X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taak długi weekend.. Teraz tylko on mnie przy życiu trzyma!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Taak długi weekend.. Teraz tylko on mnie przy życiu trzyma!

No ja już odliczałam od miesiąca hehe :) Mała radość nas pracujących :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    No ja już odliczałam od miesiąca hehe :) Mała radość nas pracujących :)

Ja już dawno nie miałam takiego ciśnienia na wolne. Fizycznie, mimo nadal męczących mnie wymiotów jest nieźle, ale jakoś psychicznie siadłam ostatnio. Nie mam nawet czasu zastanowić się nad sobą, cieszyć się swoim stanem, planować czegokolwiek dla maluszka. Tylko praca a po pracy nie mam już siły naprawdę na nic... Mam nadzieję, że te cztery wolne dni podniosą mnie na duchu.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Jaga sto lat dla synka

weronika86, Jaga lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja już dawno nie miałam takiego ciśnienia na wolne. Fizycznie, mimo nadal męczących mnie wymiotów jest nieźle, ale jakoś psychicznie siadłam ostatnio. Nie mam nawet czasu zastanowić się nad sobą, cieszyć się swoim stanem, planować czegokolwiek dla maluszka. Tylko praca a po pracy nie mam już siły naprawdę na nic... Mam nadzieję, że te cztery wolne dni podniosą mnie na duchu.

A później czekamy już na Święta :)

weronika86 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hej dziewczyny
    Boziu jak ja się wczoraj pokłóciłam z moim Ł to szok. Zaczęło się od zamrażalnika gdzie nie mam nawet jak wcisnąć palca. Dlaczego? Dlatego , że jego mamuśka napchała mi tam grzybów , koperku i natki pietruszki. U siebie w zamrażalniku też nie ma miejsca( mamy 2 lodówki). Kuźwa normalnie nerwy mi puściły , potem to już poleciało. Jak ja tej baby nie cierpie to sobie nie wyobrażacie. A najgorsze jest to , że nic jej nie można powiedzieć bo ona mdleje i trzeba pogotowie wzywać, bo jest po udarze. I ja już siły nie mam. Wieczorem tak mnie brzuch rozbolał, zrobił się jak kamień i odrazu napierniczać zaczął pośladek i kość ogonowa.

Mój syn dzisiaj kończy 5 lat.
    jaga to mozemy podac sobie rece kochana! mam to samo, ale ztym dobrze ze moj maz nikomu racji nie przyznaje, bo stwierdzil, ze mamy takie same charakterki i on sie miedzy mlot a kowadlo pchac nie bedzie! jak mialam 16 lat calkiem mnie zdominowala, ale teraz juz taka glupia nie jestem...teraz jak radzi to od razu wtraca: to moje zdanie ale zrob jak bedziesz chciala :) chociaz i tak jak dla mnie to ucisk :D ale teraz sobie poradze :D wtedy to chucherko bylam, teraz jak pierdykne garnkiem to hoho :D hahaha

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wy kiedy macie te glukoze? w anglii w 28tyg mi wychodzi ze poczatkiem stycznia, boje sie tego choc przy synku dalam rady ale teraz bez sniadania wyjsc? od razu mnie muli i jeszcze miedzy ludzmi siedziec i dac sobie krew pobrac? oj szit :D jak bylam mala czesto bylam w szpitalach na kroplowkach itd mam zrosty w miejscach gdzie pobieraja krew, najmniej wbijaja sie 3 razy zeby pobrac krew.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 08:52

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:)

MIMKA gratulacje!!! i już wpisujemy Kornela:D

JAGA jak tam, nerwy troszkę puściły? u nas też o pierdoły najczęściej idzie, ale najważniejsze że teściowa mieszka 10km ode mnie a bez zaproszenia nie przyjedzie:D więc jest góra raz w roku:D ja do niej tez nie jeżdżę:)

RUDZIA śliczne ubranka jeju!!!! zamarzyła mi się córeczka:D

SHIMMER przepiękna pościel:) a wiesz mniej więcej po ile stoi? polubiłam PAnią Natalie i być może też coś u niej zamówię bo przepiękne i niespotykane rzeczy posiada:D

laski tato odmalował mi sypialnię, boshhhh myślałam że nie wyjdę z niej wczoraj, taka piękna:D cała biała:D łóżko białe, pościel, no przepięknie w porównaniu z tą moją czerwienią latynoską:P
    dziś jadę po woalowe fioletowe zasłonki:) wypiorę firany i wybielę:) i czekam na moją tapetę:) będzie pięknie:)

ja właśnie wczoraj dowiedziałam się że dostanę kołyskę!!!:D będzie przy łóżku koło mnie :D a leżaczek bujaczek mam jak noweczkę po córce, sprowadzany na zamówienie z USA, do dziś go na zadnej aukcji nie spotkałam:) jest na takich nóżkach podobnych jak Kryst pokazywała, gra i ma wibracje:)
    oprócz mojej córy jeszcze troje dzieci w nim się wychowało i wygląda jak nowy:) dobrze zainwestowane pieniądze:D

u mnie też dzidzia się aktywna zrobiła a wczoraj jak jej puściłam pozytywkę to aktywność była superowa:) a potem zasnęła:D kochana moja:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Witajcie :)

Jaga sto lat dla synka
    widze ze sie synkowo robi, ja bardzo bym chciala dziewuszke, mam juz nawet 3 rzeczy rozowe :D mamy juz 12sto letniego prawie synka, ale jak bedzie jajcarz znowu to tez gitarka :D ja mam usg 21 listopada o 16.00...jeszcze tylko 2 tygodnie!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się glukozy nie boję:) pamiętam przy córce nie było to oczywiście super doświadczenie ale po pierwszej dawce poleciałam do kaplicy szpitalnej nastawiłam szybko budzik:) usiadłam i co? zasnęłąm:P boshh dobrze że mnie nie okradli:P
    na czczo jakoś wyjdę ale chyba to będzie moment gdzie poproszę o przepuszczenie w kolejce:)

JAGA buziaki dla synka:D imprezę szykujesz?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie pada snieg!!!!! :(

martafr lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    U mnie wlasnie pada snieg!!!!! :(

A ja bym tam chciała zobaczyć już śnieg! Jakoś mnie w tym roku wewnętrzny świąteczny klimat już dopada. Najchętniej puściłabym już kolędy i jakies ozdoby powyciągała ale jeszcze się jakoś powstrzymuję :) Wytrzymam jeszcze tydzień :) A śnieg by mi dopełnił klimatu :)

Dajana28, weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello, boshe juz czwartek ale ten czas leci, moze dzisiaj zrobie w koncu cos konsruktywnego :P. ROBOTKA jak to zasnelas w kaplicy hihi dobre <lol>, ja chyba pojde na ta glukoze do swojego szpitala, choc nie lubie tego labu, to moze w ciagu tych dwoch godzin jakies ploteczki zalicze, bo na korytarzu ani tez w kaplicy ; P to nie chce czekac. RUDZIA no co ty juz śnieg?? w sumie nie wiem czemu sie dziwie, przeciez nawet w Polsce czasem w pazdzierniku juz lezal, ciekawe kiedy do nas przyjdzie. Uwielbiam zime w gorach- swoja droga w tym roku o nartach moge tylko pomarzyc, ale w miescie to fuuuuj, slisko, nieodsniezone chodniki, korki, i zasypany samochod o nieeeeee, mam nadzieje ze to moze jakos bokiem przejdzie ;). MIMKA gratuluje synka.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Byłam na masażu stóp potem spodkanie ze znajomą na herbatce :) w domciu sobie porządek zrobiłam ,Na shopingu byłam w fat face kupiłam super leginsy i swetrowe sukienki grube fajne :) jutro pokarze :)
    przyjemny dzionek miałaś:)mieszkałam kiedyś 2 lata w Brighton na wyspach i przypomniało mi się jak tam dziewczyny dzień przed porodem(przed pójściem na porodówkę) robiły sobie taki beauty day w spa lub salonie kosmetycznym, robiły się na bóstwo,włosy,maseczki,pełny makijaż, paznokcie pod kolor płci itp. a do szpitala ubierały koszule do porodu np. różową w misie albo niebieska w samochodziki, to był cały rytuał

Rudzia u mnie to krwawienie z dziąseł to też chleb powszedni, o dziwo nie podczas mycia zębów a tak normalnie czuje czasem krew w ustach, naciskam na dziąsła językiem i leci,ponoć to normalne ale płuczę czasem szałwią lub dentoseptem lub zwykłą wodą z sodą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:21

Krysti, weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość

• Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobitki :)
    czytam i czytam i końca nie widać ;)
    ależ Wam zazdroszczę że Wasze dzidzie "szaleją" już nie mogę se doczekać tego u siebie :)

Jaga - wszystkiego dobrego dla synka życzę !!

ja też bym chyba chciała już śnieg ;) z utęsknieniem czekam na święta bo w tym roku będą wyjątkowo rodzinne w moim rodzinnym domu :)

ktoś pytał o najbliższe usg ? JA MAM JUTRO :D

Jaga, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jakie sweet...KRYSTI chciala baletnicę...
    http://www.papillon-shop.pl/posciel-lniana-baletnica.html
    szkoda ze lniane, dla dziecka jednak wolalabym bawelne, jakas przyjemniejsza mi sie wydaje

martafr, Robotka1, Dajana28 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wigilię spędzamy w tym roku tylko u męza w domu (zawsze dzieliliśy ten dzień między dwa domy - dwie wigilijne kolacje - koszmar) a potem dojedziemy do moich rodziców, brata z narzeczoną i jej rodziców do pensjonatu w górach i będziemy tam aż do niedzieli. Wydawało mu się to wspaniałym pomysłem ale teraz zaczynam mieć wątpliwości. Chyba mi się nie podoba jednak taka forma spędzania świąt. Jeszcze nigdy nie było tak żebym się z nimi w wigilię nie widziała i wiem, że będzie mi ciężko. Nie zobaczę się też z dziadkami bo mieszkają daleko i jakoś tak mi zaczyna być z tym źle.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam dzisiaj dzień zakupowy na allegro, bo muszę kupić zabawki do przedszkola mojej Gabi, wybrali mnie na przewodniczącą trójki klasowej, a i za skarbnika muszę robić. Wczoraj jak już położyłam się do łóżka to moja dzidzia tak brykała, że po raz pierwszy czułam ją dłonią przez brzuch. Miałam męża obudzić, ale on wczoraj położył się dopiero po 18, a o 23 wstaje do pracy, więc nie chciałam mu zabierać ostatnich minut snu.
    Jaga zdrówka życzę Twojemu Synkowi!!!

Jaga lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez pare razy nie bylam na wigilii w domu bo pracowalam w wigile albo w pierwsze święto, a że mamy 400 km, to na samą wigilię nie jechaliśmy, tylko dopiero drugiego dnia świąt i to łatwe nie jest, ale później troche można nadrobić. Ww tym roku opcji ze bede pracowac w swieta nie ma, ale chyba tez mnie nie ominie wigilia u męża w domu, bo jeszcze nigdy nie bylam, zawsze to on u mnie spedzal, ale cos czuje ze juz sie nie wywine :P. Za to za rok, juz z młodym , pojedziemy do mnie :D.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeszcze lepiej :D mi sie swieta zaczna 17ego grudnia :D Maz j ja (prawie) jestesmy zydami i mamy chanuki, ale ze oboje pochodzimy z katolickich rodzin i postanowilismy nie odbierac synkowi radosci z choinki, prezentow etc robimy rowniez Swieta Bozego narodzenia...wychodzimy z zalozenia,ze jak bedzie dorosly sam wybierze, czy chce w cos wierzyc czy wogole w nic, nie nasza decyzja :D wiec u mnie swieta zapowiadaja sie meeega dlugie D

Lali lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 737 738 739 740 741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ