Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:To normalne... Pamietam pierwsze dni w szpitalu po porodzie, przy każdym karmieniu bol brzucha, ale położna mówiła ze to dobrze bo to oznacza ze macica szybciej wraca do swoich rozmiarów... Miałam karmić do płakałam, tak bolało
Ja miałam to samo ale dziewczyna, która leżała obok to się dziwila bo ją nic nie bolało podczas karmienia -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:To zapewne tez tak będe mieć .
a jak na porodówke pojechalaś to wody ci juz odeszły .
Krysti lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry :*
Co do piersi to ja juz placze bo sa ogromne.. zawsze mialam duze ale teraz to masakra. Nosilam do tej pory stanik 80F a od kilku dni zauwszylam ze piersi wyplywaja i juz sie nie nadaje do noszeniashimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Rano wyszłam ze szpitala bo leżałam ze wzgl na nadciśnienie, do terminu było jeszcze 2 tyg wiec lekarz stwierdził ze lepiej żebym tez czas była w domu... A tu w nocy... Chlup -wody odeszły.
-
Krysti wrote:Anka zaprosze cię do mnie na dolny sląsk zobaczysz jak tam ładnie
Do karpacza pojedziemy do szklarskiej
U mnie jest gdzie spać takze luz ,My dom niedaleko szczecina budujemy na małej wiosce
A wiesz, że nigdy w górach nie byłam?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzien dobry :*
Co do piersi to ja juz placze bo sa ogromne.. zawsze mialam duze ale teraz to masakra. Nosilam do tej pory stanik 80F a od kilku dni zauwszylam ze piersi wyplywaja i juz sie nie nadaje do noszeniano to widze ze cyce tobie tez zaczeły wojować a do konca jest jeszcze trochę .
-
nick nieaktualnyHej
aż się przez was zmierzyłam.
w pępku tylko 81??? miesiąc temu było z 80 chyba
73 cm nad pępkiem
a i waga 68.9 kg
więc w sumie przytyłam już 2,3 kg a już połowa ciązy, nie za mało?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:15
-
Rudzia wrote:Dzien dobry :*
Co do piersi to ja juz placze bo sa ogromne.. zawsze mialam duze ale teraz to masakra. Nosilam do tej pory stanik 80F a od kilku dni zauwszylam ze piersi wyplywaja i juz sie nie nadaje do noszeniamam nadzieję, że to nie za wcześnie
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Hej
aż się przez was zmierzyłam.
w pępku tylko 81??? miesiąc temu było z 80 chyba
73 cm nad pępkiem
a i waga 68.9 kg
więc w sumie przytyłam już 2,3 kg a już połowa ciązy, nie za mało?????twoja waga super jest .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Rudzia ja sobie kupiłam takie obleśne, babciowe, miękkie staniki i one są moim wybawieniem. Też mam mega wielkie cyce i w koronkach na fiszbinach okrutnie mnie bolały sutki a w tych babciowych nie. I wiecie ja dalej mam błyszczące sutki po całym dniu w staniku. Zwłaszcza prawy i to wygląda jakbym sobie tłuszczem go wysmarowała a na samym czubku brodawki mam taką białą wydzielinę. Jest jej bardzo mało ale to chyba jakieś początki produkcji
mam nadzieję, że to nie za wcześnie
-
nick nieaktualny