Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaaa ale super :D nie opuszczaj nas tylko z tym marcem. Ponosisz z 5 dni dłużej i tu urodzisz. :D

Klaudia90 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy fajnie udało sie z umową, zawsze to jedno zmartwienie mniej i nie bedzie tej niepewności jak odejdziesz na zwolnienie

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:26

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    My też mieliśmy na początku problem ale jak się okazało że to chłopiec to jakoś tak nam Wojtuś przyszedł do głowy i już pewnie zostanie :)

A my bardziej się nastawialismy na dziewczynkę a okazał się synek :) no cóż.... Na razie będzie bezimienny :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Klaudia jest już jakieś imie?

Ja zawsze planowałam Jasia albo Marysie jak sie okazało ze na 100% dziewczynka to zaczęłam kombinować, ale mój mąż mówi ciągle MAryska i żadnego innego imienia nie przyjmuje do wiadomości więc pewnie tak zostanie.
    Od samego początku mieliśmy po dwa typy na dziewczynkę i chłopca.
    Na dzień dzisiejszy Nina lub Nela :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja, po usg połówkowym. Niestety tak miałam ustawiony ekran, że prawie nic nie widziałam, a i żadnego zdjęcia nie dostałam. Strasznie mi przykro z tego powodu, ale ważne że z dzidzią ok. No i kolejny lekarz potwierdził, że chłop będzie, bo jajka jak byk :) Chociaż zobaczyłam jak dzidziorek ssie kciuka. Waży już 325 g, ale na razie jest ułożony pośladkowo. Mam nadzieję, że skoro się tak wierci to jeszcze się obróci, a jak nie to nie będę się musiała stresować porodem naturalnym :/

Eweliśka, Klaudia90, nick nieaktualny, Ewelcia, Justinka, Ola89, haneczka lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa chyba czułam czkawke maleństwa :))) takie rytmiczne pukanie czkawkowe drganie brzucha :D ale smiesznie!!!!

nick nieaktualny, weronika86, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Witam i ja, po usg połówkowym. Niestety tak miałam ustawiony ekran, że prawie nic nie widziałam, a i żadnego zdjęcia nie dostałam. Strasznie mi przykro z tego powodu, ale ważne że z dzidzią ok. No i kolejny lekarz potwierdził, że chłop będzie, bo jajka jak byk :) Chociaż zobaczyłam jak dzidziorek ssie kciuka. Waży już 325 g, ale na razie jest ułożony pośladkowo. Mam nadzieję, że skoro się tak wierci to jeszcze się obróci, a jak nie to nie będę się musiała stresować porodem naturalnym :/
    Ja też nie widziałam ekranu, na chwilę lekarz obrócił i pokazał mi główkę i kręgosłup. Obserwowałam na przemian męża i doktora. Obydwaj się uśmiechali do tego monitora, ale ten widok mnie zadowolił :) ZACIESZ MĘŻA - BEZCENNY!
    Fotki dostałam, nawet 5, ale zupełni nic z nich nie mogę odczytać. :/ Kólko obstawiam, że to pewni głowa, ciąg punktów to prawdopodobnie kręgosłup.

mantissa lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Amy fajnie udało sie z umową, zawsze to jedno zmartwienie mniej i nie bedzie tej niepewności jak odejdziesz na zwolnienie
    też się cieszę :) kamień z serca :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:

Dokładnie, jak liloe mówi. Mój też dzisiaj był położony miednicowo, ale lekarz powiedział, że jeszcze sto razy się zdąży obrócić. :P

I się trochę wkurzyłam, bo patrzę dzisiaj na stronę przyszpitalnej szkoły rodzenia a tam koszt jak byk 400 zł. Powaliło ich. Byłam pewna, że przyszpitalna to za darmo, albo chociaż trochę taniej a tu taka kwota. ;/ I nie wiem co teraz. Wiem, że jest jeszcze jedna szkołą w Toruniu i nawet za darmo jak się zadeklaruje ich położną, ale generalnie słyszałam, że bez wielkiego wow i nie wiem czy zwiedzanie szpitala jest. No ale lepiej chyba tak niż nic, bo jednak 400 zł raczej nie będę płacić. ;/

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantisa- aż mnie zainspirowałaś, żeby sprawdzić czy w moim szpitalu się płaci - PŁACI!!! 350zł.. pojebało :P

Da się urodzić bez szkoły rodzenia? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:27

mantissa, nick nieaktualny, Justinka, Robotka1, Eweliśka, sylvia007, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość

• ziolko Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja Wam pozabieram te komputery i telefony!! albo chociaż Internety Wam zabiorę na jakiś dzień albo dwa :P

Może wtedy bym nadrobiła...

Jestem na 985 stronie i muszę iść, jak przyjdę to zamiast 999 (jak jest teraz) będzie 1020. Na bank. I znów będę w czarnej dupieeeee! :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, haneczka, Fasia, nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

Pewnie nie ;) jak się nie zaliczy testu na koniec to nie dopuszczą nas do porodu i powtarzamy rok :P
    najwyżej przenoszę :P

• Justinka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj faktycznie strasznie dziś drukujecie :) Chyba koniecznie chcecie przekroczyć magiczne 1000 :D

Oczywiście zwierzaczki i brzuszki cudne!!! :)

Ja ledwo Was nadrobię, odejdę na chwilę wracam a tam znowu z 3 strony :)

Klaudia gratuluję córy! W końcu kolejna dziewuszka :)
    Olka dobrze że wszystko z dzidzią ok no i że potwierdził się synuś :)

Ja ciągle nie mogę uwierzyć że będzie córeczka [bardzo chciałam aby była :) ]
    że jak wczoraj byłam w urzędzie i babka pyta się mnie i wiadomo już co będzie, a ja khmm chłopczyk... a po sec nie nie chłopczyka mam już w domu, teraz będzie dziewczynka :D no myślałam że padnę jakie zamulenie hehe
    No i ciągle imienia brak ech :(
    No i z mężem była wczoraj rozmowa, przyznał mi rację co do tego że rodzice źle robili pchając tyle czekolady i jeszcze podważając moje zdanie... ale co z tego... i tak jest jakaś wisielcza atmosfera :( przykro mi bardzo i nie lubię się kłócić... mam nadzieję, że szybko nam przejdzie....

Robotka1, mimka84, nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no i jest 1000 stron :D

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakra mi to ciężko się skupić na dwóch ostatnich stronach:D

KLAUDIA gratuluję księżniczki !!! <3 hihi może te co się dowiedzą płci w drugiej połowie miesiąca wyrównają chłopaczków???:D

AMY super że rozmowa udana:D

a ja byłam w biedrze:D kupiłam prześcieradełko co pisała o nim KasiaK :) białe:) bawełna:)
    i płyn do kolorków lovelka za 15pln:)

i w aptece aspargin:) skończył mi się asmag a lekarz kazał dodatkowo coś z potasem, pani doradziła bezpieczną dawkę asparginu
    a więc Fasia teraz ja łykam to co Ty:)

hehe no no przyłóżcie się do szkoły rodzenia bo za karę odsiadka roczna:P

gdybym miała za nią płacić to na pewno bym olała:)

nick nieaktualny, Klaudia90, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ola89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jestem po rozmowie z dyrektorem :) zapowiadała mnie sekretarka i pewnie powiedziałą że jestem w ciązy i ogólnie nakreśliła po co przyszłam. Wchodzę, stanęłam koło drzwi a dyrektor
    -6 miesiać? Nie widać, coś pani oszukuje.
    Ja zgłupiałam z tego wszystkiego zapomniałam że jestem w ciaży :D i za chwilę mnie olśniło
    -tak 6,
    -proszę usiąść
    siadam, bluzka opina się na Olku :D
    -o teraz już wierzę, że może być 6. Obiecuję Pani, że jak pani wróci z macerzyńskiego podpiszemy umowę dalszą umowę.
    -Paaaaaaaaanie dyrektorze ja wiem, ale mnie regulują przepisy zewnętrzne (rozp. w sprawie słuzby bhp) i zachowanie ciągłości pracy powoduje, że mam możliwość większych uprawnień w służbie...
    -Okej.. neich Pani da podanie i to napisze, i tak pani zaraz pójdzie na zwolnienie, szpital właściwie nic nie traci na zmianie zatrudnienia. Zgadzam się

i po stresie :) krótko i na temat :P z minutę tam siedziałam, bo spieszył się na zarząd więc o pieniądzach już nie było mowy, ale to nic...

teraz mnie czeka w przyszłym tygodniu podobna rozmowa, muszę powiedzieć osobiście prezesowi że chcę iść na zwolnienie od końca grudnia albo od stycznia bo coraz ciężej mi jednak

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I właśnie znów kusze się na kaszanke... piecze się w piekarniku :p jeeeezu,co za zachcianka okropna!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:30

Robotka1 lubi tę wiadomość

‹‹ 969 970 971 972 973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ