Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia90 wrote:Ja uwielbiam gorący prysznic, a jeszcze bardziej gorącą kąpiel. Jednak teraz odmawiam sobie tej drugiej opcji. Po porodzie będę leżeć we wrzątku ze dwie godziny
Ja USG mam za dwa tygodnie 19-go, z niecierpliwością odliczam dniLiczę na to, że poznam płeć, bo nic nie obstawiam i nic nie wiem...
dopiero jak skończymy się oczyszczać będzie kąpiel dozwolona.
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
Ja uwielbiałam gorąca kąpiel, jak to jedna z dziewczyn napisała wręcz z odparzaniem. Teraz kapie sie w cieplej nie gorącej i krótko. Próbowałam na początku tylko prysznice ale za bardzo lubię wanienkę) - jedyne miejsce gdzie mogę poleżeć i nikt sie o nic nie pyta:))
Krysti lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
Nie będę musiała zaglądać co chwilę do łóżeczka
-
nick nieaktualnymartafr wrote:co ciekawego robiłaś??
w domciu sobie porządek zrobiłam ,Na shopingu byłam w fat face kupiłam super leginsy i swetrowe sukienki grube fajne
jutro pokarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 21:36
Lwica, martafr, Lali, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
fajne trza bedzie tez zakupić takie cośik
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Ja uwielbiałam gorąca kąpiel, jak to jedna z dziewczyn napisała wręcz z odparzaniem. Teraz kapie sie w cieplej nie gorącej i krótko. Próbowałam na początku tylko prysznice ale za bardzo lubię wanienkę
) - jedyne miejsce gdzie mogę poleżeć i nikt sie o nic nie pyta:))
szkoda ale za to mam duży prysznic
Lwica lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
MIMKA gratuluję synka !kolejny chłop na liście
A ja dziś kupiłam body na długi rękaw dla synusia mojego i śpioszki takie bez rękawków i bez stópek. Nie wiem jak to się fachowo nazywaTo moje pierwszy synusiowe zakupy
Któraś z Was dodała fajny link do allegro na aukcję z wyprawką dla chłopaka. Będę obserwować, może zalicytuję. 96szt ciuszków, to by mi wystarczyło na początek -
Klaudia90 wrote:A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
Ja mam jeszcze po synku taki bujaczek Fisher Price Las Tropikalny bardzo fajnie się u nas sprawdzałma wibracje i regulowane oparcie. I można bujaczek zablokować i jest jak krzesełko. Mate edukacyjna tez mam z tej serii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 23:13
-
Krysti wrote:Super sprawa takie coś mieć .Dziewczyny na Szkocji tez mają takie ze dzidzia sobie siedzi a one sprzątają gotują
fajne trza bedzie tez zakupić takie cośik
No ja chyba na takie siedzidelko sie zdecyduje, na matę już nie bedzie miejsca. Chyba ze dostanę od koleżanki) obiecała jakieś gadżety po swoich dzieciach także zobaczymy.
FASIA ale zazdroszczę ze już wiesz i możesz już konkretnie kupić coś dla synka:))
U mnie czekanie zostaje do 18listopada...
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!! :*
U mnie dzis deszczowo, moze nawet padac snieg z deszczem(
Zaczelismy 20 tydzien!!
Mam do Was pytanko.. Wy tez macie problem z dziaslami? Strasznie mi krwawia i bolaehh ... do tego jak myje zeby to mam odruchy wymiotne i zszwyczaj konczy sie to malym pawikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 06:59
Lwica, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Boziu jak ja się wczoraj pokłóciłam z moim Ł to szok. Zaczęło się od zamrażalnika gdzie nie mam nawet jak wcisnąć palca. Dlaczego? Dlatego , że jego mamuśka napchała mi tam grzybów , koperku i natki pietruszki. U siebie w zamrażalniku też nie ma miejsca( mamy 2 lodówki). Kuźwa normalnie nerwy mi puściły , potem to już poleciało. Jak ja tej baby nie cierpie to sobie nie wyobrażacie. A najgorsze jest to , że nic jej nie można powiedzieć bo ona mdleje i trzeba pogotowie wzywać, bo jest po udarze. I ja już siły nie mam. Wieczorem tak mnie brzuch rozbolał, zrobił się jak kamień i odrazu napierniczać zaczął pośladek i kość ogonowa.
Mój syn dzisiaj kończy 5 lat. -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Dzien dobry!! :*
U mnie dzis deszczowo, moze nawet padac snieg z deszczem(
Zaczelismy 20 tydzien!!
Mam do Was pytanko.. Wy tez macie problem z dziaslami? Strasznie mi krwawia i bolaehh ... do tego jak myje zeby to mam odruchy wymiotne i zszwyczaj konczy sie to malym pawikiem
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Hej dziewczyny
Boziu jak ja się wczoraj pokłóciłam z moim Ł to szok. Zaczęło się od zamrażalnika gdzie nie mam nawet jak wcisnąć palca. Dlaczego? Dlatego , że jego mamuśka napchała mi tam grzybów , koperku i natki pietruszki. U siebie w zamrażalniku też nie ma miejsca( mamy 2 lodówki). Kuźwa normalnie nerwy mi puściły , potem to już poleciało. Jak ja tej baby nie cierpie to sobie nie wyobrażacie. A najgorsze jest to , że nic jej nie można powiedzieć bo ona mdleje i trzeba pogotowie wzywać, bo jest po udarze. I ja już siły nie mam. Wieczorem tak mnie brzuch rozbolał, zrobił się jak kamień i odrazu napierniczać zaczął pośladek i kość ogonowa.
Mój syn dzisiaj kończy 5 lat.Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dobry wieczór
MIMKA gratuluję synka !kolejny chłop na liście
A ja dziś kupiłam body na długi rękaw dla synusia mojego i śpioszki takie bez rękawków i bez stópek. Nie wiem jak to się fachowo nazywaTo moje pierwszy synusiowe zakupy
Któraś z Was dodała fajny link do allegro na aukcję z wyprawką dla chłopaka. Będę obserwować, może zalicytuję. 96szt ciuszków, to by mi wystarczyło na początek)
Fasia lubi tę wiadomość