Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I tu pajacyki? Chyba tak to sie nazywai jeszcze mam 5 par zwyklych bialych body na dlugi rekaw
)
shimmer_lip, Amy, hwesta, Lwica, Lali, Klaudia90, Krysti, Bambi85, MartaAlvi, Dajana28, misia83, mantissa, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:A wkleiła bo ostatnio się martwiłam ze jak na 20 tydz ciązy 2,3 kg to za mało, bo tabelki pokazują że powinnam już ponad 4 kg mieć na plusie
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Shimmer ja w pierwszej ciąży zaczynała z wagą 72 i przybrałam 19 kg 4miesiące po porodzie 72kg, a 6miesięcy 67kg. Także spokojnie, musimy trochę tych kg przybrać bo i dzidzia i wody i łożysko swoje ważą. Ja np. zauważyłam że już mi się trochę woda zatrzymuje.
więc niby nie jest tak źle
ale najchętniej bym jak ta laska zrzuciła 12 kg w ciąży, potem poród i następne 8 mniej
marzenia
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Dzidzia mi dziś szaleje, kopie
ciekawe od czego to zależy... a ja mam za 2 tyg badanie to z glukoza do picia...ciekawe jak to bedzie,kazali 3 h zarezerwowac
ja bym sok z całej jednej wcisnęła i pewnie by było dalej za słodkie
boje się, że mi nie podejdzie ta glukoza (zwłaszcza, że ją się na czczo pije) i że ją zwrócę, pani mi da następną ze srogą miną a ja ją zwrócę, pani mi da następną z jeszcze bardziej srogą miną i będziemy się tak bawić
ja, glukoza, pani i rzygi
hwesta, sylvia007, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej. Ja już po usg z dzidziolkiem wszystko ok, chociaż chudzinka z niego straszna. Za to nogi ma długie po tatusiu
Termin pozostaje niezmieniony, czyli 3.04.Tylko płci nie poznaliśmy, bo dzidzia leżała sobie z twarzą do dołu, a nogi miała ściśle koło siebie. Pan dr. długo ją tam podglądał no i stwierdził, że bardziej by się na dziewczynę nastawił, ale nie powie, że to dziewucha, bo nawet na 70% pewny nie jest. Więc muszę czekać do następnego usg z zakupami, a chciałam już dzisiaj pościel zamówić
) a na następnej napewno juz pokaże co tam kryje się :/pozdrawiam
sylvia007, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartafr wrote:ja pojadłam kaszy jaglanej z warzywami ale siedzą mi w głowie te placki ziemniaczane z mięsem mielonym z przepisu taty Fasi , zastanawiam się jak to będzie smakowało i chyba zrobię