Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Powiedzcie mi o co chodzi z tą dieta na cukrzycę. Dlaczego ktoś ją stosuje jak nie jest chory?
-
Witajcie ja jednak na 100% mam w następną środę połówkowe jestem taka happy,ze nie musze przekładać hehe.
Dzisiaj mialam ostatnie jazdy jutro muszę o 5 rano wstać i jadem na egzaminstres ogromniasty tak się boje testów i placu ,że omg miasto to pikuś ,bo o ile będę słuchać i patrzeć na znaki i powoli wszystko robić to zdam ale testy i plac to stres dla mnie jak nie wiem ;P
Robie sobie jeszcze testy teraz potem chyba kąpiel odprężająca dalej testy kolacja i spać hihi ;Pweronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Witajcie ja jednak na 100% mam w następną środę połówkowe jestem taka happy,ze nie musze przekładać hehe.
Dzisiaj mialam ostatnie jazdy jutro muszę o 5 rano wstać i jadem na egzaminstres ogromniasty tak się boje testów i placu ,że omg miasto to pikuś ,bo o ile będę słuchać i patrzeć na znaki i powoli wszystko robić to zdam ale testy i plac to stres dla mnie jak nie wiem ;P
Robie sobie jeszcze testy teraz potem chyba kąpiel odprężająca dalej testy kolacja i spać hihi ;Pto trzymam kciuki
im mniej się będziesz stresować tym lepiej Ci pójdzie ale wiem, że to się tylko łatwo mówi
-
Dzięki hihi no dokładnie staram się myśleć nie za tym to za następnym ale i tak się stresuje hehe ;p
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też myślałam że ta glukoza to paskudne przeżycie - tak mnie tatuś nastawił - ale okazało się, że nie jest aż tak tragicznie
Da się to przeżyć.
MłodaDamo właśnie dzisiaj byłam z siostrą zdawać teorie, niestety oblała po raz 2w piątek kolejne podejście.
Te aktualne testy i niektóre pytania, a nawet sama forma tego testu to jak dla mnie jakaś porażka totalna. Jakieś odliczanie czasu, włączanie filmików, waga pytań - ja pierniczę, tragedia. Sama próbowałam rozwiązywać te testy i nie zdałam ani razu, a swoje prawko za pierwszym - dzieki Bogu że wtedy to było takie proste
Dzisiaj siostrze 1 punktu brakło do zdania tego cholerstwa!
Trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam na same pozytywne wieści!POWODZENIA
-
nick nieaktualnya ja 7 na plus
diety ala cukrzycowej stosować nie będę, wyniki mam super, dziecko rośnie, ja jem rozsądnie, nie pożeram, jem co 3/4 godziny, zdrowo, owoce też, koktajle itd. Czasem jak mi się zachce napiję się coli czy kawy ale rzadko
A kilogramy...widać w tym wieku już taka moja uroda...wcześniej udało si na 10 i 12kg stanąć, teraz może być więcej ale ciul z tymzrzuci się!
A glukoza luz, nic strasznego, nie smaczne ale da się wytrzymać bez problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:58
weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:a ja 7 na plus
diety ala cukrzycowej stosować nie będę, wyniki mam super, dziecko rośnie, ja jem rozsądnie, nie pożeram, jem co 3/4 godziny, zdrowo, owoce też, koktajle itd. Czasem jak mi się zachce napiję się coli czy kawy ale rzadko
A kilogramy...widać w tym wieku już taka moja uroda...wcześniej udało si na 10 i 12kg stanąć, teraz może być więcej ale ciul z tymzrzuci się!
A glukoza luz, nic strasznego, nie smaczne ale da się wytrzymać bez problemu
Młoda dupa jesteś to szybciutko wage zrzuciszKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się kąpie w sumie nie wiem ile ma temp woda w której siedze ale uwielbiam się kąpać i leje sobie po prostu ciepłą wodę żeby nie zmarznąć czasem cieplejszej dolewam ale nie jest to goraca woda parząca hehe i nie siedze długo ok 15-20minut
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
a ogólnie to i tak wolę prysznic.
-
nick nieaktualny