Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Rudzia bardzo ładna komoda pewnie mega pojemna ?
No i film który właśnie nie potrzebnie oglądałam bo oczywiście beczałam..
no bardzo pojemnama glebokie szuflady a w tych malych spokojnie pomieszcza sie skerpeteczki, czapeczki itd
)
-
nick nieaktualnycześć, ależ dziś tu nerwowo...
ja zgadzam się z tym lewym bokiem, to medycznie uzasadnione, a poza tym powiem Wam, że mi tak jest wygodniej i ciało samo układa się tak do snu...oczywiście czasem zmieniam na chwilę na prawy czy na plecy, ale nie na długo bo mi się duszno robi i niewygodnie
Rudzia sto lat i duża rośnijhihihi
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj też się popłakałam na tym filmie, a z rodziną oglądaliśmy... ☺
Jeszcze taka ciekawostka, dowiedziałam się dzisiaj że będąc w ciąży z synem mój brzuch był bardziej rozlany i jakoś niżej, a teraz jest bardziej jak piłeczka, a ma być córka ☺ -
Justinka wrote:Oj też się popłakałam na tym filmie, a z rodziną oglądaliśmy... ☺
Jeszcze taka ciekawostka, dowiedziałam się dzisiaj że będąc w ciąży z synem mój brzuch był bardziej rozlany i jakoś niżej, a teraz jest bardziej jak piłeczka, a ma być córka ☺
Zobaczymy czy u mnie sie sprawdzija mam rozlany brzych tak nizej
mam przeczucia na syna wiec moze
w poniedzialek sie dowiemy
-
nick nieaktualnymartafr wrote:jej lekarz mówi że nie wolno wiec tylko przez telefon gadamy codziennie, raz byłam na chwilę pod koniec tygodnia kiedy nie ma aż tak dużego stężenia cytostatyków w organiźmie ale nie mogę jej ucałować czy przytulić czy głupiej herbaty się napić
-
nick nieaktualny
-
Krysti i Rudzia ladne meble!
Ja sie witam zaczynajac 16 tydzien!
Wczoraj chodzilam po gorach z mezem super bylo:)
W 15 tyg zaczelam czuc Malenstwo i wczoraj w schronisku tez czulam wiec lubi gory:)
Ja mam nisko brzuch ale bardziej pileczke duzo osob mi przepowiada syna, ja i maz tez tak myslimy:)
Pytanie temat na dzis: masaz krocza w ciazy....czy ktoras z doswiadczonych mam stosowala i do wszystkich czy planujecie masowac?Krysti lubi tę wiadomość
-
KASIAB wrote:Krysti i Rudzia ladne meble!
Ja sie witam zaczynajac 16 tydzien!
Wczoraj chodzilam po gorach z mezem super bylo:)
W 15 tyg zaczelam czuc Malenstwo i wczoraj w schronisku tez czulam wiec lubi gory:)
Ja mam nisko brzuch ale bardziej pileczke duzo osob mi przepowiada syna, ja i maz tez tak myslimy:)
Pytanie temat na dzis: masaz krocza w ciazy....czy ktoras z doswiadczonych mam stosowala i do wszystkich czy planujecie masowac?z drugiej strony to duzo nie kosztuje a moze pomoc. I jeszcze wiesiolka podobno mozna lykac pod koniec i on tez jakos pomaga.
-
Anka1501 wrote:Wygooglalam to sobie i po przeczytaniu przeciw wskazan do picia tego naparu z liści malin to zdecdowanie nie będę teggo pić.
-
shimmer_lip wrote:To sie pije od 30 ktoregos tygodnia na uelastycznienie miekkich tkanek i ulatwienie porodu. Teraz jest zabroniona. Z tego co wiem to polozne to polecaja. A co Cie tak przerazilo?
Chociażby z tego powodu, że nie powinny pić tego kobiety, które w rodzinie miały przypadki nowotworów. Moja mama rok temu zmarła na raka szyjki macicy
Imbir, czosnek i miód są u mnie na porządku dziennym, więc mi już nie pomogą.