Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Mantisa- aż mnie zainspirowałaś, żeby sprawdzić czy w moim szpitalu się płaci - PŁACI!!! 350zł.. pojebało
Da się urodzić bez szkoły rodzenia?
heh przecież dawniej nie było szkół a jakoś nas mamy porodziły też sie zastanawiam czy iść u mnie sa po 450pln obok domuAmy lubi tę wiadomość
-
Justinka i dobrze że porozmawialiście z mężem, teraz przed każdym wyjazdem truj mu żeby stawał w Twojej obronie:) może uda Ci się go przekabacić
a swoją drogą to chyba często odwiedzacie teściów co???
2 godziny drogi....trochę daleko. że tak zapytam, jeśli tak często do nich jeździcie to w jakim celu??myślałam że jak się teściów tak ze 4 razy w roku na taką odległość odwiedzi(ja bym odwiedziła 2 razy, na wielkanoc i na Boże Narodzenie
)to wystarczy zupełnie:D
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:teraz mnie czeka w przyszłym tygodniu podobna rozmowa, muszę powiedzieć osobiście prezesowi że chcę iść na zwolnienie od końca grudnia albo od stycznia bo coraz ciężej mi jednak
))
-
Eweliśka wrote:A ja nie byłam u teściów już ponad rok:D i dobrze mi z tym:P
mąż wie że ich szanuję ale za nimi nie przepadam z oczywistych dla mnie powodów:)
na szczęście mój mąż bardzo lubi moich rodziców i tam większość czasu spędzamy-w końcu jestem ich córką i to zrozumiałe że wolę jechać do mamy niż do teściowej:)
a mąż specjalnie na wizyty u teściów nie nalega więc ja tym bardziejEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Puściłam dzisiaj mojej mamie filmik z połówkowego. Popłakała się normalnie. A Wy pokazujecie bliskim takie rzeczy? Ja zwykle nie, ale mama to mama.
Moja mama była ze mną na tym darmowym usg w centrum handlowym too też się popłakała bidulkamimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja jak wczoraj pokazałam zdjęcie Ninki, to mój mąż stwierdził, że nie powinnam go Gabi pokazywać, bo to taki kościotrup, mówi takie wielkie oczodoły i szczęka
Za chwilę Gabi popatrzyła i mówi o dzidziuś, jaka śliczna dziewczynka. Mąż tylko popatrzył na mnie i już nic nie powiedział.
mimka84, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja jak wczoraj pokazałam zdjęcie Ninki, to mój mąż stwierdził, że nie powinnam go Gabi pokazywać, bo to taki kościotrup, mówi takie wielkie oczodoły i szczęka
Za chwilę Gabi popatrzyła i mówi o dzidziuś, jaka śliczna dziewczynka. Mąż tylko popatrzył na mnie i już nic nie powiedział.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 13:53
sylvia007 lubi tę wiadomość