X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta glukoza to nie jest aż taka straszna :) mi było trochę nie dobrze jak piłam i słabo mi się zrobiło ale do przeżycia :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi o co chodzi z tą dieta na cukrzycę. Dlaczego ktoś ją stosuje jak nie jest chory?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super dzien spędziłam :) oby takich więcej było normalnie :) miłego wieczorku kobietki

Robotka1 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Powiedzcie mi o co chodzi z tą dieta na cukrzycę. Dlaczego ktoś ją stosuje jak nie jest chory?
    Ja nie jestem chora i chcę ją stosować. To podobno najlepszy sposób odżywiania dla kobiety w ciąży. Nie łapiesz na niej tłuszczu tylko rośnie maluch. Dlatego chce zacząć ją stosować a raczej jakieś jej podstawy bo nie zrezygnuję całkowicie z owoców.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    hehe,tez się boje troche,ale bardziej tego,ze musze na czczo isc,a ja muszę jeść sniadanko;)
    Wszystkie morfologie robię na czczo i daję radę. Kanapka w torebce podnosi mi humor :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ze trzeba tam pojsc na czczo to pol biedy, mnie gorzej na sama mysl, ze trzeba bedzie tam siedziec 2 h i czekac na nastepne oznaczenie dalej bez jedzenia, po wypiciu tej glukozy ohydnej fuj fuj, na bank mnie zemdli

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ja jednak na 100% mam w następną środę połówkowe jestem taka happy,ze nie musze przekładać hehe.
    Dzisiaj mialam ostatnie jazdy jutro muszę o 5 rano wstać i jadem na egzamin ;D stres ogromniasty tak się boje testów i placu ,że omg miasto to pikuś ,bo o ile będę słuchać i patrzeć na znaki i powoli wszystko robić to zdam ale testy i plac to stres dla mnie jak nie wiem ;P
    Robie sobie jeszcze testy teraz potem chyba kąpiel odprężająca dalej testy kolacja i spać hihi ;P

weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Witajcie ja jednak na 100% mam w następną środę połówkowe jestem taka happy,ze nie musze przekładać hehe.
    Dzisiaj mialam ostatnie jazdy jutro muszę o 5 rano wstać i jadem na egzamin ;D stres ogromniasty tak się boje testów i placu ,że omg miasto to pikuś ,bo o ile będę słuchać i patrzeć na znaki i powoli wszystko robić to zdam ale testy i plac to stres dla mnie jak nie wiem ;P
    Robie sobie jeszcze testy teraz potem chyba kąpiel odprężająca dalej testy kolacja i spać hihi ;P
    Ło matko :) to trzymam kciuki :) im mniej się będziesz stresować tym lepiej Ci pójdzie ale wiem, że to się tylko łatwo mówi :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki hihi no dokładnie staram się myśleć nie za tym to za następnym ale i tak się stresuje hehe ;p

martafr lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale super dzien spędziłam :) oby takich więcej było normalnie :) miłego wieczorku kobietki
    co ciekawego robiłaś??

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślałam że ta glukoza to paskudne przeżycie - tak mnie tatuś nastawił - ale okazało się, że nie jest aż tak tragicznie :) Da się to przeżyć.

MłodaDamo właśnie dzisiaj byłam z siostrą zdawać teorie, niestety oblała po raz 2 :) w piątek kolejne podejście.
    Te aktualne testy i niektóre pytania, a nawet sama forma tego testu to jak dla mnie jakaś porażka totalna. Jakieś odliczanie czasu, włączanie filmików, waga pytań - ja pierniczę, tragedia. Sama próbowałam rozwiązywać te testy i nie zdałam ani razu, a swoje prawko za pierwszym - dzieki Bogu że wtedy to było takie proste :D
    Dzisiaj siostrze 1 punktu brakło do zdania tego cholerstwa!
    Trzymam za Ciebie mocno kciuki i czekam na same pozytywne wieści! :) POWODZENIA

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja 7 na plus :D
    diety ala cukrzycowej stosować nie będę, wyniki mam super, dziecko rośnie, ja jem rozsądnie, nie pożeram, jem co 3/4 godziny, zdrowo, owoce też, koktajle itd. Czasem jak mi się zachce napiję się coli czy kawy ale rzadko :)
    A kilogramy...widać w tym wieku już taka moja uroda...wcześniej udało si na 10 i 12kg stanąć, teraz może być więcej ale ciul z tym :D zrzuci się!
    A glukoza luz, nic strasznego, nie smaczne ale da się wytrzymać bez problemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 19:58

weronika86 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale ja żadnej z Was do tego nie namawiam :) uważam, że to będzie rozwiązanie dobre dla mnie i tyle :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    a ja 7 na plus :D
    diety ala cukrzycowej stosować nie będę, wyniki mam super, dziecko rośnie, ja jem rozsądnie, nie pożeram, jem co 3/4 godziny, zdrowo, owoce też, koktajle itd. Czasem jak mi się zachce napiję się coli czy kawy ale rzadko :)
    A kilogramy...widać w tym wieku już taka moja uroda...wcześniej udało si na 10 i 12kg stanąć, teraz może być więcej ale ciul z tym :D zrzuci się!
    A glukoza luz, nic strasznego, nie smaczne ale da się wytrzymać bez problemu

Młoda dupa jesteś to szybciutko wage zrzucisz :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Dziewczyny ale ja żadnej z Was do tego nie namawiam :) uważam, że to będzie rozwiązanie dobre dla mnie i tyle :)

Pewnie, jeśli ma Ci to posłużyć to warto. Mi waga powoli rośnie a ja jem zdrowo bo lubię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Młoda dupa jesteś to szybciutko wage zrzucisz :D

hihi Anka młoda to pojęcie względne...duchem tak ale 38 lat na karku to niestety już będzie trzeba się spiąć i popracować :D

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się kąpie w sumie nie wiem ile ma temp woda w której siedze ale uwielbiam się kąpać i leje sobie po prostu ciepłą wodę żeby nie zmarznąć czasem cieplejszej dolewam ale nie jest to goraca woda parząca hehe i nie siedze długo ok 15-20minut

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
    Nie. Właśnie dlatego, że dla mnie kąpiel jest ważna tylko wtedy kiedy wychodzę z niej czerwona. Mój mąż mówi, że to jest kąpiel z wyparzaniem :) a ogólnie to i tak wolę prysznic.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka biorę kąpiel bo lubię :) ale nie za często, myślę, że tak raz na 2 tygodnie, no i nie mega gorącą, raczej ciepłą

‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ