X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta glukoza to nie jest aż taka straszna :) mi było trochę nie dobrze jak piłam i słabo mi się zrobiło ale do przeżycia :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi o co chodzi z tą dieta na cukrzycę. Dlaczego ktoś ją stosuje jak nie jest chory?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super dzien spędziłam :) oby takich więcej było normalnie :) miłego wieczorku kobietki

Robotka1 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Powiedzcie mi o co chodzi z tą dieta na cukrzycę. Dlaczego ktoś ją stosuje jak nie jest chory?
    Ja nie jestem chora i chcę ją stosować. To podobno najlepszy sposób odżywiania dla kobiety w ciąży. Nie łapiesz na niej tłuszczu tylko rośnie maluch. Dlatego chce zacząć ją stosować a raczej jakieś jej podstawy bo nie zrezygnuję całkowicie z owoców.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    hehe,tez się boje troche,ale bardziej tego,ze musze na czczo isc,a ja muszę jeść sniadanko;)
    Wszystkie morfologie robię na czczo i daję radę. Kanapka w torebce podnosi mi humor :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ze trzeba tam pojsc na czczo to pol biedy, mnie gorzej na sama mysl, ze trzeba bedzie tam siedziec 2 h i czekac na nastepne oznaczenie dalej bez jedzenia, po wypiciu tej glukozy ohydnej fuj fuj, na bank mnie zemdli

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ja jednak na 100% mam w następną środę połówkowe jestem taka happy,ze nie musze przekładać hehe.
    Dzisiaj mialam ostatnie jazdy jutro muszę o 5 rano wstać i jadem na egzamin ;D stres ogromniasty tak się boje testów i placu ,że omg miasto to pikuś ,bo o ile będę słuchać i patrzeć na znaki i powoli wszystko robić to zdam ale testy i plac to stres dla mnie jak nie wiem ;P
    Robie sobie jeszcze testy teraz potem chyba kąpiel odprężająca dalej testy kolacja i spać hihi ;P

weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Witajcie ja jednak na 100% mam w następną środę połówkowe jestem taka happy,ze nie musze przekładać hehe.
    Dzisiaj mialam ostatnie jazdy jutro muszę o 5 rano wstać i jadem na egzamin ;D stres ogromniasty tak się boje testów i placu ,że omg miasto to pikuś ,bo o ile będę słuchać i patrzeć na znaki i powoli wszystko robić to zdam ale testy i plac to stres dla mnie jak nie wiem ;P
    Robie sobie jeszcze testy teraz potem chyba kąpiel odprężająca dalej testy kolacja i spać hihi ;P
    Ło matko :) to trzymam kciuki :) im mniej się będziesz stresować tym lepiej Ci pójdzie ale wiem, że to się tylko łatwo mówi :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki hihi no dokładnie staram się myśleć nie za tym to za następnym ale i tak się stresuje hehe ;p

martafr lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale super dzien spędziłam :) oby takich więcej było normalnie :) miłego wieczorku kobietki
    co ciekawego robiłaś??

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślałam że ta glukoza to paskudne przeżycie - tak mnie tatuś nastawił - ale okazało się, że nie jest aż tak tragicznie :) Da się to przeżyć.

MłodaDamo właśnie dzisiaj byłam z siostrą zdawać teorie, niestety oblała po raz 2 :) w piątek kolejne podejście.
    Te aktualne testy i niektóre pytania, a nawet sama forma tego testu to jak dla mnie jakaś porażka totalna. Jakieś odliczanie czasu, włączanie filmików, waga pytań - ja pierniczę, tragedia. Sama próbowałam rozwiązywać te testy i nie zdałam ani razu, a swoje prawko za pierwszym - dzieki Bogu że wtedy to było takie proste :D
    Dzisiaj siostrze 1 punktu brakło do zdania tego cholerstwa!
    Trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam na same pozytywne wieści! :) POWODZENIA

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja 7 na plus :D
    diety ala cukrzycowej stosować nie będę, wyniki mam super, dziecko rośnie, ja jem rozsądnie, nie pożeram, jem co 3/4 godziny, zdrowo, owoce też, koktajle itd. Czasem jak mi się zachce napiję się coli czy kawy ale rzadko :)
    A kilogramy...widać w tym wieku już taka moja uroda...wcześniej udało si na 10 i 12kg stanąć, teraz może być więcej ale ciul z tym :D zrzuci się!
    A glukoza luz, nic strasznego, nie smaczne ale da się wytrzymać bez problemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:58

weronika86 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale ja żadnej z Was do tego nie namawiam :) uważam, że to będzie rozwiązanie dobre dla mnie i tyle :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    a ja 7 na plus :D
    diety ala cukrzycowej stosować nie będę, wyniki mam super, dziecko rośnie, ja jem rozsądnie, nie pożeram, jem co 3/4 godziny, zdrowo, owoce też, koktajle itd. Czasem jak mi się zachce napiję się coli czy kawy ale rzadko :)
    A kilogramy...widać w tym wieku już taka moja uroda...wcześniej udało si na 10 i 12kg stanąć, teraz może być więcej ale ciul z tym :D zrzuci się!
    A glukoza luz, nic strasznego, nie smaczne ale da się wytrzymać bez problemu

Młoda dupa jesteś to szybciutko wage zrzucisz :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Dziewczyny ale ja żadnej z Was do tego nie namawiam :) uważam, że to będzie rozwiązanie dobre dla mnie i tyle :)

Pewnie, jeśli ma Ci to posłużyć to warto. Mi waga powoli rośnie a ja jem zdrowo bo lubię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Młoda dupa jesteś to szybciutko wage zrzucisz :D

hihi Anka młoda to pojęcie względne...duchem tak ale 38 lat na karku to niestety już będzie trzeba się spiąć i popracować :D

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się kąpie w sumie nie wiem ile ma temp woda w której siedze ale uwielbiam się kąpać i leje sobie po prostu ciepłą wodę żeby nie zmarznąć czasem cieplejszej dolewam ale nie jest to goraca woda parząca hehe i nie siedze długo ok 15-20minut

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
    Nie. Właśnie dlatego, że dla mnie kąpiel jest ważna tylko wtedy kiedy wychodzę z niej czerwona. Mój mąż mówi, że to jest kąpiel z wyparzaniem :) a ogólnie to i tak wolę prysznic.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka biorę kąpiel bo lubię :) ale nie za często, myślę, że tak raz na 2 tygodnie, no i nie mega gorącą, raczej ciepłą

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ