KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na bezsenność narzekać nie mogę, mogłabym dużoooo spać...
Właściwie to pracę piszę, ale już chyba spadam, bo głowa ze zmęczenia zaczyna mnie boleć i głodna się zrobiłam i pod prysznic pójść trzeba... no coż, będzie się trzeba ruszać powoli...
-
niunia od 23:P ja od 16, ale pewnie już do rozwiązania;P Widze,że jesteś najnocniejszym markiem!
Przyszedł mi dziś pajacyk z polara na wyjście ze szpitala, także maluch ma się już w co ubrać Teraz przerwa w zakupach, bo oczywiście wypłaty ani nie widać, ani nie wiem kiedy dostanę więc spokojnie musze czekać
Miłego dnia!
-
Slonkozusa, gratulacje wizyty
Niunia ja bym sie wstrzymała z Hiszpanią, hotel klimatyzowany niemowlaki i w ogole dzieci nie powinny być w klimatyzowanym pomieszczeniu, a bez klimy nie wytrzymasz latem, ja wiem co tu sie dzieje temperatura dochodzi nieraz i do 50 stopni, w dniu co domysłiłam się ciąży było 46 stopni no i niemowlaki różnie znoszą samoloty, my do Polski chcemy jechać w tym roku na Boże Narodzenie, mała będzie miała 8,9 miesięcy i się wacham czy nie za wcześnie :)daj znać po wizycie
Natalinka uważaj na siebie i nie dawaj się wirusom
Fizjo jak u ciebie? poza celibatemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:00
slonkozusa, fizjo lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Póki co, nie daję się wirusom. Boli mnie wprawdzie żołądek i mnie mdli, ale nie wymiotuję. MĄŻ wymiotował tylko w nocy, więc mam nadzieję, że może to nie grypa... i że od przedwczoraj chyba by się już coś działo. Chciałam Was zapytać czy wiecie coś o wizycie położnej przed 30 tc. Kiedyś przychodziły tylko po porodzie...
-
natalinka wrote:Witajcie! Póki co, nie daję się wirusom. Boli mnie wprawdzie żołądek i mnie mdli, ale nie wymiotuję. MĄŻ wymiotował tylko w nocy, więc mam nadzieję, że może to nie grypa... i że od przedwczoraj chyba by się już coś działo. Chciałam Was zapytać czy wiecie coś o wizycie położnej przed 30 tc. Kiedyś przychodziły tylko po porodzie...
Jaka wizyta o_o?? Rok temu nic takiego nie było. A po porodzie oczywiście tak.
-
Właśnie sama nie wiem. Jak w październiku leżałam w szpitalu, to były ze mną na sali 2 matki z noworodkami i mówiły, że teraz coś się zmieniło. Położne były u nich ponoć przed 30 tc na kawce i rozmowie. Dają jakieś próbki np. Sudocreamu, ulotki i można o coś popytać.
-
nick nieaktualnyu nas wybiera się położną tz taką deklaracje się wypełnia, i jak chcesz do niej dzwonisz i ona przyjeżdza kiedy chcesz, uczy jak oddychać, opowiada o porodzie i takie tam inne oczywiście to jest za darmo.
Jestem z wielkopolski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:21
-
Ja mam wybrana polozna ale o wizytach przed porodem nic nie wiem.
Kurcze ja dzis troche posprzatalam, zmienilam posciele i troche mnie brzuch zacza bolec. Ale polozylam sie i wszystko wrocilo do normy:-)
Ale mam nowy postep! Bylam w lazience, patrze w lustro a na bluzce mokra plama na wysokosci sutka:-) chyba pojawila sie pierwsza kropla siary:-) -
hello nocne Marki i ranne Ptaszki
patula- hehe 4 pięterka się zachciało?? nie jest tak tragicznie...bo ja lubię chodzić generalnie po górach,hehe ale...przeraża mnie wyjście z dwójką szkrabów...Choć już mam niecny plan jak to będzie wyglądać Córeczkę zniosę w nosidełku na brzuszku-jest swietne i b. się sprawdziło przy synu. a Fifi sam schodzi już po schodach-także luzzz blues,hehe...
Wózek z piwnicy wyciągnać...i 10 stopni w górę...potem 4 iii jeZdeśmy an dworze:-) hehe samym pisaniem o tym dostałam zadyszki
bea-tina noooo ja myślę że się kochacie mój tez specyficzny...ale w ogien by za mną poszedł
no to siara... w rossmanie sa fajne wkladki pod stanik
bemommy- dziękie że pytasz. (hehe...przez te rozmowę wczoraj o sexie...miałam erotyczne dziś sny) A czuję się wspaniale!! pomyłam dziś podłogi...odkurzyłam...i w gole mam tyle energii...że aż się boje samej siebie. hehe-uprzedzam pytanie-nic nie brałam
wiem..wiem...mam się oszczędzać-totez wszystko robię wolniej...ale robię prawie wszystko.
Zostało mi 112 dni do porodu-jupi jupi!!!
a jak Twoje samopoczucie??
Wiecie co...ja tez jestem za używanymi ciuszkami. Raz- są tańsze. Dwa-czesto lepszej jakości bawełny niż te superaskie po xx zł w galeriach.
-
Dziewczynki,
to dzisiaj Niunia miała mieć wizytę? Ciekawe, co u niej - nic się nie odzywa...
Ja dzisiaj znowu pospałam w dzień, to teraz pewnie w nocy spać nie będę. Moja malutka z kolei coś mało się dzisiaj rusza, a ja tak tego nie lubię, bo od razu sobie wkręcam historie. Mam nadzieję, że jutro nadrobi. Oby do usg 30ego stycznia...niunia lubi tę wiadomość