Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Super Rudzia to jeszcze Sylvia nam została z dzisiejszych USG.
Rudzia a z pracodawcą się jakoś dogadałaś? Pamiętam Cię z różowych stron że obawiałaś się nawet wziąć dzień wolny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:52
Rudzia, Lali, natt, ziolko, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jejuś jaka ja mam ochotę na.......piwko!!!oszalałam chyba!!!!
Ewelcia kiedy masz wizytę.??
Ja chórze do Gina na NFZ i jestem bardzo zadowolona,Mega opieka i podejście lekarza nic się nie rożni z prywatnego gabinetu.
Jeżeli będzie wszystko dobrze to prywatnie będę chodziła do niego tylko na USG dopplerowskie.
Ale to czas pokaże czy będzie mi dane.....Nic nie pisze ale tak bardzo się boje,!!!Nawet myśleć o tym się boje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:16
-
nick nieaktualny
-
Lelitka wrote:Jejuś jaka ja mam ochotę na.......piwko!!!oszalałam chyba!!!!
Ewelcia kiedy masz wizytę.??
Ja chórze do Gina na NFZ i jestem bardzo zadowolona,Mega opieka i podejście lekarza nic się nie rożni z prywatnego gabinetu.
Jeżeli będzie wszystko dobrze to prywatnie będę chodziła do niego tylko na USG dopplerowskie.
Ale to czas pokaże czy będzie mi dane.....Nic nie pisze ale tak bardzo się boje,!!!Nawet myśleć o tym się boje.... -
Rudzia wrote:http://zapodaj.net/45c6940d744a2.jpg.html
Moj Bąbelek !!
To i ja przestawię Wam moje MaleństwoAkurat był z podniesionymi nóżkami
http://zapodaj.net/c70d06072870c.jpg.htmlFasia, Ewelcia, liwi, Rudzia, Aga89, Robotka1, weronika86, haneczka, Ida lubią tę wiadomość
-
Tym razem się uda dziewczyny, zobaczycie.
Sylvia cieszę się że i u Ciebie wszystko gra. Tylko takie wieści daj nam Boże czytać.
Mnie dziś dość mocno kłuje po prawej, mam nadzieję, że to mój kropeczek się rozrasta. Ciekawa jestem od czego zależy to po której stronie boli. Jajeczko było z lewego jajnika a zawsze bolał prawy i teraz też kłuje po prawej. -
Super foteczki macie
Aż miło oglądać takie małe bąbelki
No i super że same dobre wieści z wizyt! Oby tak dalej!
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty - Lali, Kati, Weronika - Trzymajcie się!
Nie wiem dlaczego są problemy z dopisywaniem do listy
Jak coś nie ma problemu również mogę Was dopisywaćZresztą na bieżąco staram się tam robić porządek i kontrolować przyszłe wizyty itd
-
Ja jutro o 10 dzwonie do lekarza,zeby zapytac czy jest na miejscu i mnie przyjmie:)
U mnie jeszcze mdlosci nie ma,ale obawiam sie ,ze pojawia sie ok 7 tygodnia, poki co ciesze sie dobrym samopoczuciem tylko pobolewa podbrzusze ale tak bardzo delikatnie:)weronika86 lubi tę wiadomość