Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:nie ma reguły z tymi kilogramiami, wszystko zależy od wieku mamy, jej budowy i predyspozycji, nie ma się co porównywać...
ja tylko sama do siebie porównuję...w pierwszej miałam 22 lata i przybrałam w sumie 9,5 kg, w drugiej 27 lat i 12kg w trzeciej...zobaczymyna razie + 4,5kg a no i 38lat
super wiek ja mam kolezanek pelno w Polsce w twoim wieku , ja mam 29
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:49
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Niestety to wcale nie jest fajne. Jak urodziłam, waga szybko spadła i po karmieniu juz nie takie były. Jak mi już pokarm zanikl to płakałam, że są o połowę mniejsze
no ale cóż, coś za coś
przynajmniej synek dobrze wtkarmiony był
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Niestety to wcale nie jest fajne. Jak urodziłam, waga szybko spadła i po karmieniu juz nie takie były. Jak mi już pokarm zanikl to płakałam, że są o połowę mniejsze
no ale cóż, coś za coś
przynajmniej synek dobrze wtkarmiony był
-
Przypomnialam sobie jak podczas karmienia jeszcze w szpitalu miałam takie skurcze brzucha, że łzy w oczach miałam. Dopiero położna mi powiedziała, że to macica tak się zwija gdy ja karmie. Fakt bo po 2 tygodniach miałam brzuch jak przed ciaza. Tylko byłam w szoku, że to aż tak bolało. Potem Już nic nie bolało
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Przypomnialam sobie jak podczas karmienia jeszcze w szpitalu miałam takie skurcze brzucha, że łzy w oczach miałam. Dopiero położna mi powiedziała, że to macica tak się zwija gdy ja karmie. Fakt bo po 2 tygodniach miałam brzuch jak przed ciaza. Tylko byłam w szoku, że to aż tak bolało. Potem Już nic nie bolało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:54
-
Krysti wrote:No tak to jest ale ważne by dzidzia po jadła ,chciala bym by jadło mi z piersi nie z butelki bo lzej jest .a cyce zmaleją wiadomo .
No ja się cieszę bo karmienie ma wg mnie więcej zalet i jakie oszczędnościpoza tym rozmiar B tez jest ładny
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jej tego to nie wiedziałam zeby macica się zwijała .No napewno musiało cię boleć jej .
No ja wiedziałam, że macica musi jakoś wrócić do normalnego rozmiaru ale nie myślałam, że to może być aż taki ból. Ale moja mama mówiła że to samo miała przy każdym karmieniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Hej dziewczyny, w końcu mam internet bez awarii
witam się w 19 tygodniu,mala kopie najczęściej wieczorami
niestety mam dwa rozstępy na piersi ;( musze intensywnie przeciwdziałać
pozdrawiam!!!
a rozstępy no niestety jak masz skłonności do nich to się pojawiają. Musisz mocno skórę nawilżać i natłuszczać i nic więcej nie zrobisz. Ale ja swoje ewentualne rozstępy mam zamiar nosić z dumą
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:To normalne... Pamietam pierwsze dni w szpitalu po porodzie, przy każdym karmieniu bol brzucha, ale położna mówiła ze to dobrze bo to oznacza ze macica szybciej wraca do swoich rozmiarów... Miałam karmić do płakałam, tak bolało
a jak na porodówke pojechalaś to wody ci juz odeszły .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:04
Gosha lubi tę wiadomość