Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kobitki,
a ja się witam w 17 tygodniu, zostało mi 2 tygodnie do 5 miesiącai mam 40% ciąży za sobą
tyle statystyk
odebrałam wyniki badań, mocz wzorowo, morfologia też, nic się nie dzieje, wszystko w normach
czekam na czwartek z niecierpliwością bo usg może pokaże któż to mnie tak kopie, czuję Groszka coraz częściej i usiłuję skojarzyć kiedy jest aktywny a kiedy sobie śpi
dziś leniwy dzień, po wczorajszym sprincie po cmentarzach - zaliczyłam 3 po całej Warszawie, wieczorem jeszcze mieliśmy gości więc dziś czuję to w "kościach"shimmer_lip, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Hej dziewczyny, w końcu mam internet bez awarii
witam się w 19 tygodniu,mala kopie najczęściej wieczorami
niestety mam dwa rozstępy na piersi ;( musze intensywnie przeciwdziałać
pozdrawiam!!!
Ja mam rozstępy po poprzedniej ciąży, wyskoczyly mi dwa tygodnie przed porodem (urodziłam 16dni po terminie)
Czasem nie da sie ich uniknąć -
W pierwszej ciazy przytyłam 20 kg, i wierzcie mi 9 miesięcy bez rozstępów. Ale po porodzie zaczęły wyskakiwać, dzień po dniu... Szybki spadek wagi,... Teraz 19 tydzien i codzienne namiętne smarowanie, skóra juz nie ta co 9 lat temu...
Krysti lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:W pierwszej ciazy przytyłam 20 kg, i wierzcie mi 9 miesięcy bez rozstępów. Ale po porodzie zaczęły wyskakiwać, dzień po dniu... Szybki spadek wagi,... Teraz 19 tydzien i codzienne namiętne smarowanie, skóra juz nie ta co 9 lat temu...
Ja w pierwszej przytyłam 17kg a regularnie smarowalam się jeszcze przed zajściem w ciążę. Teraz mam koniec 18 tygodnia i na razie 2 kg na plusie. -
nick nieaktualnycześć Gosha a na kiedy termin?
Może z tymi rozstępami nie będzie tak źle, ja w pierwszej ciąży miałam na biuście ale w drugiej już wcale, mam nadzieję, że teraz w trzeciej też uda się uniknąć, choć masz rację skóra nie ta...u mnie 11 lat od poprzedniej minęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:26
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja w pierwszej przytyłam 17kg a regularnie smarowalam się jeszcze przed zajściem w ciążę. Teraz mam koniec 18 tygodnia i na razie 2 kg na plusie.
nic nie przytylam wszystko dziecko zabiera do siebie odemnie a mi się wydaje ze ja zeszczuplałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja w szpitalu się warzylam miałam kg do przodu ,potem polozna mnie zwarzyla w poprzedni poniedzialek waga jak z przed ciązy
nic nie przytylam wszystko dziecko zabiera do siebie odemnie a mi się wydaje ze ja zeszczuplałam
Ja też tak jakbym schudła w pupie i ramionach ale brzuszek mam za to ogromny. Ale na ostatnim Usg lekarz mówił, że mam bardzo dużo wód plodowych (z synem tez tak miałam).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja też tak jakbym schudła w pupie i ramionach ale brzuszek mam za to ogromny. Ale na ostatnim Usg lekarz mówił, że mam bardzo dużo wód plodowych (z synem tez tak miałam).
-
KasiaKwiatek wrote:cześć Gosha a na kiedy termin?
Może z tymi rozstępami nie będzie tak źle, ja w pierwszej ciąży miałam na biuście ale w drugiej już wcale, mam nadzieję, że teraz w trzeciej też uda się uniknąć, choć masz rację skóra nie ta...u mnie 11 lat od poprzedniej minęło
Termin na 1 kwietniaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie ma reguły z tymi kilogramiami, wszystko zależy od wieku mamy, jej budowy i predyspozycji, nie ma się co porównywać...
ja tylko sama do siebie porównuję...w pierwszej miałam 22 lata i przybrałam w sumie 9,5 kg, w drugiej 27 lat i 12kg w trzeciej...zobaczymyna razie + 4,5kg a no i 38lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:35
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny