X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia bardzo ładna komoda pewnie mega pojemna ?

No i film który właśnie nie potrzebnie oglądałam bo oczywiście beczałam..

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Rudzia bardzo ładna komoda pewnie mega pojemna ?

No i film który właśnie nie potrzebnie oglądałam bo oczywiście beczałam..

no bardzo pojemna :) ma glebokie szuflady a w tych malych spokojnie pomieszcza sie skerpeteczki, czapeczki itd :))

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Film... Ryczalam jak nienormalna.
    Aż się moje dzieciatko rozruszalo. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, ależ dziś tu nerwowo...
    ja zgadzam się z tym lewym bokiem, to medycznie uzasadnione, a poza tym powiem Wam, że mi tak jest wygodniej i ciało samo układa się tak do snu...oczywiście czasem zmieniam na chwilę na prawy czy na plecy, ale nie na długo bo mi się duszno robi i niewygodnie

Rudzia sto lat i duża rośnij :D :D <3 hihihi

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia super komoda .

• Justinka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj też się popłakałam na tym filmie, a z rodziną oglądaliśmy... ☺
    Jeszcze taka ciekawostka, dowiedziałam się dzisiaj że będąc w ciąży z synem mój brzuch był bardziej rozlany i jakoś niżej, a teraz jest bardziej jak piłeczka, a ma być córka ☺

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Oj też się popłakałam na tym filmie, a z rodziną oglądaliśmy... ☺
    Jeszcze taka ciekawostka, dowiedziałam się dzisiaj że będąc w ciąży z synem mój brzuch był bardziej rozlany i jakoś niżej, a teraz jest bardziej jak piłeczka, a ma być córka ☺

Zobaczymy czy u mnie sie sprawdzi :) ja mam rozlany brzych tak nizej :) mam przeczucia na syna wiec moze :) w poniedzialek sie dowiemy :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    jej lekarz mówi że nie wolno wiec tylko przez telefon gadamy codziennie, raz byłam na chwilę pod koniec tygodnia kiedy nie ma aż tak dużego stężenia cytostatyków w organiźmie ale nie mogę jej ucałować czy przytulić czy głupiej herbaty się napić
    No to faktycznie masz ci los ze nie możesz przy niej być , mam nadzieje ze babcia będzie się czuć coraz lepiej zyczę duzo zdrowia .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Zobaczymy czy u mnie sie sprawdzi :) ja mam rozlany brzych tak nizej :) mam przeczucia na syna wiec moze :) w poniedzialek sie dowiemy :)
    Ja mam wysoko i taki pełny i do przodu idzie :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie a zazwyczaj sie mowi ze taki rozlany na boki to na dziewczynke a pileczka na chlopca :-) usg prawde nam powie :-) albo porod :-)

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti i Rudzia ladne meble!:)

Ja sie witam zaczynajac 16 tydzien!
    Wczoraj chodzilam po gorach z mezem super bylo:)
    W 15 tyg zaczelam czuc Malenstwo i wczoraj w schronisku tez czulam wiec lubi gory:)
    Ja mam nisko brzuch ale bardziej pileczke duzo osob mi przepowiada syna, ja i maz tez tak myslimy:)
    Pytanie temat na dzis: masaz krocza w ciazy....czy ktoras z doswiadczonych mam stosowala i do wszystkich czy planujecie masowac?

Krysti lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi ostatnio przeszla mysl ze chce miec niespodzianke kto wyskoczy z brzucha ale mi przeszlo:)))

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Krysti i Rudzia ladne meble!:)

Ja sie witam zaczynajac 16 tydzien!
    Wczoraj chodzilam po gorach z mezem super bylo:)
    W 15 tyg zaczelam czuc Malenstwo i wczoraj w schronisku tez czulam wiec lubi gory:)
    Ja mam nisko brzuch ale bardziej pileczke duzo osob mi przepowiada syna, ja i maz tez tak myslimy:)
    Pytanie temat na dzis: masaz krocza w ciazy....czy ktoras z doswiadczonych mam stosowala i do wszystkich czy planujecie masowac?
    Ja mam zamiar masowac. Tzn moj maz sie wczoraj dowiedzial ze bedzie mi musial masowac jak juz nie bede siegac. I herbate z lisci malin bede pic a czy to pomaga to zdania sa podzielone. Pewnie te dziewczyny ktore naturalnie sa bardziej elastyczne beda mowily ze to dziala :-) z drugiej strony to duzo nie kosztuje a moze pomoc. I jeszcze wiesiolka podobno mozna lykac pod koniec i on tez jakos pomaga.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Chyba mnie jakieś przeziębienie dopada :(

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER_LIP a te herbatki to w czym mają pomóc? pierwsze słyszę o tym i jestem ciekawa

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygooglalam to sobie i po przeczytaniu przeciw wskazan do picia tego naparu z liści malin to zdecydowanie nie będę tego pić.

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER LIP dobrze miec prywatnego masazyste moj tez chce sie udzielac:) a o wiesiolku cos slyszalam musze doczytac!

shimmer_lip lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Wygooglalam to sobie i po przeczytaniu przeciw wskazan do picia tego naparu z liści malin to zdecdowanie nie będę teggo pić.
    To sie pije od 30 ktoregos tygodnia na uelastycznienie miekkich tkanek i ulatwienie porodu. Teraz jest zabroniona. Z tego co wiem to polozne to polecaja. A co Cie tak przerazilo?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Witam :)
    Chyba mnie jakieś przeziębienie dopada :(
    Taki czas w roku na chorowanie niestety :-( sok z malin, czosnek, imbir i zdrowka zycze :-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    To sie pije od 30 ktoregos tygodnia na uelastycznienie miekkich tkanek i ulatwienie porodu. Teraz jest zabroniona. Z tego co wiem to polozne to polecaja. A co Cie tak przerazilo?

Chociażby z tego powodu, że nie powinny pić tego kobiety, które w rodzinie miały przypadki nowotworów. Moja mama rok temu zmarła na raka szyjki macicy :(
    Imbir, czosnek i miód są u mnie na porządku dziennym, więc mi już nie pomogą.

‹‹ 662 663 664 665 666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ