X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesiołka wezmę pod uwagę ale musze poczytać jeszcze na ten temat.
    To, ze synka urodziłam w trzy godziny (4kg) to nie znaczy, że teraz też tak łatwo pójdzie :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, w końcu mam internet bez awarii :) witam się w 19 tygodniu,mala kopie najczęściej wieczorami ;) niestety mam dwa rozstępy na piersi ;( musze intensywnie przeciwdziałać ;) pozdrawiam!!!

shimmer_lip, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobitki,
    a ja się witam w 17 tygodniu, zostało mi 2 tygodnie do 5 miesiąca :) i mam 40% ciąży za sobą :)
    tyle statystyk
    odebrałam wyniki badań, mocz wzorowo, morfologia też, nic się nie dzieje, wszystko w normach
    czekam na czwartek z niecierpliwością bo usg może pokaże któż to mnie tak kopie, czuję Groszka coraz częściej i usiłuję skojarzyć kiedy jest aktywny a kiedy sobie śpi
    dziś leniwy dzień, po wczorajszym sprincie po cmentarzach - zaliczyłam 3 po całej Warszawie, wieczorem jeszcze mieliśmy gości więc dziś czuję to w "kościach"

shimmer_lip, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej dziewczyny, w końcu mam internet bez awarii :) witam się w 19 tygodniu,mala kopie najczęściej wieczorami ;) niestety mam dwa rozstępy na piersi ;( musze intensywnie przeciwdziałać ;) pozdrawiam!!!

Ja mam rozstępy po poprzedniej ciąży, wyskoczyly mi dwa tygodnie przed porodem (urodziłam 16dni po terminie)
    Czasem nie da sie ich uniknąć :(

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciazy przytyłam 20 kg, i wierzcie mi 9 miesięcy bez rozstępów. Ale po porodzie zaczęły wyskakiwać, dzień po dniu... Szybki spadek wagi,... Teraz 19 tydzien i codzienne namiętne smarowanie, skóra juz nie ta co 9 lat temu...

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    W pierwszej ciazy przytyłam 20 kg, i wierzcie mi 9 miesięcy bez rozstępów. Ale po porodzie zaczęły wyskakiwać, dzień po dniu... Szybki spadek wagi,... Teraz 19 tydzien i codzienne namiętne smarowanie, skóra juz nie ta co 9 lat temu...

Ja w pierwszej przytyłam 17kg a regularnie smarowalam się jeszcze przed zajściem w ciążę. Teraz mam koniec 18 tygodnia i na razie 2 kg na plusie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Gosha a na kiedy termin?
    Może z tymi rozstępami nie będzie tak źle, ja w pierwszej ciąży miałam na biuście ale w drugiej już wcale, mam nadzieję, że teraz w trzeciej też uda się uniknąć, choć masz rację skóra nie ta... ;) u mnie 11 lat od poprzedniej minęło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja w pierwszej przytyłam 17kg a regularnie smarowalam się jeszcze przed zajściem w ciążę. Teraz mam koniec 18 tygodnia i na razie 2 kg na plusie.
    Ja w szpitalu się warzylam miałam kg do przodu ,potem polozna mnie zwarzyla w poprzedni poniedzialek waga jak z przed ciązy :) nic nie przytylam wszystko dziecko zabiera do siebie odemnie a mi się wydaje ze ja zeszczuplałam :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam też tak dziwnie strony przeskakuja? :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przytyłam w porywach 2 kg,ale na centymetrze w piersiach 6 cm,mialam 84 a mam 90, także jak tak dalej pójdzie to seksbomba zostane;)

Anka1501, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam dziewczyny co w ciązy przy samej koncówce przytyły 4 kg 5 kg one szczupłe jak tyczki a brzuchy potęzne :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja w szpitalu się warzylam miałam kg do przodu ,potem polozna mnie zwarzyla w poprzedni poniedzialek waga jak z przed ciązy :) nic nie przytylam wszystko dziecko zabiera do siebie odemnie a mi się wydaje ze ja zeszczuplałam :)

Ja też tak jakbym schudła w pupie i ramionach ale brzuszek mam za to ogromny. Ale na ostatnim Usg lekarz mówił, że mam bardzo dużo wód plodowych (z synem tez tak miałam).

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja przytyłam w porywach 2 kg,ale na centymetrze w piersiach 6 cm,mialam 84 a mam 90, także jak tak dalej pójdzie to seksbomba zostane;)
    No ja z 85B na 75 D juz skoczyłam i juz się zamały stanik wydaje :)Ja pamela cyce :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja też tak jakbym schudła w pupie i ramionach ale brzuszek mam za to ogromny. Ale na ostatnim Usg lekarz mówił, że mam bardzo dużo wód plodowych (z synem tez tak miałam).
    Ja tez mam duzo wód płodowych dziecko luznie śmiga sobie :)Brzuch mi wysadziło sporo

• Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    cześć Gosha a na kiedy termin?
    Może z tymi rozstępami nie będzie tak źle, ja w pierwszej ciąży miałam na biuście ale w drugiej już wcale, mam nadzieję, że teraz w trzeciej też uda się uniknąć, choć masz rację skóra nie ta... ;) u mnie 11 lat od poprzedniej minęło

Termin na 1 kwietnia

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma reguły z tymi kilogramiami, wszystko zależy od wieku mamy, jej budowy i predyspozycji, nie ma się co porównywać...
    ja tylko sama do siebie porównuję...w pierwszej miałam 22 lata i przybrałam w sumie 9,5 kg, w drugiej 27 lat i 12kg w trzeciej...zobaczymy :D na razie + 4,5kg a no i 38lat :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:35

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Znam dziewczyny co w ciązy przy samej koncówce przytyły 4 kg 5 kg one szczupłe jak tyczki a brzuchy potęzne :D

Nasza znajoma była taka szczuplutka a przez ciążę z synem 32 kg przytyla z czego 20 zostało :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti no niemożliwe że 10cm w obwodzie zmalałaś :D

chyba jakaś awaria bo i mi strony jakoś tak skaczą i gubią się posty a potem pokzują

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:36

Krysti lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No ja z 85B na 75 D juz skoczyłam i juz się zamały stanik wydaje :)Ja pamela cyce :)

No tylko nasze są naturalne :D

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ