Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola mnie jeszcze czasem poboli w dole brzucha i zakuje prawy jajnik,ale ja to biorę za dobry objaw bo mam nadzieje ze tam wszystko ładnie się zagniezdza i jest tam gdzie musi.
A ja dospac nie mogę...!!!!
Miłego dnia:-) -
Fasia wrote:Myślałam, że już coś planujesz
zresztą to nic złego nawet gdyby
hahhahha dzisiaj ledwo noga dotknelam podlogi od razu pawik! a tam pawik, paw jak cholera...strasznie mnie meczylo, bo pusty zoladek...pierwsze tak mocne zyganko na zaczecie osmego tygodnia wlasnie dzisiaj!
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Och ale się tu działo
Witaj KotkaPsotkaSwoją drogą to dziwne że zaczęłaś cykl dzień przede mną a termin masz 3 dni wcześniej (chyba miałaś wcześniej owulkę )- ale tak ja jestem póki co ostatnia, także będę przeżywała poród jak Wy będziecie tulić już maleństwa
Haneczka gratuluję,
PeggySue nie martw się jeszcze zobaczysz serducho
Aga89 nie martw się musi być dobrze!
Kati - cholernie mi przykro... wiecie odkąd straciłam swoje dwie ciąże jak słyszę że komuś się nie udało albo coś się dzieje to jest mi strasznie smutno, czasem nawet popłakujęTrzymaj się kochana i nie poddawaj się - musisz walczyć o szczęście!
Ja dziś wyjątkowo dobrze się czuję - zahaczyłam tylko raz o mdłości i może ze dwa razy zakuło mnie w jajniku, poza tym cały dzień ziewam i jestem rozkojarzonaNawet już dzisiaj zaczęłam się martwić że coś mało tych objawów i czy na pewno jest wszystko ok
Ah te nerwy
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
weronika86 wrote:no to sie przyznam, ze juz mam kilka rzeczyhahhahha dzisiaj ledwo noga dotknelam podlogi od razu pawik! a tam pawik, paw jak cholera...strasznie mnie meczylo, bo pusty zoladek...pierwsze tak mocne zyganko na zaczecie osmego tygodnia wlasnie dzisiaj!
Ja tez wczesnie zaczne z pewnoscia zakupy,nie wierze w przesadyw pierwszej ciazy szybko zaczelam
Robic zakupy i mialam wielka frajde:) Wiec jesli Ci to sprawia przyjemnosc to kupuj:)
Jak ja sie boje rzyganka:( u mnie jeszcze wczesnie,mam nadzieje,ze moze mnie to ominie.weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
bryyy:)
widzę że same dobre wieści z wczoraj:) i bardzo dobrze:)
ja w niezmiennym nastroju czyli zmęczona i senna. i z mdłościami:P
wczoraj nie było pawika u mnie!! ale się zanosiło:P może dlatego że zjadłam lekką rybkę tylko koło 17 z sałatą lodową? a potem przespałam się?
dziś lecę na sucharach:P
ktoś pytał o duphaston-ja biorę i mam zaparcia;/
wiecie co? ja też wezmę L4 jak mi lekarz da a coś mi się zdaje że da na pewno jak mu opowiem jak wygląda mój dzień;/
macie rację, jak pracodawca mnie będzie chciał zwolnić to zrobi to niezależnie czy będę jeszcze ze 4 miesiące czy pójdę już. -
nick nieaktualnyJa tez juz się budze o 5 rano i spac się nie da :)mialam tez mdlosci i przeszlo mi ,a też boje się wymiotów ja to mam od malego ze się boje ?i tak zostalo do dnia dzisiejszego ,Choc juz 29lat mam to nic nie zmienia strasznie się boje rzygać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:37
-
Ja teraz jestem na zwolnieniu 2 tygodniowym, potem zamierzam wrócić do pracy ale wiadomo zależy to od tego jak się będę czuła - dziecko jest najważniejsze, z pracy mogą nas w dowolnym momencie zwolnić nawet jak będziemy sobie żyły wypruwały pracując przez całą ciążę a możemy zaszkodzić i sobie i dziecku także nie warto
-
o Ola dokładnie myślę na razie o 2 tygodniowym zwolnieniu a potem zobaczę jak będzie dalej, choć mówią że II trymestr już jest łagodniejszy.
ale znam dziewczyny co przespały całą ciązę i tego się obawiam że zasnę snem zimowym i obudzę się w kwietniu:P hihi
KRYSTI to jesteśmy w jednym wieku:) też za kilka dni stuknie mi 29;)haneczka lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Cześć mam pytanie 16 sierpnia test wskazał 2 krechy. 19 sierpnia zrobiłam bete wyszła 688,900 czyli potwierdziła ciąże wczoraj zrobiłam druga bete i wyszedł wynik 1427,00 i progesteron i wyszedł 12,10 ng/ml i martwię się czy nie jest on za mały ?
Progesteron jest trochę mały, może warto udać się do lekarza po jakiegoś wspomagacza? Duphaston czy Luteine
Gratuluję II kreseczekEwelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia
Szwecja fajnie :)nigdy tam nie bylam ale slyszalam ze ladnie jest .no to wszędzie jeśień ja juz w czoraj plaszczyk kupilam jesienny ,mam nadzieje ze w nim po śmigam jeszcze juz w 8 tydz wchodze brzuszka az tak nie mam wielkiego odrobinke widać ,ale co nie ktore panie juz w 8 mają brzuszki spore w szoku jestem !ze tak szybko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia ja kupilam plaszcz z paskiem w pasie ale obietośc spora luzna takze mam nadzieje ze jesien przejde a pasek z tylu gumke do sztukuje u krawca ,jak coś wazne ze jest sporo miejsca na brzusio i sobie z coraz wiekszym brzusiem moge pasek po luzować takze to jest dobre ,jeszcze tylko pare golfów i ocieplanych leginsow do kozaków i luz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:33
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny