X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:25

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochane :*

Nie ukrywam,ze jest mi ciezko :( Zazdroszcze Wam zawsze kiedy opowiadacie jak Mezowie o Was dbaja itd. Nie raz plakalam po nocach..ale teraz jestem silniejsza, dzieki Sofijce mojej :) no i rodzicom :) no i Wam :* na prawde bez Was chyba nie dalabym rady :) :*

Fasia lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 to taki bol rozlewajacy sie,jak leżę, to lepiej... może przejdzie,ale nie wiem czemu boli,dzis się w sumie nie nachodzilam wcale

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Dobrze, że przejrzałaś na oczy. I życzę Ci, byś się tego trzymała, co mówisz. Będzie dobrze, choć na pewno niełatwo. Jeśli facet ma inną, to dla mnie jest spalony. Jeszcze do tego w taki sposób mówi o swoim dziecku...
    Wiem, że mieszkasz z rodzicami. Mówiłaś już im?

No rodzice wszystko wiedzs..wspiersja mnir i pomagaja! Nie wiem co bym bez nich zrobila.. Jedyne co mi powiedzieli to to ze jesli kiedykolwiek wybacze nu i przyjme znowu to Oni mi tego nie wybaczs bo aon nir zssluguje na Nas..

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    No rodzice wszystko wiedzs..wspiersja mnir i pomagaja! Nie wiem co bym bez nich zrobila.. Jedyne co mi powiedzieli to to ze jesli kiedykolwiek wybacze nu i przyjme znowu to Oni mi tego nie wybaczs bo aon nir zssluguje na Nas..
    Mają rację. Moi pewnie w takiej sytuacji też by tak powiedzieli.
    Kochana, no cóż, stało się, ale teraz musisz być silna dla Małej. Życzę Ci, by Ci się wszystko poukładało!

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia i maja racje,ale sama wiem,ze życie pisze różne scenariusze i wg mnie każda Twoja decyzja która są Ci szczęście będzie dobra.

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Ida :* Staram sie jak moge :)

Ida lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia zobaczysz, jak się kiedyś pojawi ten odpowiedni i będzie Cię kochał bez względu na wszystko i Sofia będzie dla niego jak wlasna córka.
    Ja swojego faceta poznałam jak miałam 17 lat, on miał 29. Miłość od pierwszego wejrzenia i mimo że mieszkał 460km ode mnie a tu był tylko przejazdem udało nam się wszystko poukładać i juz prawie 9 lat razem :)

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo ze tak mnie potraktowal to jestem mu wdzieczna za Niunie :) bo teraz nie wyobrazam sobie zycia bez Niej :) Poprostu ostatnio na usg jak ja zobaczylam byla taka sliczna odrszu powiedzialam ze zrobie dla Jej dobra i szczescia wszystko!! <3

Anka1501, Agucha, martafr, Fasia lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci zawsze będą naszymi dziećmi i one są najważniejsze.

Rudzia lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia nie wiem co powiedzieć.....
    mówisz że ma inny związek, jesu szybki jest.....
    ja to bym zrobiła wszystko jakby mój mnie tak potraktował żeby ta jego jak najszybciej się dowiedziała jakie z niego ziółko.....i że będzie miał dzidziusia!!
    nie rozumiem takich ludzi(bo mężczyzną ciężko go nazwać) rozumiem że można wydygać ale żeby odrzucić własne dziecko jak już się pojawia???
    ehhh wierzę Ci że wiele wypłakałaś i przemyślałaś, pamiętaj że najważniejsza jest Sofia:) dla niej masz walczyć o to co się jej nalezy!! :)

jesteś bardzo śliczną dziewczyną i wiem, że już Ci to mówiłam, ale daję głowę uciąć, że spotkasz kogoś wartościowego i podziękujesz jeszcze za to że Twój były was zostawił.

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Robotka :* Mysle podobnie hihi:)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dziekuje Robotka :* Mysle podobnie hihi:)
    ahh niech żyje skromność :D też jestem skromna czasem;)

łązi za mną ryż na mleku zapiekany z jabłkami i cynamonem!!!
    mąż mi ostatnio plany pokrzyżował bo zrobił kłotlety;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaaaa jem pyzy z miesem teraz :P Sofia od wczoraj dsje mi popalic jesli chodzi o jedzenie ... jak tylko cos zjem to po 5 min burczy mi znowu w brzuchu :)

l22njw4zq8sux6j8.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zeżarłam 2 linijki czekolady i mam ogromną ochotę na frytki. Chyba oszaleje!
    Jakieś zachcianki mam ostatnio... wczoraj tak mi się rosołu chciało że jeszcze wieczorem go robiłam.
    Czy nie mogłabym miec ochoty na jakies owoce? Nabiał? (którego z całego serca nienaawidzę) Same syfy mi po głowie chodzą :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY,
    znalazłam tą dziewczynę :) żebyś się wagą nie martwiła :)
    "To ja Cię pocieszę jeśli chodzi o wage :) W pierwszej ciąży cierpiałam na niepowściągliwe wymioty czyli moje mdłości trwały od początku do samego porodu!!! Nie mówiąc że to po kilka razy dziennie. Zwracałam jedzenie nabiał wodę po prostu wszystko. Zaszłam w ciąże ważąc 65 kilogramów a przy porodzie waga była na 53 kilogramy. Czyli nie dość że nie przytyłam ani grama w pierwszym drugim jak i trzecim trymestrze to schudłam ogrom kilogramów, patrząc na to że ok 12 kilogramów powinnam przytyć a nie się ich pozbywać. Miałam kroplówki dożywiające itd, alo to już inna historia. Skończyło się porodem naturalnym synek 3400 i 56 cm, więc jak widzisz mimo że ja chudłam synek miał co jeść :)"

Amy lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    ja pojadłam kaszy jaglanej z warzywami ale siedzą mi w głowie te placki ziemniaczane z mięsem mielonym z przepisu taty Fasi , zastanawiam się jak to będzie smakowało i chyba zrobię
    Robiłam i wolę zwykłe :) ale moze to dlatego, ze ja mięsa w ciąży nie mogę :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Robiłam i wolę zwykłe :) ale moze to dlatego, ze ja mięsa w ciąży nie mogę :)
    mnie też do mięsa nie ciągnie ale od kilku dni mi te placki po głowie chodzą i nie dadzą spokoju dopóki nie zrobię

Fasia lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martafr wrote:
    mnie też do mięsa nie ciągnie ale od kilku dni mi te placki po głowie chodzą i nie dadzą spokoju dopóki nie zrobię
    Pewnie, że zrób :) nie są złe :) dłużej się smażą i nie są takie chrupiące jak zwykłe ale złe nie są :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez chodzą te placki z mieskiem mielonym:) nie wykluczam,ze jutro będą u mnie :)

‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ