Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
No nie poleca się takich kąpieli bo mogą wywołać poród. Mi nawet lekarka mówiła, że nawet maści rozgrzewajacej na ból krzyża nie moge z tego powodu właśnie.. Poza tym mam prysznic więc kąpiele odpadają -
Kasia kwiatek no dokladnie w pewnym wieku juz trzeba popracowac nad sylwetka tylko czy mi sie bedzie chcialo hehe
dziewczyny drukujecie tyle ze masakra nie nadazam czytac was na bieżaco.....
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:hihi Anka młoda to pojęcie względne...duchem tak ale 38 lat na karku to niestety już będzie trzeba się spiąć i popracować
A u mnie odwrotnie. 25 lat mam a czasem się czuję jak emerytka. Mój facet ma 37 i ma więcej energii w sobie niż ja -
A moje poza tym, że ciągle mnie zmusza do jedzenia (jak nie jem to mi niedobrze) nie daje matce żadnych znaków
mogłoby się już ujawnić skubaniutkie a ono jakieś nieśmiałe albo co
w związku z tym idę się prysznicować i idę spać
Buziaki dziewczynyKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimka gratulacje, wychodzimy na prowadzenie z chłopaczkami
która z Was teraz ma wizyty?
Shimmer odpoczywać! Śpij dobrzeI ja też coś tam podjadam, ale poszłam głównie w owoce, banany i jabłka no i te koktajle uwielbiam, banan, truskawki i jogurt naturalny...pyyyyycha i zdrowiutkie
a dziś kupiłam mrożone owoce leśne z malinami i zamiast truskawek wrzucę mniam mniam
Anka1501, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny a zazywacie tez kapieli? Ja czasem lubilam polozyc sie w wannie pelnej cieplej/goracej wody ale od poczatku ciazy ani razu.
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ja uwielbiam gorący prysznic, a jeszcze bardziej gorącą kąpiel. Jednak teraz odmawiam sobie tej drugiej opcji. Po porodzie będę leżeć we wrzątku ze dwie godziny
Ja USG mam za dwa tygodnie 19-go, z niecierpliwością odliczam dniLiczę na to, że poznam płeć, bo nic nie obstawiam i nic nie wiem...
mantissa lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:No to usg połówkowe mam już za sobą. Wszystko jest w porządku, dziecko wszelkie wymiary ma zgodne z wiekiem ciąży. Co do płci, lekarz nie miał wątpliwości bo się dosłownie "rozkraczyło" i pokazało swe klejnoty - chłopak jak ta lala. Proszę więc o wpisanie na pierwszej stronie że będzie Kornel.
ja jak powiedziałam teściowej, że mój ma długie nogi to stwierdziła, że to chłopak pewnie
-
A co powiecie na takie leżaczki-bujaczki? Według mnie to takie praktyczne. Ja będę wykonywać codzienne czynności, obiadek, pranie a dziecko będzie leżeć obok
Nie będę musiała zaglądać co chwilę do łóżeczka
mantissa, Lwica, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość