Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
trzymajcie się dziewczyny:)
FASIA obowiązkowo jeszcze raz masz napisać przepis na te placki z mięsem:) co jak doprawiamy, czy dodajemy cebulkę no i w ogóle, zaskoczę kiedyś mojego:D ale będzie w szoku:D
aha i chciałam wam powiedzieć że znów mam przypływ czułości i bardzo mnie rozczula to że będę mamusią w kwietniu:Dmartafr lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jesli chodzi o alimenty na zarobki Szwedzkie to tez nie kest kolorowo bo kolega mial teraz sprawe i jego byla chciala 1500zl alimnetow a sad przydzieli tylko 800zl Ona oczywiscie nie zadowolona.. no ale tak jsk mowie pogadam z prawnikiem i bede wiedziala co robic
w kazdym razie mu nie popuszcze. Nie chce sytuacji ze wychowsm dziecko a on przyjdzie na gotowe albo bedzie niedzielym fsjnym tatusiem i wtedy ja bede ta zla bo bede wymagala czegos od dziecka itd a Tatus na wszystko bedzie pozwalal.
Dobrze myślisz! Tez myśle ze powinien płacić!
3mam kciuki aby wszystko wyszło po twojej mysliRudzia lubi tę wiadomość
-
Robotka pisalas o milky way ze jadlas je w ciazy z corka, ja mialam to samo, maz robil mi zapasy niby na kilka dni a ja to zjadalam w ciagu dwoch
Rudzia ale złamas z tego Twojego ex, brak slow na takich. Masz super rodzine i Malenstwo w drodze i to jest najwazniejsze:)
Sylvia jestem w tej samej sutuacji co Ty, chcialam po wizycie ktora mialam 24 paz kupic jakas ladna posciel i ciuszki a dziecie skrzyzowalo nogi:) moze dla kogos jest malo istotne czy jego corka bedzie miec bluzki w auta czy w baletnice ale dla mnie to wazne:) -
Lali wrote:Robotka pisalas o milky way ze jadlas je w ciazy z corka, ja mialam to samo, maz robil mi zapasy niby na kilka dni a ja to zjadalam w ciagu dwoch
Rudzia ale złamas z tego Twojego ex, brak slow na takich. Masz super rodzine i Malenstwo w drodze i to jest najwazniejsze:)
Sylvia jestem w tej samej sutuacji co Ty, chcialam po wizycie ktora mialam 24 paz kupic jakas ladna posciel i ciuszki a dziecie skrzyzowalo nogi:) moze dla kogos jest malo istotne czy jego corka bedzie miec bluzki w auta czy w baletnice ale dla mnie to wazne:)mi to głównie chodzi o to, że już bym po prostu bardzo chciała wiedzieć kto tam jest, bo mogłabym w końcu dzidziolka bardziej osobowo traktować i mówić on lub ona, a nie ono
No i kupić właśnie coś takiego co by wszystkim mówiło: będzie miała córkę lub będzie syn. No ale twardą będę i poczekamy, następne usg za 3tyg więc może wtedy dzidzia będzie chętniej współpracować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:36
Lali lubi tę wiadomość
-
Ja nastepne mam 25 listopada i tez nie moge sie doczekac:) Kurcze nie mam dzis sily i mam gorszy dzien a corka chce sie bawic, gonic z mamusia itd, a ja najchetniej zaleglabym na kanapie i pospala.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:AMY,
znalazłam tą dziewczynężebyś się wagą nie martwiła
"To ja Cię pocieszę jeśli chodzi o wageW pierwszej ciąży cierpiałam na niepowściągliwe wymioty czyli moje mdłości trwały od początku do samego porodu!!! Nie mówiąc że to po kilka razy dziennie. Zwracałam jedzenie nabiał wodę po prostu wszystko. Zaszłam w ciąże ważąc 65 kilogramów a przy porodzie waga była na 53 kilogramy. Czyli nie dość że nie przytyłam ani grama w pierwszym drugim jak i trzecim trymestrze to schudłam ogrom kilogramów, patrząc na to że ok 12 kilogramów powinnam przytyć a nie się ich pozbywać. Miałam kroplówki dożywiające itd, alo to już inna historia. Skończyło się porodem naturalnym synek 3400 i 56 cm, więc jak widzisz mimo że ja chudłam synek miał co jeść
"
o dziękuję!!
niesamowite że tyle schudla a dzidzia taka dużawyssał wszystko
moje dziecko na pewno mi nie zrobi takiej przyjemności i utyje jak swinkashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Ja nastepne mam 25 listopada i tez nie moge sie doczekac:) Kurcze nie mam dzis sily i mam gorszy dzien a corka chce sie bawic, gonic z mamusia itd, a ja najchetniej zaleglabym na kanapie i pospala.
-
Amy wrote:o dziękuję!!
niesamowite że tyle schudla a dzidzia taka dużawyssał wszystko
moje dziecko na pewno mi nie zrobi takiej przyjemności i utyje jak swinka -
sylvia007 wrote:No w końcu ktoś mnie zrozumiał hi hi
mi to głównie chodzi o to, że już bym po prostu bardzo chciała wiedzieć kto tam jest, bo mogłabym w końcu dzidziolka bardziej osobowo traktować i mówić on lub ona, a nie ono
No i kupić właśnie coś takiego co by wszystkim mówiło: będzie miała córkę lub będzie syn. No ale twardą będę i poczekamy, następne usg za 3tyg więc może wtedy dzidzia będzie chętniej współpracować
Zwłaszcza, ze jestem teraz w ciągłym kontakcie z tą Natali co Wam wklejałam i pomału wybieram wzory i kolory tych wszystkich pierdów dla dziecia
i muszę wiedzieć
-
shimmer_lip wrote:Ja mam usg połówkowe 26 listopada i padnę jeśli mi nie powiedzą co we mnie mieszka. Niby jest ten pierwszy strzał z 14tc (13t4d) ale ja chcę potwierdzenia
Zwłaszcza, ze jestem teraz w ciągłym kontakcie z tą Natali co Wam wklejałam i pomału wybieram wzory i kolory tych wszystkich pierdów dla dziecia
i muszę wiedzieć
dlatego cieszę się że to następne usg niedługo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:48
-
sylvia007 wrote:Amy a jeśli mogę zapytać to już Ci coś przybyło na wadze?
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:No ja byłam w szoku, że ta moja dzidzia tak mocno uda zacisneła
dlatego dlatego cieszę się że to następne usg niedługo
Jeśli u mnie będzie dziewczynka to myślę, że pościel będzie z tego materiału
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f90ddf7ad9cf.jpgAmy, sylvia007, Lali, martafr, Dajana28, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shimmer ja w pierwszej ciąży zaczynała z wagą 72 i przybrałam 19 kg 4miesiące po porodzie 72kg, a 6miesięcy 67kg. Także spokojnie, musimy trochę tych kg przybrać bo i dzidzia i wody i łożysko swoje ważą. Ja np. zauważyłam że już mi się trochę woda zatrzymuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:55
Amy lubi tę wiadomość