt brzucha, odrzucenie od słodkiego, wypchanie pępka - u mnie się sprawdzilo i jest syn
ewenement
Ja powiem tak. Mialas 50% szans ze sie sprawdzi.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hej Brunon fajne imię, miałam ucznia Brunona -zdolny dzieciak toteż to imię bardzo miło mi sie kojarzy, ja chciałam dać imię brunon ale mojemu mężowi sie nie podoba:(
Brunus można zdrobnićWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 17:08