Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:no ja widzę w tabelach że to zdecydowanie za mało, dlatego troszkę się martwie
Krysti lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:To ja bym wolała żeby mi odeszły nawet w sklepie niż mieć cc albo wywoływany poród
ale każdy się boi czego innego
No tak cc tez bym nie chciała a wywolywany poród to zależy. Z synem leżalam tydzień na patologii ciąży bo juz sporo po terminie było. Przez cały tydzień codziennie oxytocyne i zastrzyki dostawalam a akcji porodowej brakdopiero ósmego dnia leżę sobie spokojnie pod kroplowka i mi się mokro zrobiło
wołam położna odzialowa (super babka) ona przebiega, prześcieradło podnosi, zagląda... i krzyczy "No nareszcie! "
trzy godziny później synek leżał u mnie na piersi
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Jeśli dziecko rośnie to nie masz się czym martwić. Gdzieś tu się natknęłam na dziewczynę, która ciążę skończyła z wynikiem -12kg (chyba z 62 na 50) więc nie była otyła. A dzieć normalny i zdrowy.
ło na minusie wagi bym się nei spodziewała w ciążymusiała chyba bardzo mało jeść
Dobrze, że maluch się zdrowy urodził)
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja się tylko modlę, żeby mi wody np w sklepie nie odeszły
mojej siostrze w domu odeszly i zadzwonila sobie po pogotowie poczekala do meza zadzwoniła cieszyla się wariatka a ja z mamą w panice
bo tata w delegacji i same zostałyśmy siostry mąz tez w delegacji był haha ja jako 14 latka jak zobaczylam wody to dla mnie był szook .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:31
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:ło na minusie wagi bym się nei spodziewała w ciąży
musiała chyba bardzo mało jeść
-
Krysti wrote:Ja bym chciala by wody mi odeszly w domu hihi
mojej siostrze w domu odeszly i zadzwonila sobie po pogotowie poczekala do meza zadzwoniła cieszyla się wariatka a ja z mamą w panice
bo tata w delegacji i same zistałysny siostry mąz tez w delegacji był haha ja jako 14 latka jak zobaczylam wody to dla mnie był szook .
No jak mi odeszły wody to też jak osiol się cieszylama potem się darlam przy partych
hehe
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:No jak mi odeszły wody to też jak osiol się cieszylam
a potem się darlam przy partych
hehe
ale az tak zle nie bylo co .Przy partych to jak to jest ja ciemna dupa w tym temacie. Skurcze takie miałaś parte tak! I jak są te parte to trzeba rodzić przy takich !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:35
-
Amy wrote:ło na minusie wagi bym się nei spodziewała w ciąży
musiała chyba bardzo mało jeść
już nie pamiętam co jej było, na bank jadła ale nie wiem czy była na tej diecie cukrzycowej czy jakiś tam powód był. Nie pogniewałabym się na taki wynik
i sama się zastanawiam czy nie przejść na tą dietę. Odkąd wymiotuję raz w tygodniu a nie trzy razy dziennie mam już prawie kilosa do przodu
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:
ale az tak zle nie bylo co .Przy partych to jak to jest ja ciemna dupa w tym temacie. Skurcze takie miałaś parte tak! I jak są te parte to trzeba rodzić przy takich !
To już te skurcze gdzie dziecko przechodzi przez kanał rodny. Zarzekalam się, że nie będę krzyczeć ale ból taki, że nie mogłam tego opanować.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Właśnie chciałam Ci znaleźć ten wpis ale jakoś mi nie idzie
już nie pamiętam co jej było, na bank jadła ale nie wiem czy była na tej diecie cukrzycowej czy jakiś tam powód był. Nie pogniewałabym się na taki wynik
i sama się zastanawiam czy nie przejść na tą dietę. Odkąd wymiotuję raz w tygodniu a nie trzy razy dziennie mam już prawie kilosa do przodu
na diecie to właśnie trudno przytyć
Ja bym chciała max 10 kg, ale moja mama ze mną miala +20jak ja bym przytyla tyle to bym jak wieloryb wyglądała
a tego absolutnie nie chcę. Dlatego jak najszybciej chcę zacząć chodzić na basen, żeby troszkę dupsko ruszyć i je ujędrnić
bo przytyć to można, ważne dla mnie jest żeby JAKOŚ ta dupa wyglądała :PPP wciąz jestem Kobietą i żoną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A używacie balsamu palmers? Planuje jutro kupić i do brzucha i do biustu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:42
-
hwesta wrote:A używacie balsamu palmers? Planuje jutro kupić i do brzucha i do biustu
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:
Krysti ból porodowy to masakra u mnie była ale jednocześnie najpiękniejsze przeżycie. W trakcie porodu myślałam, że zemdleje i ze nie dam rady urodzić ale już po porodzie stwierdziłam, że to cudowne było
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja chyba będe mieć potęzny brzuch tak mi rośnie ze jak słonica bede wygladać
to fajny:)))
Ja to będę szeroka:(( moj brzuch mały a biodra duże((
Tez używam Palmersa, a czasem oliwki dla dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:46
Krysti lubi tę wiadomość