Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia 100 lat.
powiem wam ze czytam te dzisiejsze posty i musze cos powiedziec. troche nie rozumiem tego "linczu" na Idzie. wszystkie tutaj jestescie uczulone na wyrażanie swojego zdania ale jak juz ktos cos powie to bron cie Panie Boze. nie chce tu nikogo obrazac czy cos ale moze porad lekarskich szukajmy u lekarzy. i nie bierzcie tak wszystkiego do siebie, na pewno będzie mniej nieporozumień
Angela89, mantissa, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Wracając do tematu to ja również straciłam dziecko. O trzeciej w nocy obudził mnie straszny ból brzucha, ja leżalam na łóżku zalana krwią. Mój facet był w szoku. To był 16 tydzień i nikt nie był w stanie mi wytlumaczyc co się stało. To się wydarzyło podczas snu
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:Rudzia 100 lat.
powiem wam ze czytam te dzisiejsze posty i musze cos powiedziec. troche nie rozumiem tego "linczu" na Idzie. wszystkie tutaj jestescie uczulone na wyrażanie swojego zdania ale jak juz ktos cos powie to bron cie Panie Boze. nie chce tu nikogo obrazac czy cos ale moze porad lekarskich szukajmy u lekarzy. i nie bierzcie tak wszystkiego do siebie, na pewno będzie mniej nieporozumień
takie podejście prowadzi tylko do tego że dziewczyny będą się bały napisać czy zapytać o coś bo zostaną wyśmiane a forum jest po to by dzielić się obawami, poradami, jedna chodzi na nfz inna prywatnie i można od siebie czerpać wiedzę, nie ma tu głupszych czy mądrzejszych tylko są różne punkty widzenia bo i każdy człowiek jest innyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 17:52
Krysti, Lwica, Rudzia, misia83, Fasia, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:czy ktoś w tej sytuacji szukał porady?? Rudzia tylko powiedziała że się nie wyspała bo nie może się przyzwyczaić do spania na lewym boku i została za to wyśmiana, że to niby zabobon i w związku z tym musi zostać wyedukowana przez koleżankę a na Idze nie było żadnego linczu, nie wyolbrzymiajmy
takie podejście prowadzi tylko do tego że dziewczyny będą się bały napisać czy zapytać o coś bo zostaną wyśmiane a forum jest po to by dzielić się obawami, poradami, jedna chodzi na nfz inna prywatnie i można od siebie czerpać wiedzę, nie ma tu głupszych czy mądrzejszych tylko są różne punkty widzenia bo i każdy człowiek jest innymartafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:ja prze pół dnia miałam na coś ochotę ale nie wiedziałam na co, w końcu zjadłam kanapkę z masełkiem i miodem i to było to:)mąż pokoik maluje czy obrazy
drewniane na biało maluje przy panelowe
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:ah Martafr na prawdę nie chce mi sie z Toba polemizować, niech kazdy robi to co uważa za słuszne.
shimmer_lip, Krysti, Bambi85, Lwica, Rudzia, Anka1501, adk_1989, Fasia, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:ja prze pół dnia miałam na coś ochotę ale nie wiedziałam na co, w końcu zjadłam kanapkę z masełkiem i miodem i to było to:)mąż pokoik maluje czy obrazy
mam kukurydze jeszcze do ugotowania
a ty marta jak się czujesz widziałaś babcie od czasu kiedy ci rodzinka zabroniła do babci chodzić .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Tez mam miód i zapewne zjem sibie kromala z miodem ale to pozniej
mam kukurydze jeszcze do ugotowania
a ty marta jak się czujesz widziałaś babcie od czasu kiedy ci rodzinka zabroniła do babci chodzić .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:18
-
Angela89 wrote:A ty gdzie się podziewałaś dawno Ciebie nie było
jakoś się nie umiałam przez chwilę odnaleźć
ale już mi przeszło
humorki ciężarówek może
pokażę Wam coś kobietki na rozluźnienienamiar mam od kupla, rzecz sprawdzona, pięknie wykończona i ja już wiem, że kupię tylko nie mogę się zdecydować co i w jakim kolorze
a to przecież mega poważna decyzja
https://www.facebook.com/handmade.Natali?fref=tsmartafr, Angela89, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A jakoś ostatnio miałam doła forumowego
ale już mi przeszło
humorki ciężarówek może
pokażę Wam coś kobietki na rozluźnienienamiar mam od kupla, rzecz sprawdzona, pięknie wykończona i ja już wiem, że kupię tylko nie mogę się zdecydować co i w jakim kolorze
https://www.facebook.com/handmade.Natali?fref=ts
Piękne my myślimy nad takim kocykiem kolor nie wybiore bo nie wiem co we mnie pływa.
Co do doła forumowego są lepsze i gorsze dni, ja np zamiast pisać pracę siedzę i czytam co tam drukujeciemartafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A jakoś ostatnio miałam doła forumowego
ale już mi przeszło
humorki ciężarówek może
https://www.facebook.com/handmade.Natali?fref=ts -
Angela89 wrote:Piękne my myślimy nad takim kocykiem kolor nie wybiore bo nie wiem co we mnie pływa.
Co do doła forumowego są lepsze i gorsze dni, ja np zamiast pisać pracę siedzę i czytam co tam drukujeciedokładnie tak samo robiłam jak pisałam i licencjata i magisterkę
też czekam na potwierdzenie płci z drugiej strony korci mnie jakiś zestaw bez płci żeby dla drugiego dziecięcia się też przydał
-
martafr wrote:oglądałam tę stronkę nie dawno, mają śliczne zestawienia wzorów i kolorów też coś może wybiorę ale trzeba poczekać na płeć choć szaro-żółto-biały w gwiazdeczki byłby ok
rozwalił mnie
tylko poproszę ją zeby się wypowiedziała nad zestawieniem truskawek z turkusem zeby było i dla dziewczynki i dla chłopca