Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No śliczne te kompleciki a nie orientujecie sie mniej więcej jaka cena???

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    No śliczne te kompleciki a nie orientujecie sie mniej więcej jaka cena???
    Jak napiszesz do tej Natali to dostaniesz wiadomość z przykładowymi zestawami i cenami ale z tego co patrzyłam to nie jest źle :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Jak napiszesz do tej Natali to dostaniesz wiadomość z przykładowymi zestawami i cenami ale z tego co patrzyłam to nie jest źle :)
    Mi też się bardzo podobają. A co to znaczy że nie jest źle? Bo ja w ogóle nie orientuję się ile takie coś może kosztować.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mi też się bardzo podobają. A co to znaczy że nie jest źle? Bo ja w ogóle nie orientuję się ile takie coś może kosztować.
    Wiesz, to zależy od materiału. Takie zestaw rozek, komplet na pościel i ochraniacz koło 250 zł, ale mam wrażenie, ze im więcej elementów zmawiasz tym taniej pani liczy. A jesteś na fb?
    Z innego materiału mam zestaw ochraniacz, zestaw na poduszkę i kołdrę, podusię serduszko i torbę za mniej niż 200 więc to wszystko jest ruchome i umawiasz się z nią na konkretny wyrób.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:08

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:20

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer, tu też są śliczne - zobacz :) Można ceny porównać, bo wydaje mi się, że jest trochę taniej.
    https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?sk=timeline

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Omg, w sumie to dużo. Ja za dobrej jakości pościel 200x220 nie daję tyle... No ale wiadomo, że co dla noworodków to drogie. To samo jest z asortymentem ślubnym, to mega biznes.
    Tak, mam fb. Jak się bardziej zainteresuję to napiszę do tej pani.
    Dokładnie :) ja swoją pościel kupuję w Ikea na przecenach :) ale tej się nie jestem w stanie oprzeć. Poza tym ręczna robota jest w cenie a babeczka cudnie wszystko wykańcza.
    Ale pewnie, że to biznes :) Jak się 8 lat temu czesałam na wesele to za fryzurę na cudze wesele zapłaciłam 60 zł, za fryzurę na swoje 150 :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że takie rzeczy są fajne dla maluszków. Na chrzest synkowi kupiłam garnitur i za kpl zapłaciłam ponad 250zl. Mój się za głowę złapał jak mu cenę podałam. :) ale synek cudnie na zdjęciach wyglądał :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Shimmer, tu też są śliczne - zobacz :) Można ceny porównać, bo wydaje mi się, że jest trochę taniej.
    https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?sk=timeline
    A wiesz, że ja nie widzę cen :( jakaś ślepa jestem czy co? dosłownie w 2 miejscach znalazłam cenę. Za śpiworek 70 zł. Hilfe :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Anka1501 straszne jest to co przeżyłaś,nie umiem opisać nawet jak jest mi przykro że Cie to spotkało, mam nadzieję że zdrowa dzidzia wynagrodzi Ci wszystko

To było prawie 5 lat temu. Mam trzyletniego zdrowego synka, ciąża bez komplikacji. Chociaż musze przyznać, że strasznie schizowalam.

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A wiesz, że ja nie widzę cen :( jakaś ślepa jestem czy co? dosłownie w 2 miejscach znalazłam cenę. Za śpiworek 70 zł. Hilfe :)

Nie ma cen, bo trzeba zapytać na priv. Sklepik niestety na razie nie działa. Mi kiedyś na blogu w komentarzach mignęły. Ale za zestaw kocyk + podusia chyba 70 zł. Z tym, że kocyki są z minky i bawełny nieprzemakalnej, czyli do spania średnio się nadają. Organizer na łóżeczko 65 chyba. Nikt nie mówił, że będzie tanio, zwłaszcza, że to głównie rzeczy ozdobne. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Nie ma cen, bo trzeba zapytać na priv. Sklepik niestety na razie nie działa. Mi kiedyś na blogu w komentarzach mignęły. Ale za zestaw kocyk + podusia chyba 70 zł. Z tym, że kocyki są z minky i bawełny nieprzemakalnej, czyli do spania średnio się nadają. Organizer na łóżeczko 65 chyba. Nikt nie mówił, że będzie tanio, zwłaszcza, że to głównie rzeczy ozdobne. :)
    To ja w sumie nie wiem gdzie wyjdzie taniej :D jakoś u tej Natali mi się bardziej detale podobają (te kokardki, lamóweczki, bąbeleczki) :) zobaczymy co mi odpisze o tych moich truskawkach :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to FB nie mam ,i bym nie zamówiła bo mieszkam w Szkocji no i cena jest troszkę wysoka .Ale rzeczy piękne robi ta pani ,zastanawiam się czy tu takich nie robią .Az pod pytam dziewczyn na Szkocji .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 20:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:55

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    To ja w sumie nie wiem gdzie wyjdzie taniej :D jakoś u tej Natali mi się bardziej detale podobają (te kokardki, lamóweczki, bąbeleczki) :) zobaczymy co mi odpisze o tych moich truskawkach :D

Teraz jak się przyjrzałam to rzeczywiście, jakies takie bardzie indywidualne te projekty są. I te kokardki takie śliczne. :D

Angela, wyrazy współczucia dla koleżanki. Nawet sobie nie wyobrażam jak jej ciężko być samej w takich chwilach. :(

shimmer_lip lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A dziś pisałam o koleżance jej miesięczny synek miał operacje odbytu i czyszczone jelita i jak się okazało to biedactwo musi być karmiony pozajelitowo trzymam kciuki że jest to rozwiązanie tylko tymczasowe i poprostu czekaja aż jelita bedą juz normalnie pracowały :( kurcze a jej mąż w morzu i nic nie wie, podziwiam dziewczynę bo ja bym chyba siedziała i ryczała.
    Trzymam kciuki za malucha!!! A co innego może robić matka jak jest zupełnie bezradna :( też bym wyła :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką sofe kupiliśmy i fotel :) tylko inny kolor http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e508d25024a7.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fddc739c0fa7.jpg

nick nieaktualny, mantissa, Rudzia, MartaAlvi, KASIAB lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDZIA 100000 lat ! Zdrówka, radości i zdrowego dzidziusia no i spełnienia marzeń oczywiście :))

P.S.

MartaFr - zgadzam się z Tobą w 100% z każdą wiadomością w sprawie spania na lewym boku. Wrzucanie zabobonów do jednego worka z uzasadnieniami medycznymi jest dla mnie niedorzeczne :) Dziękuję, więcej tematu nie ciągnę :)

nick nieaktualny, Rudzia, nick nieaktualny, Bambi85, Robotka1 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą wydawało mi się, że dziecię się w brzuszku ruszyło .. Jakby taka pływająca rybka. Później małe puknięcie. Mąż położył dłoń i po chwili mówi "no, chyba też poczułem" :))))) nie wiem czy to to ale pierwszy raz miałam takie wrażenie, że to dziecko :)))) poczekam do bardziej zdecydowanych kopnięć :D

Rudzia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dphfz4.jpg

Moja komoda!! :) tak jeszcze troche prymitywnie ale jutro ladniej tam zrobie :) ten kabel zniknie itd :) mi sie bardzooo ona podoba <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ