Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dzisiaj byłam na nfz bo stwierdziłam ze niby dlaczego mam płacić za badania jak od 11 lat zabierają mi 1/3 pensji a u lekarza dzięki bogu byłam może 2 razy i znowu widziałam bąbelka a przy okazji trafiłam na fajna młodą panią ginekolog zleciła mi chyba z 5 badań w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie i za wszystkie badania płaciłam a teraz będę pod opieką dwóch lekarzy więc dodatkowo będę miała dwie opinie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Witam nowe kwietniówki i trzymam za Was kciuki.
Mało się ostatnio udzielam ale czytam Was na bieżąco.
Mam nowego laptopa, którego ledwo ogarniam i nie bardzo mogę się wpisać na listę.
Generalnie staram się cieszyć odmiennym stanem i nie marudzić zbytnio ale z dnia na dzień zaczynam się czuć co raz gorzej. Mdłości i wymioty dokuczają mi do tego stopnia, że nie jestem w stanie zjeść nic oprócz maślanego rogalika lub kanapki z dżem z gorzką herbatą. Dziś to wszystko tak mnie dobiło, że się usiadłam i zaczęłam płakać bo już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Jeśli pójdzie tak dalej to będę musiała poprosić o jakieś L4 bo nie wiem czy dam radę pracować. Na to wszystko odbija mi się ciągle takim kwasem jakbym co najmniej butelkę octu wypiła. Ehhh... mam tylko nadzieję, że to szybko minie. -
Rudzia wrote:http://zapodaj.net/45c6940d744a2.jpg.html
Moj Bąbelek !!
Cudo naprawdę, niesamowite że ma niecałe 2 cm a już praktycznie ma wszystkie kończyny i wygląda jak miniaturka człowieczka.Rudzia, Fasia, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:-)
Witam serdecznie nowe kwietnioweczki:-)
Słuchajcie ostatnio mam straszny zjazd energii. Nic mi się nie chce spalabym cały czas. Poza tym wieczorem okropnie bola mnie korzonki (dol pleców) ehhh przydalby mi się jakiś urlop....
Aaaa no i brzuchol mi jakoś rośnie. Trochę chyba wcześnieweronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia, ja przeżywam te same udręki, ale za to nagroda będzie wielka.
Czasami mam wrażenie, że mój żołądek nie nadąża za tymi zmianami hormonalnymi, bo ciągle mam nudności, wzdęcia i zgagę. Ale również przyjmuję wszystko na siebie.
A teraz mimo złego samopoczucia zrobię w podzięce kolację mojemu mężowi/ przyszłemu tatusiowi z okazji 2 miesięcy po ślubie
Fasia, Lali, Ida lubią tę wiadomość
-
Wszystkie damy rade, nagroda bedzie wielka:)
Myslalyscie o porodzie? Naturalny czy cc?rodzinny?Te dziewczyny ktore juz rodziły miałyscie cc czy porod naturalny?
Ja mialam cc mozna powiedziec,ze na zyczenie,po cc czulam sie swietnie szybko doszlam do siebie. -
Ja mam dokładnie taki sam plan żeby chodzić do lekarza na NFZ (darmowe badania) i prywatnie (porządne usg)
Nie wiem właśnie czy mówić im o tym, że chodzę na nfz/prywatnie no i jak to powiedziećMoże lepiej rżnąć głupa
Ewelcia tutaj jest lista: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nYSftDDfBnZXPO4kBPFgrB0PYN73u98Qcs0w0YdPd34/edit#gid=1881539593
Co do znoszenia tych 'niedogodności' to ja też wszystkie chętnie przyjmę na klatęPóki co mam tylko obolałe piersi, czasem wzdęcia iii jak zaczynam być głodna to lekkie mdłości. Dolegliwości - przybywajcie!
Ewelcia lubi tę wiadomość