Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez pierwsze 5-6 tyg po porodzie tylko prysznicKlaudia90 wrote:Ja uwielbiam gorący prysznic, a jeszcze bardziej gorącą kąpiel. Jednak teraz odmawiam sobie tej drugiej opcji. Po porodzie będę leżeć we wrzątku ze dwie godziny

Ja USG mam za dwa tygodnie 19-go, z niecierpliwością odliczam dni
Liczę na to, że poznam płeć, bo nic nie obstawiam i nic nie wiem...
dopiero jak skończymy się oczyszczać będzie kąpiel dozwolona.
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
Ja uwielbiałam gorąca kąpiel, jak to jedna z dziewczyn napisała wręcz z odparzaniem. Teraz kapie sie w cieplej nie gorącej i krótko. Próbowałam na początku tylko prysznice ale za bardzo lubię wanienkę
) - jedyne miejsce gdzie mogę poleżeć i nikt sie o nic nie pyta:))
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fajna sprawa, ale ja z córka to zrezygnowałam i od razu ją na macie kladłam np. w kuchni jak obiad gotowałamKlaudia90 wrote:A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
Nie będę musiała zaglądać co chwilę do łóżeczka -
nick nieaktualnyByłam na masażu stóp potem spodkanie ze znajomą na herbatcemartafr wrote:co ciekawego robiłaś??
w domciu sobie porządek zrobiłam ,Na shopingu byłam w fat face kupiłam super leginsy i swetrowe sukienki grube fajne
jutro pokarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:36
Lwica, martafr, Lali, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper sprawa takie coś mieć .Dziewczyny na Szkocji tez mają takie ze dzidzia sobie siedzi a one sprzątają gotująKlaudia90 wrote:A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
Nie będę musiała zaglądać co chwilę do łóżeczka
fajne trza bedzie tez zakupić takie cośik
-
nick nieaktualnyJa tez kocham ale niestety wanny nimam.Lwica wrote:Ja uwielbiałam gorąca kąpiel, jak to jedna z dziewczyn napisała wręcz z odparzaniem. Teraz kapie sie w cieplej nie gorącej i krótko. Próbowałam na początku tylko prysznice ale za bardzo lubię wanienkę
) - jedyne miejsce gdzie mogę poleżeć i nikt sie o nic nie pyta:))
szkoda ale za to mam duży prysznic
Lwica lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór

MIMKA gratuluję synka !
kolejny chłop na liście 
A ja dziś kupiłam body na długi rękaw dla synusia mojego i śpioszki takie bez rękawków i bez stópek. Nie wiem jak to się fachowo nazywa
To moje pierwszy synusiowe zakupy 
Któraś z Was dodała fajny link do allegro na aukcję z wyprawką dla chłopaka. Będę obserwować, może zalicytuję. 96szt ciuszków, to by mi wystarczyło na początek
-
Klaudia90 wrote:A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
Nie będę musiała zaglądać co chwilę do łóżeczka
Ja mam jeszcze po synku taki bujaczek Fisher Price Las Tropikalny bardzo fajnie się u nas sprawdzał
ma wibracje i regulowane oparcie. I można bujaczek zablokować i jest jak krzesełko. Mate edukacyjna tez mam z tej serii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 23:13
-
Krysti wrote:Super sprawa takie coś mieć .Dziewczyny na Szkocji tez mają takie ze dzidzia sobie siedzi a one sprzątają gotują
fajne trza bedzie tez zakupić takie cośik 
No ja chyba na takie siedzidelko sie zdecyduje, na matę już nie bedzie miejsca. Chyba ze dostanę od koleżanki
) obiecała jakieś gadżety po swoich dzieciach także zobaczymy.
FASIA ale zazdroszczę ze już wiesz i możesz już konkretnie kupić coś dla synka:))
U mnie czekanie zostaje do 18listopada...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!! :*
U mnie dzis deszczowo, moze nawet padac snieg z deszczem
(
Zaczelismy 20 tydzien!!
Mam do Was pytanko.. Wy tez macie problem z dziaslami? Strasznie mi krwawia i bola
ehh ... do tego jak myje zeby to mam odruchy wymiotne i zszwyczaj konczy sie to malym pawikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 06:59
Lwica, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Boziu jak ja się wczoraj pokłóciłam z moim Ł to szok. Zaczęło się od zamrażalnika gdzie nie mam nawet jak wcisnąć palca. Dlaczego? Dlatego , że jego mamuśka napchała mi tam grzybów , koperku i natki pietruszki. U siebie w zamrażalniku też nie ma miejsca( mamy 2 lodówki). Kuźwa normalnie nerwy mi puściły , potem to już poleciało. Jak ja tej baby nie cierpie to sobie nie wyobrażacie. A najgorsze jest to , że nic jej nie można powiedzieć bo ona mdleje i trzeba pogotowie wzywać, bo jest po udarze. I ja już siły nie mam. Wieczorem tak mnie brzuch rozbolał, zrobił się jak kamień i odrazu napierniczać zaczął pośladek i kość ogonowa.
Mój syn dzisiaj kończy 5 lat. -
nick nieaktualnyRudzia ja mam czasem tak ze leci mi krew jak bym krwotoku dostała masakra ostatnio się wystraszyłam bo krew ciurkiem leciała az .Rudzia wrote:Dzien dobry!! :*
U mnie dzis deszczowo, moze nawet padac snieg z deszczem
(
Zaczelismy 20 tydzien!!
Mam do Was pytanko.. Wy tez macie problem z dziaslami? Strasznie mi krwawia i bola
ehh ... do tego jak myje zeby to mam odruchy wymiotne i zszwyczaj konczy sie to malym pawikiem 
-
nick nieaktualnyJaga współczuję teściowej ,musisz byc silna .A kłótnia nic nie da .Nie denerwuj się kochana odpuśćJaga wrote:Hej dziewczyny
Boziu jak ja się wczoraj pokłóciłam z moim Ł to szok. Zaczęło się od zamrażalnika gdzie nie mam nawet jak wcisnąć palca. Dlaczego? Dlatego , że jego mamuśka napchała mi tam grzybów , koperku i natki pietruszki. U siebie w zamrażalniku też nie ma miejsca( mamy 2 lodówki). Kuźwa normalnie nerwy mi puściły , potem to już poleciało. Jak ja tej baby nie cierpie to sobie nie wyobrażacie. A najgorsze jest to , że nic jej nie można powiedzieć bo ona mdleje i trzeba pogotowie wzywać, bo jest po udarze. I ja już siły nie mam. Wieczorem tak mnie brzuch rozbolał, zrobił się jak kamień i odrazu napierniczać zaczął pośladek i kość ogonowa.
Mój syn dzisiaj kończy 5 lat.
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wrzucilam linka. Licytuj bo ciuszki sa super. Nawet zeby za 200je odkupic to i tak super cenaFasia wrote:Dobry wieczór

MIMKA gratuluję synka !
kolejny chłop na liście 
A ja dziś kupiłam body na długi rękaw dla synusia mojego i śpioszki takie bez rękawków i bez stópek. Nie wiem jak to się fachowo nazywa
To moje pierwszy synusiowe zakupy 
Któraś z Was dodała fajny link do allegro na aukcję z wyprawką dla chłopaka. Będę obserwować, może zalicytuję. 96szt ciuszków, to by mi wystarczyło na początek
)
Fasia lubi tę wiadomość