X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to u mnie odwrotnie :) ja mam normalnie B a siostra HH :) ale ona szczupła a takie piersi to dziwnie wyglądają i po dwóch ciazach nie mają wcale jędrności

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    To normalne... Pamietam pierwsze dni w szpitalu po porodzie, przy każdym karmieniu bol brzucha, ale położna mówiła ze to dobrze bo to oznacza ze macica szybciej wraca do swoich rozmiarów... Miałam karmić do płakałam, tak bolało

Ja miałam to samo ale dziewczyna, która leżała obok to się dziwila bo ją nic nie bolało podczas karmienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezle HH ma :) ja mam kokezanke co tez narzeka no swoje bardzo duze piersi dziwnie wygladają jak załozy strój kąpielowy ,czasem ją kręgosłup boli od piersi .

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To zapewne tez tak będe mieć .:) a jak na porodówke pojechalaś to wody ci juz odeszły .
    Rano wyszłam ze szpitala bo leżałam ze wzgl na nadciśnienie, do terminu było jeszcze 2 tyg wiec lekarz stwierdził ze lepiej żebym tez czas była w domu... A tu w nocy... Chlup -wody odeszły.

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :*

Co do piersi to ja juz placze bo sa ogromne.. zawsze mialam duze ale teraz to masakra. Nosilam do tej pory stanik 80F a od kilku dni zauwszylam ze piersi wyplywaja i juz sie nie nadaje do noszenia :( :(

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka zaprosze cię do mnie na dolny sląsk zobaczysz jak tam ładnie :) Do karpacza pojedziemy do szklarskiej :) U mnie jest gdzie spać takze luz ,My dom niedaleko szczecina budujemy na małej wiosce :)

Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko modlę, żeby mi wody np w sklepie nie odeszły :D

Krysti lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja się tylko modlę, żeby mi wody np w sklepie nie odeszły :D
    To ja bym wolała żeby mi odeszły nawet w sklepie niż mieć cc albo wywoływany poród :) ale każdy się boi czego innego :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Rano wyszłam ze szpitala bo leżałam ze wzgl na nadciśnienie, do terminu było jeszcze 2 tyg wiec lekarz stwierdził ze lepiej żebym tez czas była w domu... A tu w nocy... Chlup -wody odeszły.
    Martwie się ze ja tez urodze przed terminem bo ja to cisnieniowiec jestem .:/

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Anka zaprosze cię do mnie na dolny sląsk zobaczysz jak tam ładnie :) Do karpacza pojedziemy do szklarskiej :) U mnie jest gdzie spać takze luz ,My dom niedaleko szczecina budujemy na małej wiosce :)

A wiesz, że nigdy w górach nie byłam? :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Co do piersi to ja juz placze bo sa ogromne.. zawsze mialam duze ale teraz to masakra. Nosilam do tej pory stanik 80F a od kilku dni zauwszylam ze piersi wyplywaja i juz sie nie nadaje do noszenia :( :(
    Czesc Rudzia :) no to widze ze cyce tobie tez zaczeły wojować a do konca jest jeszcze trochę .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D
    aż się przez was zmierzyłam.
    w pępku tylko 81??? miesiąc temu było z 80 chyba
    73 cm nad pępkiem

a i waga 68.9 kg
    więc w sumie przytyłam już 2,3 kg a już połowa ciązy, nie za mało?????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:15

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Czesc Rudzia :) no to widze ze cyce tobie tez zaczeły wojować a do konca jest jeszcze trochę .

Nooo.. tragedia.. wygladam jak dojna krowa.. bluzki mi sie nawet nie dopinaja :(

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Rudzia ja sobie kupiłam takie obleśne, babciowe, miękkie staniki i one są moim wybawieniem. Też mam mega wielkie cyce i w koronkach na fiszbinach okrutnie mnie bolały sutki a w tych babciowych nie. I wiecie ja dalej mam błyszczące sutki po całym dniu w staniku. Zwłaszcza prawy i to wygląda jakbym sobie tłuszczem go wysmarowała a na samym czubku brodawki mam taką białą wydzielinę. Jest jej bardzo mało ale to chyba jakieś początki produkcji :D mam nadzieję, że to nie za wcześnie :)

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A wiesz, że nigdy w górach nie byłam? :)
    No to juz masz szanse :) zobaczyć. :) dzieci się porodzą troszke podrosną to mozna się spodkać.Poza tym z dzuewczynami mamy w planie spodkac się wszystkie z dzieciaczkami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Nooo.. tragedia.. wygladam jak dojna krowa.. bluzki mi sie nawet nie dopinaja :(

Ja tez tak wyglądam :( cycki mega dyże z pełnego A jakieś małe D w tej chwili..

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Hej :D
    aż się przez was zmierzyłam.
    w pępku tylko 81??? miesiąc temu było z 80 chyba
    73 cm nad pępkiem

a i waga 68.9 kg
    więc w sumie przytyłam już 2,3 kg a już połowa ciązy, nie za mało?????
    Amy ja nic nie przytyłam chudne a wszystko dzidzia zabiera ,:) twoja waga super jest .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy ja nic nie przytyłam chudne a wszystko dzidzia zabiera ,:) twoja waga super jest .

no ja widzę w tabelach że to zdecydowanie za mało, dlatego troszkę się martwie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Rudzia ja sobie kupiłam takie obleśne, babciowe, miękkie staniki i one są moim wybawieniem. Też mam mega wielkie cyce i w koronkach na fiszbinach okrutnie mnie bolały sutki a w tych babciowych nie. I wiecie ja dalej mam błyszczące sutki po całym dniu w staniku. Zwłaszcza prawy i to wygląda jakbym sobie tłuszczem go wysmarowała a na samym czubku brodawki mam taką białą wydzielinę. Jest jej bardzo mało ale to chyba jakieś początki produkcji :D mam nadzieję, że to nie za wcześnie :)
    Ja tez tak mam z tymi sutkami tłuste takie i wydzielina się zbiera biaława .:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    no ja widzę w tabelach że to zdecydowanie za mało, dlatego troszkę się martwie
    Nic się nie martw kazdy ciąze przechodzi inaczej jedne tyją drugie nie dopiero przy koncu .

mantissa lubi tę wiadomość

‹‹ 665 666 667 668 669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ