Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:Kati86 miałaś transvaginalne USG? Jeśli tak to możliwe ze krwawienie było spowodowane usg własnie, nasza szyjka jest teraz bardzo ukrwiona i wrażliwa i może się tak zdarzać
Tak i gin chyba nie potrzebnie jeszcze nacisnął trochę na brzuch
Dzisiaj obudziłam się z jakimś dziwnym uczuciem że ciąży nie ma że to tylko taki "żarcik". Mam taki strach wewnętrzny że aż mi się płakać chceIVF MAJ 2016beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
shimmer lip ale w których górach? Ja w poprzedniej ciąży też zaraz na początku byłam, ale w Szczyrku (wysokość 500-600 m n.p.m.) i też wszystko było dobrze
W takie góry bym się nie bała jechać, zresztą mój lekarz powiedział, że max do 900m.
Kati86 No to na pewno było to krwawienie po badaniu. Nie martw się na zapas i włącz pozytywne myślenie - to mega ważne -
Misia83 ja także mam termin wg belly na 13.04
W przyszłym tygodniu mam wizytę u lekarza. Także liczę na serduszko. Dam znać czy było już coś widać
Robiłam betę w środę, dzisiaj odbieram wyniki. Myślę, że jeśli jesteś spokojna i nie potrzebujesz znać wyników to poczekaj aż lekarz zleci i może da jednak skierowanieJa bardzo chciałam sprawdzić
[/url]
-
hej dziewczyny
u mnie nie ciekawie pojawilo sie plamienie bardzo male lekko brazowe, no wiec pedze ja do szpitala dzis bo sobota, a lekarka chciala mnie na oddzial, nie zrobila mi ani usg tylko ginekologicznie mnie zbadala, no masakra normalnie jeszcze taka mila byla ze wkurzyla mnie maksymalnie do tego stopnia ze teraz malo nie wymiotowalam i z nerwów to jesc nie moge, ale jakby sie zmniejsza to plamienie zobacze jak nie bedzie poprawy to lece jutro niestety na oddzial, a i jeszcze mi kazala tylko wit c brac co 8 godz czy to normalne ktoras tak miala??????? -
same zle wiadomosci widze...przykro mi z powodu straty mala mi...brak slow! ja tez coraz bardziej sie stresuje zeby bylo juz serduszko na usg...24ego to bedzie 7tc i 1 dzien, wiec 8my tydzien, juz musi byc widac! zostalo mi 6 dni do wizyty z polozna i 8 dni do ush...dzisiaj u mnie 1 dzien 7ego tygodnia
-
Ja tak na szybko z tel. Ja mam brązowe plamienie od tygodnia w niedziele nawet miałam nitkę krwi w kremowym śluzie a mimo to gin nie dała lutka ani dupka powiedziała że to normalne na tym etapie ciąży i mogę tak jeszcze przez tydzień - byłam we wtorek. .. plamie do dziś tez czytając co się dzieje i o tych plamieniach jestem załamana ale wierzę że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się! Mała.mi przykro mi strasznie, a każda taka wiadomość jest dla mnie szokiem
-
Dziewczyny myślcie pozytywnie. Jeżeli plamienia są brązowe to naprawdę nie trzeba się bać posłuchajcie tej co to 2 razy poronienie przeżyła. Ja dzisiaj czuję się fatalnie, mdłości mam okropne, spać mi się chce bez przerwy, a musiałam cały dom posprzątać no bo to sobota, więc biegałam jak głupia to ze ściereczką to z mopem i z odruchem wymiotnym oczywiście. właśnie skończyłam, więc mam chwilę relaksu. Najgorsze jest to, że muszę obiad ugotować, na samą myśl mnie mdli.
-
Mała.mi strasznie współczuje, przytulam.
Ja co do plamień to nic nie poradze bo nigdy nie miałam na szczęście i mam nadzieje że mieć nie bede.
Musze się pochwalić ze moje mdłości coś dzić dają mi żyć. Coś tam czuje w tym żołądku że nie jest tak jak powinno ale nie jestem już taka słaba.
Całe szczęście bo myśłałam ze się wykończe. Mogłoby już tak zostać?
Ida lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:I bardzo słusznie! Trzymam kciuki i musi być dobrze!
Już nie chcę żeby którakolwiek z nas czytała w tym wątku o przykrościach i złych rzeczachbardxo mnie to stresuje, mysle wtedy tyle zlego ze pewnie i mnie nie ominie...koniec, nie czytam juz zlych wiadomoxci! ktora z babek ma w najblizszych dniach usg? myslicie ze 7tc1 dzien juz bedzje czy musi byc serducho? strsznie sie boje!
-
weronika86 wrote:zgadzam sie
bardxo mnie to stresuje, mysle wtedy tyle zlego ze pewnie i mnie nie ominie...koniec, nie czytam juz zlych wiadomoxci! ktora z babek ma w najblizszych dniach usg? myslicie ze 7tc1 dzien juz bedzje czy musi byc serducho? strsznie sie boje!
weronika86 lubi tę wiadomość