KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalinka ,paracetamol na 100% można ale do 800mg dziennej dawki
a ibupromu lekarz mówił,że od 3 trymestru nie wolno,trzymaj się kochana. Ja idę jutro do położnej,wogóle to od tyg brzuch mnie pobolewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 19:43
natalinka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kurde, ja się tak zaczytałam w książkę, że o 19 dopiero na szybko zrokiłam sobie coś do jedzenia! Oczywiście na szybko naleśniki:) bo co będę wymyślać. Mężulek po drzemce śpi nadal, więc pośpi 14 h i do pracy pójdzie:) ten to ma spanie dopiero;P
natalinka, dobrze, że sobie przełozyłaś wizytę, koniecznie powiedz o ciśnieniu, bo to bardzo ważne, o bólu głowy też nie zapomnij!
niunia ja z wagą to sama nie wiem, znaczy tydzień temu kupiliśmy do domu i teraz wiem, ale wcześniej byłam w różnych miejsach u lekarza i moja waga wachała się o 6 kg! więc trochę nie tego:/ teraz postanowiłam sobie co poniedziałek na czczo się ważyć, przynajmniej będę wiedzieć co i jak:)
Dziewczyny jeszcze 5 dni i zaczynam III trymestr!!! Niesamowite, dobrze pamiętam jak test pokazywałam, a tu już "z górki"magdalena, natalinka lubią tę wiadomość
-
niunia podsyłam kalkulator wagi http://dzieci.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html może coś Ci się rozjaśni u mnie wyszło ze przez ostatni miesiąc przybrałam najwięcej
więc teraz powinnam uważam.
dziewczyny ja dziś po południu jakaś betka jestem ciężko mi i chyba żebra mi się rozchodzą bo bolą i mi ciasno w klatce piersiowej
ja na spanie nie mogę narzekać! co prawda budzę się kilka razy w nocy.
Bea-tina ja czekałam strasznie aż mi stuknie III tr. tak mnie to cieszyło -
Bea_tina - powiem, bo muszę o wiele rzeczy zapytać np. o glukozę, bo jeszcze nie wspominał, że mam robić.
Ja III trymestr zaczynam jutroTeż nie mogłam się doczekać
Niunia - może się przeforsowałaś tym remontem? Może położna coś doradzi w sprawie tego bólu brzucha. Mnie bolał w terminie potencjalnej miesiączki.
Z powodu tej jutrzejszej wizyty u ginekologa musiałam niestety przełożyć okulistę na piątek... A tak chciałam już być po badaniu dna oka...Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Maggdalena-tyje maksimum hehe;-) mi od rana nie dobrze,wogóle szczepiłam się na grype i co,i tak przeziębiona jestem
natalinka-mnie ani razu nie bolał jak na @ ,wogóle jest mi nie dobrzea dom musi być jako tak zrobiony póki dziecka niema bo co wtedy zrobie??? kurzy się brudzi a tu dziecko małe a tak to póki co mała bezpieczna w brzusiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 22:24
-
magdalena ja za to już mam wagę na 36 t hahaha, aleś mnie zdołowała! Ale nic to! Odbije się po porodzie, spacerkami itp:D
natalinka, ja miałam glukoze w 18tc, a teraz mimo, że jestem w okolicach prawidłowego robienia to lekarz nic nie mówi:P może zapytam 20, a to już będzie za późno więc, no zobaczymy! Ale najważniejsze, że będziesz miała wizytę, to troszkę się uskopoisz:)
-
ja spie, no co Ty:P!!
Też własnie myślałam, ale bardziej o normalnym albumie na zdjęcia, w kolorze zapewne niebieskim może z jakimś fajnym czymś(nieokreślonym czyms) na pierwszej stronie:P
aaaa ostatnio dostałam opiepsz od mojej mamy i siostry, że wszystko kupuje dla malucha, a im to już nic nie zostanie do kupienia:P Ale nie ukrywajmy, lepiej samemu kupić, niż później czekać
magdalena, raczej że nie hallo:P no problemo dla mnie, wszystko wyjdzie w nadmiarze po porodzie:)! Musi, bo już mężowi obiecałam:P -
Hej mychowe
co tak późno ta glukoza???
beatina-no już myślałam że mnie samą zostawitłaśja szukam albumu czy czegoś ,sama nie wiem czego
lepiej mieć więcej rzeczy niż za mało i wiesz jak ktoś chce coś kupić to teraz i niech da i tyle
musimy się liczyć z tym co już mamy a nie co może dostaniemy
-
niunia wrote:Hej mychowe
co tak późno ta glukoza???
beatina-no już myślałam że mnie samą zostawitłaśja szukam albumu czy czegoś ,sama nie wiem czego
lepiej mieć więcej rzeczy niż za mało i wiesz jak ktoś chce coś kupić to teraz i niech da i tyle
musimy się liczyć z tym co już mamy a nie co może dostaniemy
No właśnie czemu wy mialyscie tak wczesnie?Bo w UK to jest norma, że się robi w 28 tygodniu, nie wcześniej
Limerikowo lubi tę wiadomość