X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No śliczne te kompleciki a nie orientujecie sie mniej więcej jaka cena???

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    No śliczne te kompleciki a nie orientujecie sie mniej więcej jaka cena???
    Jak napiszesz do tej Natali to dostaniesz wiadomość z przykładowymi zestawami i cenami ale z tego co patrzyłam to nie jest źle :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Jak napiszesz do tej Natali to dostaniesz wiadomość z przykładowymi zestawami i cenami ale z tego co patrzyłam to nie jest źle :)
    Mi też się bardzo podobają. A co to znaczy że nie jest źle? Bo ja w ogóle nie orientuję się ile takie coś może kosztować.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mi też się bardzo podobają. A co to znaczy że nie jest źle? Bo ja w ogóle nie orientuję się ile takie coś może kosztować.
    Wiesz, to zależy od materiału. Takie zestaw rozek, komplet na pościel i ochraniacz koło 250 zł, ale mam wrażenie, ze im więcej elementów zmawiasz tym taniej pani liczy. A jesteś na fb?
    Z innego materiału mam zestaw ochraniacz, zestaw na poduszkę i kołdrę, podusię serduszko i torbę za mniej niż 200 więc to wszystko jest ruchome i umawiasz się z nią na konkretny wyrób.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:08

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:20

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer, tu też są śliczne - zobacz :) Można ceny porównać, bo wydaje mi się, że jest trochę taniej.
    https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?sk=timeline

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Omg, w sumie to dużo. Ja za dobrej jakości pościel 200x220 nie daję tyle... No ale wiadomo, że co dla noworodków to drogie. To samo jest z asortymentem ślubnym, to mega biznes.
    Tak, mam fb. Jak się bardziej zainteresuję to napiszę do tej pani.
    Dokładnie :) ja swoją pościel kupuję w Ikea na przecenach :) ale tej się nie jestem w stanie oprzeć. Poza tym ręczna robota jest w cenie a babeczka cudnie wszystko wykańcza.
    Ale pewnie, że to biznes :) Jak się 8 lat temu czesałam na wesele to za fryzurę na cudze wesele zapłaciłam 60 zł, za fryzurę na swoje 150 :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że takie rzeczy są fajne dla maluszków. Na chrzest synkowi kupiłam garnitur i za kpl zapłaciłam ponad 250zl. Mój się za głowę złapał jak mu cenę podałam. :) ale synek cudnie na zdjęciach wyglądał :D

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Shimmer, tu też są śliczne - zobacz :) Można ceny porównać, bo wydaje mi się, że jest trochę taniej.
    https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?sk=timeline
    A wiesz, że ja nie widzę cen :( jakaś ślepa jestem czy co? dosłownie w 2 miejscach znalazłam cenę. Za śpiworek 70 zł. Hilfe :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    Anka1501 straszne jest to co przeżyłaś,nie umiem opisać nawet jak jest mi przykro że Cie to spotkało, mam nadzieję że zdrowa dzidzia wynagrodzi Ci wszystko

To było prawie 5 lat temu. Mam trzyletniego zdrowego synka, ciąża bez komplikacji. Chociaż musze przyznać, że strasznie schizowalam.

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A wiesz, że ja nie widzę cen :( jakaś ślepa jestem czy co? dosłownie w 2 miejscach znalazłam cenę. Za śpiworek 70 zł. Hilfe :)

Nie ma cen, bo trzeba zapytać na priv. Sklepik niestety na razie nie działa. Mi kiedyś na blogu w komentarzach mignęły. Ale za zestaw kocyk + podusia chyba 70 zł. Z tym, że kocyki są z minky i bawełny nieprzemakalnej, czyli do spania średnio się nadają. Organizer na łóżeczko 65 chyba. Nikt nie mówił, że będzie tanio, zwłaszcza, że to głównie rzeczy ozdobne. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Nie ma cen, bo trzeba zapytać na priv. Sklepik niestety na razie nie działa. Mi kiedyś na blogu w komentarzach mignęły. Ale za zestaw kocyk + podusia chyba 70 zł. Z tym, że kocyki są z minky i bawełny nieprzemakalnej, czyli do spania średnio się nadają. Organizer na łóżeczko 65 chyba. Nikt nie mówił, że będzie tanio, zwłaszcza, że to głównie rzeczy ozdobne. :)
    To ja w sumie nie wiem gdzie wyjdzie taniej :D jakoś u tej Natali mi się bardziej detale podobają (te kokardki, lamóweczki, bąbeleczki) :) zobaczymy co mi odpisze o tych moich truskawkach :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to FB nie mam ,i bym nie zamówiła bo mieszkam w Szkocji no i cena jest troszkę wysoka .Ale rzeczy piękne robi ta pani ,zastanawiam się czy tu takich nie robią .Az pod pytam dziewczyn na Szkocji .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 20:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:55

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    To ja w sumie nie wiem gdzie wyjdzie taniej :D jakoś u tej Natali mi się bardziej detale podobają (te kokardki, lamóweczki, bąbeleczki) :) zobaczymy co mi odpisze o tych moich truskawkach :D

Teraz jak się przyjrzałam to rzeczywiście, jakies takie bardzie indywidualne te projekty są. I te kokardki takie śliczne. :D

Angela, wyrazy współczucia dla koleżanki. Nawet sobie nie wyobrażam jak jej ciężko być samej w takich chwilach. :(

shimmer_lip lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A dziś pisałam o koleżance jej miesięczny synek miał operacje odbytu i czyszczone jelita i jak się okazało to biedactwo musi być karmiony pozajelitowo trzymam kciuki że jest to rozwiązanie tylko tymczasowe i poprostu czekaja aż jelita bedą juz normalnie pracowały :( kurcze a jej mąż w morzu i nic nie wie, podziwiam dziewczynę bo ja bym chyba siedziała i ryczała.
    Trzymam kciuki za malucha!!! A co innego może robić matka jak jest zupełnie bezradna :( też bym wyła :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką sofe kupiliśmy i fotel :) tylko inny kolor http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e508d25024a7.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fddc739c0fa7.jpg

martafr, mantissa, Rudzia, MartaAlvi, KASIAB lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUDZIA 100000 lat ! Zdrówka, radości i zdrowego dzidziusia no i spełnienia marzeń oczywiście :))

P.S.

MartaFr - zgadzam się z Tobą w 100% z każdą wiadomością w sprawie spania na lewym boku. Wrzucanie zabobonów do jednego worka z uzasadnieniami medycznymi jest dla mnie niedorzeczne :) Dziękuję, więcej tematu nie ciągnę :)

martafr, Rudzia, KasiaKwiatek, Bambi85, Robotka1 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą wydawało mi się, że dziecię się w brzuszku ruszyło .. Jakby taka pływająca rybka. Później małe puknięcie. Mąż położył dłoń i po chwili mówi "no, chyba też poczułem" :))))) nie wiem czy to to ale pierwszy raz miałam takie wrażenie, że to dziecko :)))) poczekam do bardziej zdecydowanych kopnięć :D

Rudzia, martafr, Krysti, mantissa, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dphfz4.jpg

Moja komoda!! :) tak jeszcze troche prymitywnie ale jutro ladniej tam zrobie :) ten kabel zniknie itd :) mi sie bardzooo ona podoba <3

martafr, KasiaKwiatek, Krysti, MartaAlvi, Justinka lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ