X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia 100 lat. :)

powiem wam ze czytam te dzisiejsze posty i musze cos powiedziec. troche nie rozumiem tego "linczu" na Idzie. wszystkie tutaj jestescie uczulone na wyrażanie swojego zdania ale jak juz ktos cos powie to bron cie Panie Boze. nie chce tu nikogo obrazac czy cos ale moze porad lekarskich szukajmy u lekarzy. i nie bierzcie tak wszystkiego do siebie, na pewno będzie mniej nieporozumień ;)

Angela89, mantissa, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Wracając do tematu to ja również straciłam dziecko. O trzeciej w nocy obudził mnie straszny ból brzucha, ja leżalam na łóżku zalana krwią. Mój facet był w szoku. To był 16 tydzień i nikt nie był w stanie mi wytlumaczyc co się stało. To się wydarzyło podczas snu :/
    Anka1501 straszne jest to co przeżyłaś,nie umiem opisać nawet jak jest mi przykro że Cie to spotkało, mam nadzieję że zdrowa dzidzia wynagrodzi Ci wszystko

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    Rudzia 100 lat. :)

powiem wam ze czytam te dzisiejsze posty i musze cos powiedziec. troche nie rozumiem tego "linczu" na Idzie. wszystkie tutaj jestescie uczulone na wyrażanie swojego zdania ale jak juz ktos cos powie to bron cie Panie Boze. nie chce tu nikogo obrazac czy cos ale moze porad lekarskich szukajmy u lekarzy. i nie bierzcie tak wszystkiego do siebie, na pewno będzie mniej nieporozumień ;)
    czy ktoś w tej sytuacji szukał porady?? Rudzia tylko powiedziała że się nie wyspała bo nie może się przyzwyczaić do spania na lewym boku i została za to wyśmiana, że to niby zabobon i w związku z tym musi zostać wyedukowana przez koleżankę a na Idze nie było żadnego linczu, nie wyolbrzymiajmy

takie podejście prowadzi tylko do tego że dziewczyny będą się bały napisać czy zapytać o coś bo zostaną wyśmiane a forum jest po to by dzielić się obawami, poradami, jedna chodzi na nfz inna prywatnie i można od siebie czerpać wiedzę, nie ma tu głupszych czy mądrzejszych tylko są różne punkty widzenia bo i każdy człowiek jest inny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 17:52

Krysti, Lwica, Rudzia, misia83, Fasia, Auro lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    jeszcze nie mam tej poduchy ale chce ja zakupic wlasnie poki co wspomagam sie koldra :)
    Ja Rudzia kupiłam dziś w Tutejszym Argos tą poduche i super jest :)

martafr, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tostów się najadłam szynka serek oliwki pieczareczki smażone pychaaa :D leze jak łania na łózku i wodę pije haha ,moj maluje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah Martafr na prawdę nie chce mi sie z Toba polemizować, niech kazdy robi to co uważa za słuszne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    czy ktoś w tej sytuacji szukał porady?? Rudzia tylko powiedziała że się nie wyspała bo nie może się przyzwyczaić do spania na lewym boku i została za to wyśmiana, że to niby zabobon i w związku z tym musi zostać wyedukowana przez koleżankę a na Idze nie było żadnego linczu, nie wyolbrzymiajmy

takie podejście prowadzi tylko do tego że dziewczyny będą się bały napisać czy zapytać o coś bo zostaną wyśmiane a forum jest po to by dzielić się obawami, poradami, jedna chodzi na nfz inna prywatnie i można od siebie czerpać wiedzę, nie ma tu głupszych czy mądrzejszych tylko są różne punkty widzenia bo i każdy człowiek jest inny
    Racja trzeba zyć w zgodzie i sobie doradzać bo wnet nikt tu pisać nie będzie chciał na kwietniówkach ,Ja kazdej dziewczyny zdanie szanuje i nie widzę w tym nic złego jak kazda wypowie się co mysli i czuje itp ,Racja kazdy człowiek jest inny i tyle . Nikt nikogo nie wyśmiewa i nie obraża tak .

martafr lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja prze pół dnia miałam na coś ochotę ale nie wiedziałam na co, w końcu zjadłam kanapkę z masełkiem i miodem i to było to:)mąż pokoik maluje czy obrazy
    Wykonczenia scienne :) drewniane na biało maluje przy panelowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    ah Martafr na prawdę nie chce mi sie z Toba polemizować, niech kazdy robi to co uważa za słuszne.
    to samo napisałam wcześniej:) ja nie przekonuje nikogo do moich poglądów, Ty trzymasz jedną stronę ja drugą bo bardzo nie lubię jak ktoś się naśmiewa z innych tylko dlatego że ma inne zdanie ,na tym zakończmy zresztą zaczyna się robić na forum ostatnio niemiła atmosfera, nie można pisać o normalnych rzeczach, o jedzeniu itp., zaczyna się pouczanie-edukowanie i naśmiewanie z innych to chyba nie dla mnie a było kiedyś naprawdę miło

shimmer_lip, Krysti, Bambi85, Lwica, Rudzia, Anka1501, adk_1989, Fasia, MartaAlvi lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Rudzia :)

Rudzia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja prze pół dnia miałam na coś ochotę ale nie wiedziałam na co, w końcu zjadłam kanapkę z masełkiem i miodem i to było to:)mąż pokoik maluje czy obrazy
    Tez mam miód i zapewne zjem sibie kromala z miodem ale to pozniej :) mam kukurydze jeszcze do ugotowania :) a ty marta jak się czujesz widziałaś babcie od czasu kiedy ci rodzinka zabroniła do babci chodzić .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Sto lat Rudzia :)

A ty gdzie się podziewałaś dawno Ciebie nie było :)

martafr, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Tez mam miód i zapewne zjem sibie kromala z miodem ale to pozniej :) mam kukurydze jeszcze do ugotowania :) a ty marta jak się czujesz widziałaś babcie od czasu kiedy ci rodzinka zabroniła do babci chodzić .
    jej lekarz mówi że nie wolno wiec tylko przez telefon gadamy codziennie, raz byłam na chwilę pod koniec tygodnia kiedy nie ma aż tak dużego stężenia cytostatyków w organiźmie ale nie mogę jej ucałować czy przytulić czy głupiej herbaty się napić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:18

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A ty gdzie się podziewałaś dawno Ciebie nie było :)
    A jakoś ostatnio miałam doła forumowego :) jakoś się nie umiałam przez chwilę odnaleźć :) ale już mi przeszło :) humorki ciężarówek może :D
    pokażę Wam coś kobietki na rozluźnienie :) namiar mam od kupla, rzecz sprawdzona, pięknie wykończona i ja już wiem, że kupię tylko nie mogę się zdecydować co i w jakim kolorze :D a to przecież mega poważna decyzja :D
    https://www.facebook.com/handmade.Natali?fref=ts

martafr, Angela89, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A jakoś ostatnio miałam doła forumowego :) jakoś się nie umiałam przez chwilę odnaleźć :) ale już mi przeszło :) humorki ciężarówek może :D
    pokażę Wam coś kobietki na rozluźnienie :) namiar mam od kupla, rzecz sprawdzona, pięknie wykończona i ja już wiem, że kupię tylko nie mogę się zdecydować co i w jakim kolorze :D a to przecież mega poważna decyzja :D

Piękne my myślimy nad takim kocykiem kolor nie wybiore bo nie wiem co we mnie pływa.

Co do doła forumowego są lepsze i gorsze dni, ja np zamiast pisać pracę siedzę i czytam co tam drukujecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam tę stronkę nie dawno, mają śliczne zestawienia wzorów i kolorów też coś może wybiorę ale trzeba poczekać na płeć choć szaro-żółto-biały w gwiazdeczki byłby ok

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Śliczne rzeczy te poduszeczki kocyki extra :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Piękne my myślimy nad takim kocykiem kolor nie wybiore bo nie wiem co we mnie pływa.

Co do doła forumowego są lepsze i gorsze dni, ja np zamiast pisać pracę siedzę i czytam co tam drukujecie :)
    A to jest akurat normalne :) dokładnie tak samo robiłam jak pisałam i licencjata i magisterkę :)
    też czekam na potwierdzenie płci z drugiej strony korci mnie jakiś zestaw bez płci żeby dla drugiego dziecięcia się też przydał :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    oglądałam tę stronkę nie dawno, mają śliczne zestawienia wzorów i kolorów też coś może wybiorę ale trzeba poczekać na płeć choć szaro-żółto-biały w gwiazdeczki byłby ok
    Gadałam z tą dziewczyną na fejsie i nie wiem czy się nie zdecyduję na materiał w truskawki :) rozwalił mnie :) tylko poproszę ją zeby się wypowiedziała nad zestawieniem truskawek z turkusem zeby było i dla dziewczynki i dla chłopca :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ