Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To prawda, każdy powinien przechodzić tak jak sam uważa. Gdy dowiedziałam sie o ciąży to z dnia na dzień rzucilam palenie, bo w moim przekonaniu tak trzeba a kilka moich koleżanek palilo przez całą ciążę i mi się dziwily, że tak jednego dnia przestałam. Czasem słyszę, że ktoś pije czerwone wino w ciąży bo uważa, że to dobrze robi a ja bym nawet łyka nie wzięła. Każdy sam wie co ma robić
Rudzia, Krysti, martafr, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:To prawda, każdy powinien przechodzić tak jak sam uważa. Gdy dowiedziałam sie o ciąży to z dnia na dzień rzucilam palenie, bo w moim przekonaniu tak trzeba a kilka moich koleżanek palilo przez całą ciążę i mi się dziwily, że tak jednego dnia przestałam. Czasem słyszę, że ktoś pije czerwone wino w ciąży bo uważa, że to dobrze robi a ja bym nawet łyka nie wzięła. Każdy sam wie co ma robić
jej to szybko rzuciłaś faje
podziwiam znam tez kobitki co palily w ciazy az im ten papieros nie pasował.
-
Krysti wrote:No pewnie ze tak ,kazdy jest dorosły i swiadomy
jej to szybko rzuciłaś faje
podziwiam znam tez kobitki co palily w ciazy az im ten papieros nie pasował.
No jak się dowiedziałam o ciąży to się poplakalam i poszłam zapalićwypalilam tego jednego a potem już nic. A teraz się maleństwa doczekać nie mogę
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:No jak się dowiedziałam o ciąży to się poplakalam i poszłam zapalić
wypalilam tego jednego a potem już nic. A teraz się maleństwa doczekać nie mogę
ale piersi mnie tak zaczeły bolec mówie poczekam czy miesiączke dostane w ten dzien co powinnam dostac zrobilam test siadłam przy stole i czekam patrze dwie krechy
w szoku bylam poplakalam się i do mamy z placzem zadzwoniłam hahaha jaka radośc byla : D
martafr, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mam komode!!
) taka sliczna
czekam na tate i bedzie mi ja skladal
W koncu bede miala gdzie skladowac Dzidziusia ubranka
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia Sto lat!
Wszystkiego najpiękniejszego, samych pomyślności i wszystkiego co najlepsze!
Mamy dziś święto, dzień zadumy a tu się tak nieprzyjemnie zrobiło. Ja śpiąc na prawym boku odczuwam po chwili jakieś dziwne mrowienie i jest mi źle czego nigdy wcześniej nie czułam a prawy bok był moim ulubionym więc teraz eksmitowałam męża na prawą stronę łóżka i śpię na lewym boku albo na plecach
Skoro pisze, że to MOŻE powoować tak tragiczne skutki jak niedotlenienie malucha to ja osobiście wole wyeliminować to MOŻE. Mam świra na punkcie bezpieczeństwa, straciłam już jedno dziecko i z powodu takiej durnoty jak spanie na którymś z boków nie zamierzam ryzykować i się zastosujeTo MOŻE zawsze może dotyczyć akurat którejś z nas czego nikomu nie życzę. Oczywiście każdy będzie robił jak uważa i jak MOŻE czyjeś dziecko będzie niedotlenione to to też będzie jego sprawa
Każdy niech robi jak uważą, ale po co od razu negować to co ktoś uważa i mówić że to "niewyedukowane" (RLY?) czy głupie.
martafr, Rudzia, Bambi85, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Wracając do tematu to ja również straciłam dziecko. O trzeciej w nocy obudził mnie straszny ból brzucha, ja leżalam na łóżku zalana krwią. Mój facet był w szoku. To był 16 tydzień i nikt nie był w stanie mi wytlumaczyc co się stało. To się wydarzyło podczas snu
-
nick nieaktualny