Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:jeśli chodzi o białą cegłę dekoracyjną to ja mam tak zrobioną ścianę, ale nie naklejaną cegłą bo to wychodzi dosyć drogo, skorzystałam z pomysłu znalezionego na youtubie, fakt robiłam 4 dni po 6/7 godzin ale warto. Efekt dokładnie taki jak na załączonym filmie, polecam Wam
jestem teraz Bohaterem w Swoim Domu, a każdy kto do nas przychodzi nie może uwierzyć, że to nie prawdziwa cegła i że ja zrobiłam to sama
można pomalować, ale ja zostawiłam taki kolor jaki miała kupiona szpachla i wygląda rewelacyjnie!!!
http://www.youtube.com/watch?v=O2I0LE1RMRY
aha i naklejana na ścianę, którą ja robiłam kosztowałaby mnie około 500/600zł moja robota wyszła ze wszystkim ... niecałe 100 zł ...
Moja znajoma zrobiła taką "cegłówkę" z kasetonów, powycinała na wielkość cegieł, pomieszała da wzory i pomalowała na biało. Super wygląda. -
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:KasiaKwatek ja też liczę, że obejdzie się bez operacji a dzięki Waszym radom może coś więcej da się zrobić.
Bambi85: Byłam u 2 neurologów i 2 laryngologów a obecnie conajmniej raz w tygodniu spotykam lekarza fizjoterapeute (kochany człowiek) i codziennie rehabilitacja ale jedyne pocieszenie po tych zabiegach to zmniejszenie bólu, który był przez 2 tygodnie straszny.
Anka1501 chcieli mi podać steryd zwany depomedrol z lidokainą i jak poczytałam w necie o nim jaki ma wpływ na płód do zrezygnowałam.
Krysti WIELKIE dzięki za to, że zapytałaś w mojej sprawie. Ja przyjmuję witaminy B 12 i B complex ale nie miałam pojęcia że nivalin jest dopuszczalny w ciaży a czytałam o nim, że pomógł wielu osobom.
Jesteście kochane. Na pewno jeszcze się wybiorę do specjalistów. Będę walczyć. Chciałabym się uśmiechnąć do mojego dziecka a nie tak jak teraz z krzywą twarzą
Witam nową członkinię i ściskam wszystkich, bo nie mam dziś czasu dużo tu zaglądać ale gdy tylko się nadarzy okazja coś napiszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:35
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Moja znajoma zrobiła taką "cegłówkę" z kasetonów, powycinała na wielkość cegieł, pomieszała da wzory i pomalowała na biało. Super wygląda.
moj tata sam robil tez ma formy specialne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:41
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja dzis zupe pomidorową zrobilam
pyszna zaraz drzemke sobie zrobie popoludniową .
OO nie zupa pomidorowa - uwielbiam moja ulubiona w ciąży bym mogła tylko ją jeść
Mąż pyta jaką zupę bym chciała to z góry mówi że tylko nie pomidorowaKrysti lubi tę wiadomość
-
Hej
ja dziś kolejny dzień leniuchowania spacerów i odwiedzania rodziny
obiad u dziadków a kolacja u teściów
jutro juz mam USG połówkowe trochę stres jest chociaż odkąd czuje Wojtusia to juz mniej czekam na USG nie to co na poczatku ciąży
Krysti lubi tę wiadomość
-
Cześć Laski
Trochę Was ponadrabiałam, ale niestety bardzo pobieżnie bo jak zwykle nadrukowałyście miliardy stron
Rudziu Kochana mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku!!
Ależ mnie wczoraj niespodzianka spotkała! Byłam z mamą w centrum handlowym i się okazało, że w smyku jest akcja darmowego usg 3d/4d. Załapałam się rzutem na taśmę i widziałam wczoraj swoją malutką!
Lekarz pyta: "zna pani płeć" Mówie - tak na 80%. "ha! ja mogę pani powiedzieć na 90" po czym przełęczył 2d na 3d i dodał "ha! Nawet na 100 i więcej!" nachylił się nade mną i mówi pocichutku "widzi pani tą kreseczke? to cipka" hahahaha
No to nasza Natalka została już dobitnie potwierdzona na fajnym sprzęcie więc w końcu mogę przyjąć do wiadomości, że to na pewno dziewczynka! Jupi!
W pamiętniku możecie zobaczyć zdjęcia, ale niestety mała była zajęta intensywnym myśleniem więc zasłoniła swoją buźkę rączką i "paluszkiem myśliciela"
PS. Tak swoją dorgą, tak jak Ida pisała, ceny w smyku to jakiś kosmos! (chyba że się w promocji coś znajdzie). Np fotelik maxi cosi cabrio fix kosztował 599zł a normalnie w sklepach widziałam za 470 czy jakoś tak. masakra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 17:44
Ewelcia, mantissa, Angela89, Krysti, KasiaKwiatek, Justinka, weronika86, Auro lubią tę wiadomość
-
Znów wiadomości poszła dwa razy
nie wiem czemu mi się to tak robi.
Ola, ja też dziś dzień lenia total. Trzymam kciuki za jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 17:26
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:OO nie zupa pomidorowa - uwielbiam moja ulubiona w ciąży bym mogła tylko ją jeść
Mąż pyta jaką zupę bym chciała to z góry mówi że tylko nie pomidorowapomidorowa mmm dwa talerze opędzlowalam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Możesz wrzucić tutaj, to zaraaz wkleję do dokumentów google i będziemy miały dla wszystkich.
Albo jak masz konto google to możesz też sama przez dokumenty google i udostępnić nam przez link. Albo możesz mi tez na pocztę w Wordzie wysłać.
([email protected])
Chyba mi się udało:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tOh8AhdzTPZSIseWm0f-cbA2ItEuUbA21GaHLngGSZ4/edit?usp=sharingAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny